Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 70 208
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
jjjenq, информация за конкретен ден във ВМИ няма. 2 поста над твоя съм дала координати, може да звъннеш и да питаш  Peace

# 211
мойри, правиха ми операция в третия месец от бременността (имах киста от жълтото тяло) и при тестуването се оказа, че съм силно алергична и че пълната упойка не е за мен (мога да си остана на масата). Упойката се определя от анестезиолога, той отговаря за вас по време на операция и ви следи. Мен обаче епидуралната не ме хвана и ми пуснаха нещо допълнително и заспах. За това препоръчвам на всички, които искат упойка първо да си направят тестуване за алергии. От 18 проби - 5 ми бях чисти, което е много малко. После ме пратиха на алерголог и тя ми изписа хапчета, които да пия до операцията. И въпреки това, не ми понесе много добре - 4 дни само на системи, повръщане, ужасно главоболие, не можех да стана да се раздвижа... но за бебка си заслужава!

Защо са ти правили операция в 3 месец? И аз имам киста на жълтото тяло, но казаха, че до 14 г.с. най-късно ще изчезне. Най-малкото да бяха изчакали, да видят.

# 212
Manique, изчакахме до 17г.с., но нарастна до размери 13/9.5см. (беше по-голяма от плода). Разбра се, че няма да намалее, растеше много интензивно, а спука ли се става страшно. Всичко беше премислено и мина успешно  Peace

# 213
Ясно. Радвам се за което Simple Smile

# 214
Ясно. Радвам се за което Simple Smile

Благодаря, надявам се при теб да се махне и да не се налагат такива интервенции  Hug

# 215
Днес се обадих в ОБ за Деня на ОВ ... само, че на друг телефон  Mr. Green Вчера видях комшито, а тя работи там и ми даде един друг номер, та на него. Но пък от там ми казаха да се обадя утре за по-сигурно, че днес май я нямало тази ст. ак. Благова  Heart Eyes

Та утре с нови сили ... пак шИ звънкам  Whistling Mr. Green

# 216
Фейт и аз от миналата седмица безуспешно звъня и никой не вдига...
Утре пак ще пробвам, че то време не остана.

# 217
Здравейте, сладурки! И аз да се запиша при вас. Вчера видях за първи път двете чертички и много се вълнувам. На 24 съм и това ще ми е първа бременност. По калкулаторите тук ми дава термин 24.01.2012, но мисля да изчакам 3-4 дни, за да имам поне седмица закъснение като отида на лекар... Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 218
wildcat, здравей и добре дошла!   bouquet Като минеш при лекаря пак и на нас да се похвалиш.

# 219
По калкулаторите тук ми дава термин 24.01.2012, но мисля да изчакам 3-4 дни, за да имам поне седмица закъснение като отида на лекар... Хубав и усмихнат ден!  bouquet

Добре дошла .... ако искаш наистина да се види нещо изчакай поне седмица ... а за сърдечна дейност поне десетина дена  Hug
Успех и те чакаме с добри новини  Heart Eyes

# 220
Днес се обадих в ОБ за Деня на ОВ ... само, че на друг телефон  Mr. Green Вчера видях комшито, а тя работи там и ми даде един друг номер, та на него. Но пък от там ми казаха да се обадя утре за по-сигурно, че днес май я нямало тази ст. ак. Благова  Heart Eyes

Та утре с нови сили ... пак шИ звънкам  Whistling Mr. Green

Фейт ще кажеш ли телефона,че исками аз да се запиша?

# 221

Значи комшито ми даде и този номер: 905-316 и каза там да я търся тази Благова ако не вдига на другия  Wink Утре ще звънна първо на този, който са го дали в сайта 906-185 ... ако пак никой не вдига ще пробвам на този ... ако не вече ... ще ходя на място  Whistling

# 222

Значи комшито ми даде и този номер: 905-316 и каза там да я търся тази Благова ако не вдига на другия  Wink Утре ще звънна първо на този, който са го дали в сайта 906-185 ... ако пак никой не вдига ще пробвам на този ... ако не вече ... ще ходя на място  Whistling
благодаря ти  Heart Eyes

# 223
и двата телефона ги има в сайта, обаче никой не вдига...и аз се скъсах да звъня, пък не ми се ходи до другия край на града за едно записване...

# 224
Току що се свързах с Благова на телофана даден в сайта 906-185 .... обйждайте се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт