Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, времето си върви толкова неусетно и аз се замислям за педиатър вече. Може ли да препоръчате добър педиатър в града? По принцип сме на центъра, но ще се разхождаме ако трябва и до другия край на града стига доктора да си заслужава  Simple Smile

# 556
Трифонов  Peace ама той вече няма места отдавна, ние със съседката грабнахме последния влак  hahaha още преди 2 месеца  Crazy

# 557
*Georgia* и мен ме вълнува същия въпрос. Аз съм в Кичука, ама няма проблем да се запиша и при някой от съседните квартали. Ако някоя мама има препоръки нека пише Praynig Praynig Praynig

# 558
*Georgia*, аз ще запиша бебчо при Дорка Калайджиева , но кабинета е в Коматево.Много съм доволна от нея , знам че детето ми ще е  в сигурни ръце.

# 559
*Georgia*, аз ще запиша бебчо при Дорка Калайджиева , но кабинета е в Коматево.Много съм доволна от нея , знам че детето ми ще е  в сигурни ръце.
може ли малко повече инфо за нея и координати

# 560
zornitsa85 , кабинета и се намира в кв. Коматево на ул.Болгар 5
ето да видиш точно къде http://www.opl.bg/index.php/spravochnik/item/%D0%B4-%D1%80-%D0%B … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Тя е моята лично лекарка , както и на мъжа ми и цялото му семейство , но по принцип е педиатър , има страшно много бебчета при нея...за нея никога не съм чула лоша дума , следи много пациентите си , когато има ваксини напомня , задължавани всяка година да си правим изслесвания за какво ли не , прави кардиограми , тегли те , кръвното следи...просто е човек който обича работата си и разбира от нея!

# 561
velviamo, супер като излезна в майчинство може да я посетя
Освен това и не ми е далече, на 10-тина мин с колата

# 562
Мен ме насочват към д-р Апостолова ... в МЦ Кичука  Rolling Eyes
никакви впечатления, просто кумата ми води щерка си там. Ако някой има да сподели  Heart Eyes

# 563
Кати, как сте с Наско?

# 564
velviamo, мерси за препоръката  Hug ако някоя друга мама има съвет за педиатър да дава
Зори, ще търсим, разпитваме и проучваме и ще намерим най-добрите споко  Wink Въпреки че дори за себе си съм сменила много доктори (особено гинеколози) докато се 'разберем' с някои  Mr. Green а сега за бебка ми се струва мисия невъзможна

# 565
*Georgia* и аз така мисля за проучвам и да търся, ще ми се да работи със здравната каса, а не да на частно. Все пак нали за това ги плащаме тия осигуровки! Дано повече мами се вкл с мнения и коментари Praynig
Кати, BE_YOU как сте? Как са бебоците, ходите ли вече на разходки! Свикнахте ли с голямата промяна в къщи?

# 566
Зори, добре сме, благодаря Simple Smile
Тази нощ не сме спали от 3 до 8:45, гадните колики ни мъчиха. Излизахме на 19ти на първа разходка и от другата седмица почвам по-активно. Момичета въоръжавайте се с търпение и си поспивайте докато още имате възможност, че като дойдат коликите... нашата бебка като цяло е спокойна, но през нощта става ужас и като не съм си доспала ме хващат и нервите... добре че таткото ме отменя и малко поспивам. Подготвяйте татковците, че трябва да са на линия, да ви отменят.

Относно педиатър - аз съм доволна от нашата, много внимателна, любезна, но млада. Когато ходихме на ендокринолог, той ни обясни подробно за коликите и ни препоръча други капки, като се обоснова. Затова не мога на 100% да я препоръчам. Изберете си по здравна каса и ако се съмнявате, винаги може да се допитате до тесен специалист. За съжаление повечето работят частно.

В понеделник сме на консултация. Ще ни слагат ваксина и се притеснявам как ще я приеме бебка - повечето вдигат температура. Но така е - не се става лесно човек Simple Smile

Хубав ден, бремеланки   bouquet

# 567
  • Пловдив
Би Ю ,Зори ние сме добре.Напоследък малко повечко плаче,а сега вдигна и леко температура.Права си за татковците-трябва да помагат.Аз съм доволна на тези 15дни отпуск за бащинство,но от няколко дни свършиха и идват бабите.Утре ще ми е 1-ия ден сама с него  Peace да се справя,че съм голяма паника.Иначе за колики му давам инфакол,но не виждам голяма промяна.Като свърши мисля да мина на био гая.Цялото личице на Наско е в пъпки и вече започват да ме притесняват,но личната не дава да мажа с нищо лицето и само почиствам с розова вода.
Ф.а.т.е и аз ходих при Апостолова,но тя много труднодостъпна.Опашка пред вратата още 1 час  преди да започне работното време.Не си вдига тел.и се отказах,че то с такава все едно без нея и го записах при моята-Гьошева (работи в поликлиниката на събота пазара).Не мога да я похваля,но поне дава направления и не се прави на разбирачка като повечето
Би Ю ти какво даваш на Ая за коликите и пие ли вода.Слагаш ли и захар,копър и анасон във водата?Моя не пие никаква вода-не харесва бибероните,вчера му взех каучуков и по го приема,ама пак се мръщи.  Лека вечер и дано да поспиш повече

# 568
Кати, за коликите давам Еспумизан (не съм сигурна колко помага). Водата със захар съм я спряла преди два дни - давах я заради жълтеницата. Сега пием вода, когато се събуди между храненията, заради жегата. С бибероните нямаме проблем пием от силикон и каучук, с различна форма. Не се притеснявай ще се справиш и самичка  Hug
Ние току що се върнахме от разходка на гребната, голяма жега...
Лека и от мен

# 569
Момичета, някоя от вас може ли да препоръча добър педиатър от ДКЦ-то в Тракия? Ще съм много благодарна
Надявам се да не ти е късно моето мнение. Моята дъщеря беше при д-р Рашкова. Много готин човек и за мен добър лекар. Като забележка мога само да кажа че има страшно много пациенти при нея и се чака. Зажалост се преместихме в друг град и трябваше да сменя лекарят. Хубавото при нея че не от тези док. които действат крайно с антибиотик, опитва първо други варианти и в краен случай на антибиотик. Вдига си телефона по всяко време, което е много важно. Това мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт