Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 66

• 37 993
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
 shaane ,  Hug чок тешекюлар , джанъм ! Много сладурия , ще ми залепне устата от толкоз сладко ! Затуй ще си взема кафето , само то не се лепи на дупето ! Wink

# 301
# 302

bowuu bowuu bowuu

И от мен по едно коктейлче

gospojata,много Джамилета,много нещо #Crazy
Thanks
   bouquet  bouquet  bouquet

shaane Hug Wink

# 303
   Здравейте и от мен  в новата тема ! Hug

Какво да  ви  кажа  -  ПРЕКРАСНО !  Чудесни неща може да  сътвори творческата  фантазия и  енергия когато не е впрегната в  безсмислени спорове !  bouquet
 Много хубави снимки сте сложили на Берен -  не мога  да се нагледам !

За днешното Джалиме  какво да кажа - не ми харесва нито като образ ,  нито като визия.

Приятна вечер на всички!

# 304
Благодарско  за питието ! Hug А за Джамилето - и аз се учудих ,че има толкова много снимков материал за това момиче ! И още има ! Wink

Това ли е севгилито и ?  Uğur Karabulut - той също е актьор , нали ?

- това не знам от къде е , но е много впечатляваща снимка ! Peace

# 305
ata_56 ,  Hug къде се изгуби ? Радвам се , че се появи !  bouquet
Докато даваха филмът , винаги съм се чудела , защо на Сюлейман и Шаесте , такива добри и благи хорица , им се е паднала щерка като Джамилето - хем шуто - хем - боде , както казват старите хора ! Не яхаресвах никак - тя , освен ,че беше невъздържана клюкарка , беше и много злобна !

# 306
  Gospogata , привет ! Hug

Започнах  да гледам първия филм на Берен  -  ASKA SURGUN -  стигнала съм  до  18 серия .Tам нашето момиче играе заедно с Махсун Кърмъзъгюл  -  много , много талантлив човек  и Аслъ Тандоган- Ламия.

Решила съм постепенно да гледам всички филми на  зеленоокото момиче.

Освен това имам задача за изпълнение  до 10.09.11

# 307
ata_56  ,  Hugбраво на теб ! Много приятна цел си си поставила - да гледаш тази зеленоока красавица всеки ден , си е удоволствие ! Вчера , докато търсих снимката в лила , видях невероятни снимки !Наистина е уникално красива тази жена ! Crazy

# 308
  • ... да усещаш мириса на море ...
Пелин Ермиш (Pelin Ermiş)

Родена на 20.08.82 в Истанбул. Завършва Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümü mezunudur в Измир. Първото и участие е в ''Şöhret Okulu'', а след това в ''Vazgeç Gönlüm'', но най-запомнящата се роля е в  ''Aşk-ı Memnu''. Роли в театъра:  ''Herasturatus'u Unut'',  ''Memleket Müzikali'', ''Büyük İkramiye'' . Игрални филми:  ''Kırmızı'' (късометражен) и  ''Cehennem'' (3D филм на ужасите - Ад). Може да свири на пиано; има интереси в спорта, айробика и фехтовка. Знае английски език. В университета се среща с  колегата си Uğur Karabulut и имат щастлива връзка.

gospojata снимката наистина е много експресивна.

# 309

Тази снимка да не е от промото на канал Д за новия тв- сезон

# 310
  • ... да усещаш мириса на море ...

Откъде я намери пък тази?   Shocked Фейса е друг  #Crazy

# 311

Party Party Party Абсолютно ! Hug Малко ала Джеймс Бонд  го раздаваме ! Wink

tara_lezhka ,  Hug благодаря ти , че допълни информацията за Пелин Ермиш ! Има разнообразни занимания и интереси , момичето , за разлика от героинята и !

# 312
Ето още една ! Peace

# 313

Откъде я намери пък тази?   Shocked Фейса е друг  #Crazy

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=114562&page=59  Mr. Green

# 314

Тази снимка е част от кампания ''Не срещу домашното насилие" на известен тур фотограф,с участието на тур звезди /имена не помня за жалост/

Общи условия

Активация на акаунт