Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 66

• 38 030
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Хайде пак да сме първи Mr. Green

Хиляди разводи заради Къванч
Консервативните турци скочиха на разголените сцени в сериалите

Турският секссимвол Къванч Татлъту си навлече неприятности на главата, след като консервативните му сънародници скочиха срещу най-известните сериали, в по голямата част от които играе самият той. Независимо от търговския успех телевизионните продукции предизвикаха полемики заради неморални сцени, в които актьорите често се появяват без много дрехи, като и за това, че пропагандират извънбрачни отношения. "Тези сериали не отразяват правилно турския морал и традиционното турско семейство. Те вредят на нашия имидж в чужбина, тъй като са пълни с покварени връзки и неприемливо поведение", казва депутат от управляващата Партия на справедливостта и развитието. Бизнесът обаче си е бизнес, особено медийният. Затова от септември вместо да си посипва главата с пепел, турският Брад Пит ще блесне в нов сериал, който българските домакини вече се молят да стигне и до нас. Поредицата се казва "Кузей, Гюней" и е адаптация по романа на Нобеловия лауреат Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове". Къванч ще играе главната роля и ще си партнира с очарователната актриса Бугра Гюлсой, изиграла Толга в сериала "Незабравима".
Не само у нас обаче очакват с нетърпение поредната доза турска сапунка. Оказа се, че целият Близък изток и Балканите са полудели от драматичните поредици. Затова преди ден турците се похвалиха с 50 милиона долара печалба само от сериали. През последните десет години в чужбина са били продадени 65 поредици. Благодарение на пейзажите от красивия Истанбул е отчетен и стабилен ръст в туризма, което носи допълнителни приходи в турската хазна. По пример на комшиите и българските продуценти все по-успешно успяват да продадат продукцията си в чужбина. "Стъклен дом", най-популярният ни сериал, от есента ще се излъчва в цели 6 държави.
Иваничка Тодорова

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-08-13&article=377971

# 391
Момичета,моментът,който търсите е в 45 бг епизод,но на мен в дайлито не ми го намира,до 44 ги има с бг превод и в 45 трябва да започва с този момент.Ако искате потърсете го в вбокса,защото на мен от тук не ми се отваря!  Hug Стана ми интр какво му каза!  Thinking

# 392
От 65 филма - 50 млн, тия нищо не са изкарали!

# 393
Slawena ,  newsm51! И ти като Бихтер - сън не спиш , над вестниците бдиш ! Peace
Много ги обичам - чели - не дочели ! ooooh! Актрисата Бурга Гюлсой много ще се зарадва , ако прочете за смяната на пола си ! Mr. Green

# 394
Момичета,моментът,който търсите е в 45 бг епизод,но на мен в дайлито не ми го намира,до 44 ги има с бг превод и в 45 трябва да започва с този момент.Ако искате потърсете го в вбокса,защото на мен от тук не ми се отваря!  Hug Стана ми интр какво му каза!  Thinking
Тук бТВ сгафи  и затова не го откриваш в превод!

# 395

Не сгафиха ли БТВ едната вечер, като вместо следващия епизод, пуснаха пак последния, който бяха давали..после се светнаха и пуснаха този който трябваше с отрязани първи минути (според мен тази сцена остана там  newsm78). Иначе 45 - ти (наш) преди малко го поставих, ама там такава сцена няма.

# 396
Slawena ,  newsm51! И ти като Бихтер - сън не спиш , над вестниците бдиш ! Peace
Много ги обичам - чели - не дочели ! ooooh! Актрисата Бурга Гюлсой много ще се зарадва , ако прочете за смяната на пола си ! Mr. Green

Joy Joy Joy

# 397
Тук бТВ сгафи  и затова не го откриваш в превод!

Няма как да съм го пропуснала,защото ми е позната сцената и защото аз много накрая започнах да гледам филма от самото начало точно в този сайт от 1-ви до 60-ти епизод и няма как да съм го прескочила! Сигурна съм,че го е имало,но сега мноооого епизоди ги няма вече!  Crossing Arms

# 398
Момичета,моментът,който търсите е в 45 бг епизод,но на мен в дайлито не ми го намира,до 44 ги има с бг превод и в 45 трябва да започва с този момент.Ако искате потърсете го в вбокса,защото на мен от тук не ми се отваря!  Hug Стана ми интр какво му каза!  Thinking

Не сгафиха ли БТВ едната вечер, като вместо следващия епизод, пуснаха пак последния, който бяха давали..после се светнаха и пуснаха този който трябваше с отрязани първи минути (според мен тази сцена остана там  newsm78). Иначе 45 - ти (наш) преди малко го поставих, ама там такава сцена няма.
Точно така,скъпа!Пък тази Иваничка ни издъни пред комшиите!И то за Киво и Бура!Чок комик!

# 399
# 400
 denimira ,  Heart Eyes ти си ми съкровище , скъпа ! Браво на теб ! Има субтитри ! Peace
Ама как помня ..... Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 00:46 от gospojata

# 401
В бокса ми излиза със субтитри , виждам , че тук няма ! Защо така ? newsm78 Пак ще пробвам !

# 402
Относно невеселия вид на Киво:
Според мен
Той от 2  год отказва безброй предложения и роли.
Кариерата му е във възход и той заложи ВСИЧКО на тази роля и този филм.
Докато не излязат първите резултати за рейтинга на филма ще е крив от напрежението.....
Няма да е лесно да се победи  - 2 сезон на успешния филм на Хазал/Фериха/

След като излязат резултатите или ще е щастлив или ще се прави на щастлив newsm78

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт