Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 66

• 38 012
  • 733
  •   1
Отговори
# 270

Много красива !?  Peace

# 271

# 272
Добро утро!   bouquet

На мен тази Берен ми е любима:

И понеже от много време се каня да ви споделя-на тази снимка не ви ли прилича на нашата Виолета Марковска?  newsm78 Под какъв ъгъл са я хванали не знам,ама ми е същата...

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 09:53 от denimira

# 273
Няколко теми ви изпуснах, но от сега сте под контрол!  Mr. Green

# 274
Привет , дами !  bouquet
Славенка ,  Heart Eyes благодаря ти за резюмето ! Съвсем се обърках вече - тук пък казват , че ще адаптиран по романа на Орхан Памук ! newsm78  Ще видим , когато почне ! Peace

nelka123 ,   bouquet благодаря за инормацията ! Много интересен мъж , нещо италианско има в него , малко на Тото Котуньо ми прилича !
Цитат на: kassandra810107

link=topic=602527.msg19463104#msg19463104 date=1313102280
Още в един вариант

Hug Hug Hug Аз точно този вариант търсих снощи ! Благодаря още веднъж !  bouquet

Петък е , хубав и спокоен ден , момичета ! Hug

# 275
# 276
Здравейте и приятен ден!
Голяма обърквация с инфото   bouquet за Славена. Най-интересно ми е коя е Айше и коя е Джемре.
И Къванч ще го гледаме без кабриото. Като бедняк. Лоша работа!

# 277
Славенко ,  Heart Eyes сега виждам в колко часа си постнала инфото ! Shocked Сън не си спала , джанъм , да ни зарадваш , първа , с най- новите вести ! newsm51

# 278
  • ... да усещаш мириса на море ...
emely много благодаря за инфото   bouquet

Между другото фотосесията за рекламата на Рексона е на Нихат Одабашъ (който снима Сонгюл и Къванч). Не че Берен не си е по принцип хубава, но и майстора си е майстор ...

# 279
Славенко ,  Heart Eyes сега виждам в колко часа си постнала инфото ! Shocked Сън не си спала , джанъм , да ни зарадваш , първа , с най- новите вести ! newsm51

Hug Hug Hug

gospojata,който свари, той превари,нали знеш Peaceявно и нашата тема се чете,не че има лошо Joy

# 280
Славенко ,  Heart Eyes сега виждам в колко часа си постнала инфото ! Shocked Сън не си спала , джанъм , да ни зарадваш , първа , с най- новите вести ! newsm51

Hug Hug Hug

gospojata,който свари, той превари,нали знеш Peaceявно и нашата тема се чете,не че има лошо Joy
Hug  bouquet Hug
Чете се и още как ! Wink

# 281
Славена,благодаря за информацията Peace

Предполагава тази мацка ще е половинката на боксьора-Бааде Ишчил Peace

# 282

emely ,  Hug на тоз боксьор ли ? Wink
Ама той май ще обича другата ? Или пък двамата с брат му - тази ? newsm78

# 283
Дами , предлагам ви днес да обърнем подобаващо внимание на една наша всеобща любимка - Джемиле ! Wink

Родена е на 20.08. 1982 година ! Скоро ще има рожден ден , момичето ! Peace

# 284

Общи условия

Активация на акаунт