Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 66

• 37 993
  • 733
  •   1
Отговори
# 330

На тази снимка си личи ,че Киво е на ти с танците ,има стойка,докато Бугра каквоте е метнал ръце ще отнесе Бааде

# 331
Това е много интересно, дето си имат тематично представяне на сериалите всяка година. Опасни са турците, евала  Peace...Къде сме ние, се чудя???  newsm78
Може всички да танцуват, ама досега като нашата хубава танцьорка не видях друга  Mr. Green

# 332
Славенче,и аз не го харесвам тъй!Чак ми става студено като ги гледам!Да си имаше поне опашчица!
От и за  Азрата нещо хабер да има?

Тя в пета глуха  hahaha

Азра нали щеше да се снима и тя в сериал,ако се излъчва по канал Д трябва и тя да е на снимки
 smile3555 Киво затова ще е вкиснат -Азра зад кулисите и не може да си поговори със старата си лИбоф Сонгюл и по новата Берен tooth

# 333
Тук е като червена ябълка в градина!

# 334
Виждам,че няма информация в темата за участието на Пелин Ермиш в "Mazı kalbımde yaradır"
През юни приключиха снимките на първи сезон.
Там участват Селчук Йонтем и Седеф Авджъ.Героинята и се казва Зюлейха.
Нещо не мога да намеря снимка с нея в този сериал... Confused

Бааде Ишчил рекламира маргарин

# 335
 emely ,  Hugти си направо като енциклопедия относно турските филми , сериали и актьори ! Много ти благодаря за винаги интересните новини !   bouquet Никъде не срещнах информация за този филм , както и снимки !

А сериалът на Азра и той ли ще върви по канал Д ? Не си спомням дали го имаше в инфото на Таралежка ? newsm78

Ами нашето момче има опит в танците , как иначе - малко ли танци с Бихтер танцува , пък и участието му в мюзикъла ! Peace

# 336
Вижте му номера на колата-с неговите инициали!Как да не го разпознае човек!
На вид  е пак като дънешник!

# 337

Joy Joy Heart EyesИма някаква мода в Турция-да си поставят инициалите на номера на автомобила.

# 338
Само булид не си е купил!Ама му се чуди!

# 339

Белият му джип също беше с такъв номер ! Peace
С инициалите , имам предвид !

# 340

Нещо си дирижира в дъното наш Кузей !

# 341

hahaha Младоженеца се прибира в къщи за да спи при жена си.
Актьорите рядко се прибират да спят по къщите си когато снимат ,защото снимат по 16 часа/ден и не желаят да губят от съня си по пътуване до дома.
Киво явно не оставя Азра да спи сама.
........... Joy Joy Joy

# 342

На мен тази визия на  Киво ми харесва .
Харесва ми и новата му партньорка-хубава двойка са

# 343
Като няма - няма , а днес , където и да вляза , все наш левент ми се усмихва ! Мернах ги отдавна и тези , но бързах да сложа от промото !  Ето малко и от рекламата на Мави ! Peace

# 344
Здравейте,дружки!Много благодаря за снощното търсене на ей таз божествена Берен:

Тук ми е любима!Както казах ми прилича на мадоната от Сикстинската капела!

Да! Нещо средно между девица и фатална жена, но с малко скръбно изражение, сведен поглед и мъртвото тяло на Христос в скута й - Пиетата на Микеланджело.

Общи условия

Активация на акаунт