Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 66

• 37 986
  • 733
  •   1
Отговори
# 315

Тази снимка е част от кампания ''Не срещу домашното насилие" на известен тур фотограф,с участието на тур звезди /имена не помня за жалост/

Благодаря ти , направи ми много силно впечатление , а не я срещнах в никой от филмите , които е снимала !Ümit Karalar е фотографа , пред обектива му са били много от турските звезди , които са се включили и в тази кампания ! Радвам се , че най- популярните им имена , се включват в подобни кампании и са социално ангажирани !  Peace

# 316
Този образ ми напомня на Майкъл Корлеоне!

Нещо линкче към промото на Канал  няма,ли?
Лошо ни гледа нас мамите, идва от тунел!Ква е таз загадка?
Да го видим как се изявява де!

# 317
  • ... да усещаш мириса на море ...

doh Майтап няма и аз проверих при турците. И там са ги пуснали ... Laughing Какви ли танци с тез одежди?...

Благодаря за инфото за фотографа и кампанията   bouquet

Между другото, в този сайт, който си посочила, един потребител (на който днес видях, че са сложили бан, но нямах време да "чета") беше писал че скоро ще има второ промо с Бааде Ишджил; и че 13 серии са "много" за затвора, щели да бъдат само 3 и след това действието щяло да продължи след 5 години, но колко е истина, времето ще покаже...

# 318
tara_lezhka   bouquet нямах време да чета само за снимки гледам дали са излезли

# 319

С Бааде Ичил !

Агент 007 ! Wink

# 320
Тук се вижда по-добре,ама защо е толкоз отегчен,та чак студен!?

# 321
# 322
gospojata,Kiwo развалено лимоне ли е пил или неузрял грейпфрут е ял....много кисел Crossing Arms..сетих се Азрата ще го е ядосала и хоп на момчето му личи Thinking
Тази руса мома мноооооооого му ходи на новия имидж с излъчване на гренладски айзберг

Или това е новия имидж на Къванч Татлату ала Джеймс Бонд  Mr. Green

# 323
Тук се вижда по-добре,ама защо е толкоз отегчен,та чак студен!?

Е , как да изглежда - нали е лош ! Няма да се ухили до уши , я ! Нали виждаш ,че и Бааде го дава много важна - явно това е амплоато , което промотират ! пък после като се врътнат в едни бурни танци ! Crazy Ама е много готин !  Embarassed

# 324
Готин,но не е пухкавичък и рошавичък, аз така си го харесвам,много дургундясал милия като монах през пости

# 325
Казах ли ви аз , че ще почнат бурни танци ! Wink

# 326
Славенче,и аз не го харесвам тъй!Чак ми става студено като ги гледам!Да си имаше поне опашчица!
От и за  Азрата нещо хабер да има?

# 327
В новото промо на Канал Д всички актьори ще танцуват!Гледам и Берен и Енгин ша да танцат!
И Сонгюл също като Отчаяна съпруга!

# 328

Да , този сезон всички ще танцуват ! Миналият свиреха ! Peace

# 329
Добра вечер, дами!
Как сте БГ Мами?
Липсвахте ми снощи,
ала бях на гости...

Общи условия

Активация на акаунт