Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
ninnann, а като размери отговарят ли си? ако реша да поръчам се чуда кой размер да звема 2-3 или 3-4 , тя е висока сега 96см и е почти на границата между 2те  newsm78

# 361
Аз, отново си търся поларени дънки Simple Smile Миналатта година си купих от мадъркеър, но тази година имат само панталони с полар, но не са налични... Трябват ми за баткото - размер 2-3. Някой виждал ли е някъде?

# 362
  • София
ninnann, а като размери отговарят ли си? ако реша да поръчам се чуда кой размер да звема 2-3 или 3-4 , тя е висока сега 96см и е почти на границата между 2те  newsm78

kika_86, и моята е 96 см, взимам вече размер 3-4 от M&S, въпреки, че спокойно влиза и в 2-3, за съжаление клинчетата, които съм поръчала ще пристигнат след 10-ина дни и не мога да дам размери в момента, но примерно преди 2 дни ми пристигна поръчка от там с две долнички размер 3-4 години - дължината от чатала е 43см, ако ще те ориентирам, имам панталончета от там размер 2-3, чатала е 37 см  Peace
Поръчах ги за датската градина ... с перспектива  Wink

Ако искаш, като пристигат ще ти измеря, но пък кода е валиден до 30.09. - вземи й 3-4  Peace

# 363
Аз, отново си търся поларени дънки Simple Smile Миналатта година си купих от мадъркеър, но тази година имат само панталони с полар, но не са налични... Трябват ми за баткото - размер 2-3. Някой виждал ли е някъде?
Аз поръчах тези от Next - http://www.next.co.uk/x483800s1#pp02, не знам дали ще ти свършат работа. Още не съм ги получила обаче. От миналата година имам и едни от Теско, сега не съм гледала дали са пуснали пак Peace

# 364
Здравейте момичета, миналата седмица пуснах поръчка на Некст през WinCompany, но все още нямам отговор от тях и телефонът им нещо му има, казва "обаждането неможе да бъде осъществено". незнам сега какво да правя, как да разбера дали са ми пуснали поръчката? Ако не да я пускам при друг посредник. Благодаря много.

# 365
Здравейте момичета, миналата седмица пуснах поръчка на Некст през WinCompany, но все още нямам отговор от тях и телефонът им нещо му има, казва "обаждането неможе да бъде осъществено". незнам сега какво да правя, как да разбера дали са ми пуснали поръчката? Ако не да я пускам при друг посредник. Благодаря много.

Пиши им на мейл и питай. Отговарят бързо и ще разбереш какво се случва с поръчката ти.  Peace

# 366
Ами писала съм още в петък сутринта, но все още няма отговор и вече се притеснявам

# 367
  • Някъде там...
Здравейте! Търся зимни гащеризони за децата, да стават за сняг и студ. Засега намериих такива само на сайта на бонпри. Ще съм ви благодарна да споделите къде другаде мога да потърся на приемливи цени, все пак ще купувам два.  Hug

# 368
  • Пловдив
Момичета, случвало ли ви се е да ви се забави пратка с Г. ? Чакам пратка , която от тракинг номера се вижда, че е получена още на 10.08 на адреса на Г., но все още не са ми я доставили. Писах им и те ми казаха да изчакам и курса, който пристига на 05.09. Възможно ли е това? Какво се прави ако са ми я загубили?  newsm78

# 369
  • Някъде там...
Провери в албума им с пратки без име на получател. Аз там намерих веднъж една моя, която се забави много.  Peace

# 370
  • Пловдив
Провери в албума им с пратки без име на получател. Аз там намерих веднъж една моя, която се забави много.  Peace

Проверих, но я няма там Sad Не знам какво да правя сега, да чакам ли още?  нормално ли е да не е пристигнала все още при условие , че от 10.08 е на английския адрес?

# 371
  • Някъде там...
Те този месец имаха курсове по-нарядко. Макар че аз пък онзи ден получих поръчка, доставена на техен адрес около 17-18.08.  newsm78 Чак се учудих, че толкова бързо пристигна..

# 372
  • Пловдив
Те този месец имаха курсове по-нарядко. Макар че аз пък онзи ден получих поръчка, доставена на техен адрес около 17-18.08.  newsm78 Чак се учудих, че толкова бързо пристигна..

Ами да, те курсове от 12 и 18 вече пристигнаха. Какво се прави ако са ми я изгубили? Възстановяват ли сумата? Как се процедира в такъв случай?

# 373

Ами да, те курсове от 12 и 18 вече пристигнаха. Какво се прави ако са ми я изгубили? Възстановяват ли сумата? Как се процедира в такъв случай?

Кой да ти възстанови сумата? И ти доказателство, че е пристигнала на техен адрес имаш ли?

# 374
  • София
Ами писала съм още в петък сутринта, но все още няма отговор и вече се притеснявам

А пари превела ли си? Щом не са ти отговорили, значи не са ти пуснали поръчката според мен.

Общи условия

Активация на акаунт