Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
На мен от 1-2 мес. насам много ми се бавят пратките с Г. Днес им писах ...Чакам 3-4 неща от около месец и повече .Преди винаги са ми пристигали нещата до 3 седм.

# 376
Ами на сайта им пише,ч е до 2 дни ще получа имейл с наличностите и сметка, за да преведа парите, но аз не съм получила такъв имейл. Сега незнам какво да правя, да ги пускам ли нещата през друг посредник. Малко са несериозни. Сумата е доста голяма. Телефонът им е изключен или и аз незнам.

# 377
Кой тел. е изключен ?
Ако се опитвате да се свържете с Г в УК мисля,че е невъзможно.Пробвала съм  Peace

# 378
  • София
Не, за Уин Компани става въпрос. Според мен пак са зачезнали. Щом не са ти пуснали мейл значи не ти е обработена поръчката. Изчакай още малко и действай с друга фирма мен ако питаш.

# 379
Много благодаря. Ами аз направо това мисля да направя,ч е едните неща ми трявбат за почивните дни по 22, но ме притеснява дан еми я пуснат и те, че ще стане неприятно.

# 380
  • София
Много благодаря. Ами аз направо това мисля да направя,ч е едните неща ми трявбат за почивните дни по 22, но ме притеснява дан еми я пуснат и те, че ще стане неприятно.
Според мен изчакай да не си дублираш поръчките..Аз ги ползвах редовно преди и след като съм пуснала поръчката веднага се обработваше и поръчваше,а имейл за плащане получаваш след като поръчката пристигне в БГ./около 20-25 дни след като си поръчала/.Те не искат парите предварително като др. посредници/така беше преди да излязат в ваканция за 6 месеца/, обикновено плащам и до 2-3 дни нещата са при мен.А комуникацията им куца определено затова пак им пиши може сага да са си променили начина на работа не само комисионната.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 14:41 от Dzuls

# 381
Много благодаря, не знам какво да правя, вече няколко пъти им писах, Никой не отговаря, ами ако пак са в 6 месечен отпуск, аз не съм получила дори и имейл за наличност както пише в сайта им. Поне да ми върнат някакъв отговор. Страшно несериозна работа. За плащането няма проблем да е когато дойдат нещата, ама как да разбера дали са я пуснали.

# 382
  • София
Много благодаря, не знам какво да правя, вече няколко пъти им писах, Никой не отговаря, ами ако пак са в 6 месечен отпуск, аз не съм получила дори и имейл за наличност както пише в сайта им. Поне да ми върнат някакъв отговор. Страшно несериозна работа. За плащането няма проблем да е когато дойдат нещата, ама как да разбера дали са я пуснали.
Ти къде им пишеш,защото ако е чрез формата за обратна връзка нечакай отговор само на имейла.

# 383
Ами да чрез нея им пиша. не трябвало там ли? Ох сега ще пробвам и на имейла им.

# 384
  • София
Ами да чрез нея им пиша. не трябвало там ли? Ох сега ще пробвам и на имейла им.
Да не се пише там няма кой да я чете само на имейла Peace

# 385
  • Пловдив
Те този месец имаха курсове по-нарядко. Макар че аз пък онзи ден получих поръчка, доставена на техен адрес около 17-18.08.  newsm78 Чак се учудих, че толкова бързо пристигна..

Ами да, те курсове от 12 и 18 вече пристигнаха. Какво се прави ако са ми я изгубили? Възстановяват ли сумата? Как се процедира в такъв случай?

Кой да ти възстанови сумата? И ти доказателство, че е пристигнала на техен адрес имаш ли?

Да, имам проследяващ номер, според който пратката е доставена на 10.08 на адреса им в Лондон ..

# 386
Привет, момичета!  Hug

Влизам, за да споделя отзиви за TheWinCompany. За първи път им изпратих мейл на 13.08. Днес вече получих първата си пратка от Next, поръчана с тяхното съдействие.
Изключително доволна съм от услугите им и ще ги ползвам отново. Със сигурност не са изчезнали, защото в петък ми се обади техен представител, за да ме информира, че пратката ми е в София и ще ми я изпратят с Еконт до Велико Търново. Днес си взех дрешките от офиса на Еконт. Всичко вътре е точно такова, каквото го поръчах - размерите, моделите, цветовете... Всичко съвпада! Смятам, че и срокът на доставка е напълно приемлив, като се има предвид, че първото ми писмо към тях беше с цел не да поръчам, а да разбера как по-точно ценообразуват.
Винаги са отговаряли на мейлите ми бързо и любезно. Няма причина, поради която мога да бъда недоволна от тях.

Дано с написаното по-горе съм била полезна на пазаруващите от чуждестранни сайтове! Пожелавам на всички прекрасни покупки и коректни посредници!  Peace

# 387
Ей супер, значи има надежда и за мен. Ти ме изуми с бързата им доставка, в сайта пише 20 работни дни. Страхотна си направо ми падна камък от сърцето.

# 388
Ей супер, значи има надежда и за мен. Ти ме изуми с бързата им доставка, в сайта пише 20 работни дни. Страхотна си направо ми падна камък от сърцето.

Не се шашкай и не се вкарвай във филми! Всичко ще бъде наред!  Hug

# 389
Предварително се извинявам,ако дублирам скоро заден въпрос,но признавам,не следя редовно темата  в последно време Embarassed
Нуждая се от помощ в размерите от есенно-зимната колекция на некст  Praynig
За гумените ботушки момченца -стелка около 16-17 см  и около 19-20 см. момиченца спряла съм се на това http://www.next.co.uk/x482712s2#447691x48 и това http://www.next.co.uk/x482816s2#988749x48 от тези http://www.next.co.uk/x482818s8#712473x48 стелката около 16см.
Ако някой може да ми помогне ориентирочвачно,за момченце дънки ,блузка и яке размер 12-18м или 18-24-и Малчо си е дребосче,но все пак дрешките са зимен сезон,абе в голяма чуденска съм.Принципно става на 2г декември,но сега от миналата зима дрешките 9-12м са му идеални.
Този некст,бебешорските дершки много уголемени май са си всяка колекция.
Благодаря предварително за всеки коментар и съвет   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт