Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 51 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Betelgeize благодаря за превода  bouquet.В системата им все още не е отменена въпросната поръчка.Признавам,че написаното от тях малко ме обърка и затрудни.От една страна не го отчитат като грешка,от друга ако се случи да получа нещо което не искам или не съм поръчала да откажа доставката...Радвам,се че няма да изпратят нещата и няма да се занимавам повече.

# 481
От Фрагранс Дайрект - досега само до БГ съм пращала...Пробвах с БГ билинг и английски шипинг адрес и имам отказ...Вие как процедирате?

# 482
  • София
От Фрагранс Дайрект - досега само до БГ съм пращала...Пробвах с БГ билинг и английски шипинг адрес и имам отказ...Вие как процедирате?
Най-редовно поръчвам от там до английски адрес. Като адреса ми за контакт е български, а адрес за доставка английски и не съм имала проблем.

# 483
  • София
mousy, да не би да пробваш да платиш с пейпал? На английски адрес може само с карта.

# 484
Някой ползва ли вече услугите на shopper.bg?
Тъкмо се засилих да си пусна новата поръчка от амазон с тях и гледам, че трябва да попълвам форма за всеки продукт, който ще закупувам  Shocked
Е ако си купя 20 джаджи 20 пъти ли трябва да си губя времето да попълвам заявката им  Shocked
Нещо не ми се нрави тази идея....

# 485
WINcompany начисляват ли ви доставка до англ.адрес от некст?
Спешно ми е Confused

# 486
  • София
Някой ползва ли вече услугите на shopper.bg?
Тъкмо се засилих да си пусна новата поръчка от амазон с тях и гледам, че трябва да попълвам форма за всеки продукт, който ще закупувам  Shocked
Е ако си купя 20 джаджи 20 пъти ли трябва да си губя времето да попълвам заявката им  Shocked
Нещо не ми се нрави тази идея....
Не съм им гледала сайта, но това не би ли трябвало да бъде само когато ги ползваш и за поръчка, а не само за транспорт?!?

# 487
Напротив, точно за транспорта става въпрос. Аз имам регистрация в сайта им и много ясно е обяснено и въобще не ми харесва да им описвам всеки артикул от пратката си поотделно.
Ще си ползвам май пак Габко. Поне на тях не им се обеснявам какво има във всеки от кашоните ми.  Crossing Arms
КАК ДА ПАЗАРУВАМ С SHOPPER.BG?
Необходимо е да влезете във вашия профил в  Shopper.bg, след което натискате бутона "направи поръчка сега". Там ще намерите два вида услуги:

1. ТРАНСПОРТ И ДОСТАВКА НА СТОКА
При този вид поръчка без асистиране Вие сами закупувате избраната от Вас стока. Когато правите самостоятелна покупка, посочвате нашия адрес в Лондон като адрес на доставка в Англия. Попълвате вашите имена като име на получател и правите плащането с ваша дебитна/кредитна карта.
След това влизате в профила си в Shopper.bg, където натискате бутона „доставка на стока”. Там въвеждате описанието на артикула, който сте поръчали (линк на сайта, вид на артикула и приблизителни килограми). И потвърждавате доставката. В профила си в Shopper.bg ще намерите адреса ни в Англия, както и пример как да попълните стандартна регистрационна форма на онлайн магазин.
След като пратката е получена в офиса ни в Англия (обикновено това отнема няколко дни в зависимост от магазина), ние ще я доставим до България и ще Ви уведомим. Доставката (2,49 лв./кг) се заплаща при получаването на стоката.

# 488
  • София
Да тъпо наистина.
А защо ли да не си направим една тема за превозвачите от УК, както са тези от Франция.
Хич ме няма по оформлението и правенето на теми, но реших да повторя предложението от преди на наша съфорумка, пък туко-виж се намери ентусиаст и я направи.

# 489
Да питам някой поръчвал ли е тези http://www.next.co.uk/x483708s1#991591x48

Интересува ме за краче 18 см (номер 28 - наша номерация) 11 или 12 да поръчам?

# 490

Нямам този модел обувки,за който питаш,но според мен поръчай № 11,имаме обувки и ботушки
№ 11 и стелката им е 19см,№ 12 мисля,че ще е голям за дъщеря ти  Peace

# 491
  • София
Ето и от мен някой неща от Некст, Спорта и Асда
http://nellyiv.snimka.bg/other/uk.474734.24865348

Размерите на повечето са 3-4 год, обувките С8

# 492

Нямам този модел обувки,за който питаш,но според мен поръчай № 11,имаме обувки и ботушки
№ 11 и стелката им е 19см,№ 12 мисля,че ще е голям за дъщеря ти  Peace

Мерси много!  Hug

# 493
  • Варна
моля ако попаднете на хубави и не скъпи гумени ботуши за момче-номер 9-10 да пуснете линк. Или ако имате запазени умалели  Simple Smile

# 494
Здравейте момичета имам проблем и съмпритеснена.Направих поръчка в асда на 16.08 и на 29.08 получих само един артикул от цялата поръчка,а вътре в плика има бележка за цялата поръчка която е за 46 лири,тоест има още 7 неща да получавам.Звънях в габко и казаха че само това е дошло да изчакам следващият курс,нои с него няма нищо  CryНе знамкакво да правя опитвам се да въртя на телефоните от бележката но не се свързвам с никого.Моля за съвет или актуален телефон за да изясня проблема?Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт