Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 114
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, страхотна тема с много полезна информация!   bouquet
Т.к. мисля да поръчвам количка Стоке от сайта на Моthercare, а те не могат да я доставят директно до БГ, мисля да ползвам услугите на Easytobuy.bg, които сте дали на 1ва страничка като проверен доставчик.
Исках само да ви питам за самата процедура. Значи аз като поръчвам през сайта - плащам и давам адрес за доставка адреса на тази фирма в Лондон. След това пиша в сайта на фирмата каква стока съм поръчала, колко струва и т.н., за да знаят какво да очакват и след това те като я получат я транспортират до БГ, където ми се обаждат да отида да си я взема от офиса им, правилно ли съм разбрала? За първи път ще поръчвам по тази схема и затова искам да съм сигурна, че съм наясно с процедурата. Мерси много!  Hug

Абсолютно правилно си разбрала. Регистрираш се в сайта им първо и след като поръчаш количката от Mothercare, влизаш в сайта на посредника и си пускаш поръчка и там В нея уточняваш какво точно чакаш, за да знаят, че тази пратка е за теб. Когато пратката ти дойде в България, те ще ти се обадят.

# 616
Извинете момичета, досега не съм пазарувала от Amazon.co.uk , колко е доставката до България? Мислех, че ще ми излезе в кошницата, ама не...  Rolling Eyes
Може и да няма доставка до БГ. Но това ще ти излезе на почти последна стъпка, дори трябва да въведеш номер на карта и след това ще ти даде цялата сума. Виж в темата за амазон  Peace

# 617
Момичета,къде да дебна за дебели ватирани панталони/дънки за 5 г. младеж?Благодаря

В Мадъркеър има 2-3 модела. За нашата възраст обаче са изчерпни.

# 618
Някой знае ли Яна до кога няма да приема поръчки?

# 619
Някой получил ли е вече смс за 46тия курс на габко, който е пристигнал днес?

# 620

Аз получих.

# 621
Здравейте отново момичета. )
Бих искала ако може една консултация.
Става въпрос за размерите на сутиените.
До сега няколко пъти поръчвах размер 38D, но чашката ми идва малка.
Сега се чудя дали да пробвам с чашка DD или направо Е.
Ако някой е поръчвал от чашка DD дали е може да ми каже колко голяма е разликата с чистото D

# 622

Аз получих.

Прекрасно  ooooh! знаеш ли как се процедира, ако са ми загубили поръчка? Sad От асос е.

Oпа, видях си я в профила на сайта им, сигурно ще получа смс скоро. Grinning

# 623
Ако някой е поръчвал от чашка DD дали е може да ми каже колко голяма е разликата с чистото D

Малка е разликата.Ако ти е много малък 38D,по-добре поръчай Е.

# 624
и аз да питам за сутиените като сте споменали темата  Mr. Green
тук нося 75 B - от там трябва да си поръчам 34 B?
Правилно ли съм се ориентирала?

# 625

Mirama според мен DD ще ти е достатъчно - аз носех 36D, но ми стягаха- поръчах направо 38DD на Triumph, но доста свободно ми стои не ме прибира добре, ако ме разбираш, зависи и от модела аз не избирам много изрязани и с много подплънки, но се усеща се разликата все пак си прецени  Hug

# 626
Извинете момичета, досега не съм пазарувала от Amazon.co.uk , колко е доставката до България? Мислех, че ще ми излезе в кошницата, ама не...  Rolling Eyes
Може и да няма доставка до БГ. Но това ще ти излезе на почти последна стъпка, дори трябва да въведеш номер на карта и след това ще ти даде цялата сума. Виж в темата за амазон  Peace

Благодаря ти!  Flutter   bouquet

# 627
  • София
И аз усещам разликата между Д и ДД. Взимала съм на Маркс и Спенсър (по-принцип съм 34Д), дори с по-малка обиколка (32ДД), ами пак ми е широк в чашката. Но аз съм твърдо Д, така че щом на теб ти е тясно, може и по-голямото да ти е добре. От Асда Джордж поръчвах сутиен за мен 34Д и после същия модел за майка ми 36С, чашката беше еднаква  Rolling Eyes
anbibian, правилно си се ориентирала, 75В ( по бг. номерация) е 34В (английска)  Peace
Ето тази таблица долу поне за мен е доста вярна  Simple Smile

# 628
em4eto благодаря за таблицата   bouquet
до сега не смеех да си поръчвам сутиени он лайн, и в магазин ми е трудно да си намеря  Embarassed
но понякога се изкушавам, да видим кога ще се престраша  Whistling

# 629
Благодаря ви много момичета.
Чашката D на няколкото сутиена от английски сайтове определено ми е малка. Е, на някой може да им харесва почти всичко да е на вън, ама на мен не. )
Ще пробвам с DD, дано да приляга добре. )
Ще поръчвам от М&S.

Общи условия

Активация на акаунт