Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • о`майна лунна нощ е

Че ако имах малко пари настрана, щях да съм на балона вече.

# 421
Ох,аз пък да бях здрава в момента-направо съм скокнала......ама,се надявам и по-нататък да пускат такива оферти/че си ми е мечта да скокна с бънджи/.
Аз,да похваля обслужването в ресторант "Фино"-снощи си използвахме ваучерите/за двете пици с бири или айрян/.Останахме очаровани от отношението на персонала.При все,че бяхме с децата/а нашите си ги бива...и двамцата Mr. Green/,получихме много повече от очакваното.Гледам,че сега имат нова оферта...и и се чудя,че напоследък имам проблем с планирането на програмата,така,че да си изразходим накупените вече ваучери.... Embarassed
Но,въпреки това,ако някой си е купил ваучер за аржентинската скара с начосите в р-нт "Кармен" и реши,че няма да го ползва,да ми пише на лични,че докато се чудих и мина сделката,а изглеждаше много добре,като оферта.

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 03:16 от Анонимен

# 422
  • Пловдив / София

Че ако имах малко пари настрана, щях да съм на балона вече.

Че никога не бих скочила от балон. Mr. Green

Нещо интересно тази сутрин? Не съм провелявала още.

# 423
  • о`майна лунна нощ е
В Грабо има оферта за р-н Фино /*Люба* я е споменала/, но този път е за свински котлет по милански с чаша вино за 4,99 лева. Май ще я пропусна.

# 424
И ние хапнахме ребърца от "Фемили' снощи. Страшно бързо обслужване и сервиране, ребърцата бяха много вкусни, 2 порции 4 човека също не успяхме да ги изядем. Добре,че отидохме по-раничко и към 22:00ч, когато се включи лютата чалга си тръгвахме вече. Давам 10/10. Peace

# 425
  • София
В Грабо има оферта за р-н Фино /*Люба* я е споменала/, но този път е за свински котлет по милански с чаша вино за 4,99 лева. Май ще я пропусна.

И аз ще я пропусна. Заради виното. Не знам защо, но никога не се съобразяват, че не всеки пие алкохол. А ако купим ваучери и за децата? Следя офертите за София и Пловдив и сигурно 80% от тях са с вино или бира и само един единствен път беше споменато, че на непълнолетните бирата се заменя с безалкохолна напитка. Логично е и поне един от компанията да е шофьор.

Предполагам, че котлетът ще е приготвен вкусно. Освен чудесните спагети и доста сухите за моя вкус пици, сме поръчвали няколко ястия и всички са били много вкусни.

Офертата я има и в Промо макс, а не само в Грабо.

От Далавера ми върнаха парите за лещите (още не бях използвала ваучера). Благодаря, че дадохте отзиви за тях!    bouquet

# 426
  • о`майна лунна нощ е
Споделям мнението на Таня за перманентното присъствие на алкохол. Харесва ми да има опция и/или /вино-бира-айран/, както беше с предходната им оферта за пици. Не бих отказала нито виното, нито бирата, но освен децата, отчитам факта и че ходим с колата до там, респ. аз съм шофьорът и не бива да пия. А да стоя с влажен поглед, вперен в чаша хубаво вино не искам.

# 427
От Далавера ми върнаха парите за лещите (още не бях използвала ваучера). Благодаря, че дадохте отзиви за тях!    bouquet
Как става връщането на парите?

# 428
  • София
От Далавера ми върнаха парите за лещите (още не бях използвала ваучера). Благодаря, че дадохте отзиви за тях!    bouquet
Как става връщането на парите?

Трябваше да дам номер на сметка или да ми ги сложат като Далавера кеш в профила. Избрах второто и ще ги похарча за нещо друго.

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 14:13 от Тaня67

# 429
Грабо ми върнаха на мен сума за фризьорски салон Bloww и то след 2-3 месеца след закупуването й.. бях се обадила за час, но такова грубо отношение до сега не ми се беше случвало да чуя.. подадох оплакване до екипа на Грабо и много бързо реагираха... най-лошото е , че това се беше случило не само с мен , а с още 40 човека от въпросния салон, за който видях по-горе , че има положителни отзиви.Но всеки отговаря за себе си...

# 430
Грабо ми върнаха на мен сума за фризьорски салон Bloww и то след 2-3 месеца след закупуването й.. бях се обадила за час, но такова грубо отношение до сега не ми се беше случвало да чуя.. подадох оплакване до екипа на Грабо и много бързо реагираха... най-лошото е , че това се беше случило не само с мен , а с още 40 човека от въпросния салон, за който видях по-горе , че има положителни отзиви.Но всеки отговаря за себе си...
Аз се пробвах да ми върнат пари от др сайт, но казаха, че са приключили взаимоотошението си със салона, а аз пих 1 студен вода за 14 лв... Tired

# 431
  • До хладилника, който обичам
Пробвах лещите. Не съм очарована, но и не съм разочарована. Ей така са, горе-долу. Подразниха ми очите в началото, после свикнах. По-големи са като диаметър от обичайните, които взимам (напр. Бауш&Ломб). Все пак, за 10 лв си струват, като подарък към разтвора Laughing

# 432
Включвам се и аз с положителни отзиви за ребърцата в р-т Фемили.Бързо обслужване, много любезно, много вкусни ребърца, големи салати.Доволна съм 10/10 давам.
Чалга нямаше, накрая 1,2 песни, но тихичко като фон  Laughing

# 433
  • о`майна лунна нощ е
Късметлии! Браво, явно са взели предвид отзивите по форумите и от анкетата след използването на ваучера. И там изразих недоволството си от чалгията. Поздравления, че се вслушват в мнението на клиентите си.

# 434
Ние мислим да ходим с 1 ваучер 4 души, като 2-та ще си поръчат салати. Ще направят ли проблем?

Общи условия

Активация на акаунт