В момента чета....7

• 49 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Aнита Блейк- Кървави кости и
Сердар Юзкан- Край остров на цветята надеждата е скрита (която е едно доста интересно четиво  Peace)

# 646
  • София
9,99лв на Бербеде, харесва ми стила му Wink

# 647
  • Ямбол
"Гробище за домашни любимци", Стивън Кинг.
Изобщо нямам време да й се насладя Confused

# 648
  • София
Джон Стайнбек - Безпътният автобус - доста увлекателна книга, лек стил, завладяващ разказ.
Жорж Санд - Малката Фадет - днес я започнах, но началото е обещаващо интерено Simple Smile

# 649
gundie, вярно  Hug Едвам я оставих снощи на 150 страница, сега продължавам  Grinning
Кажи кой разказ ти е най- въздействащ...на мен, въпреки че отдавна съм я чела, е оня , дето жената отиде само да се обади по телефона- май така се и казваше.

# 650
gundie, може би последният - Следата от кръвта ти по снега, тъжен и прекрасен ...

# 651

Страхотно попадение ми е. Купих я само за 50 ст. от кашоните и благодаря на съфорумката, която я спомена с добро. Една от най-хубавите книги, които съм чела напоследък. Дано да успея да открия и другата издадена книга на Тони Морисън.

# 652
gundie, може би последният - Следата от кръвта ти по снега, тъжен и прекрасен ...
Даааа, спомянм си го- наистина тъжен и наистина прекрасен. Peace Peace Wink

# 653
"Иконом за един ден" на Удхаус, имах нужда от малко английски хумор  Laughing .

# 654
  • Пловдив
"Прощаване с пролетта" - продължението на "Синият аметист" на Петър Константинов.

# 655
Аз се оказах с много четива, според това къде съм - "Съдба" от Шиничи Хоши - това са разкази и стават за четене на бързо. Всичко е в играта от Шърли Маклейн ще ми е основното четиво. "Анастасия" от Владимир Мегре чета докато чакам един човек, който все чакам...  Hug - уча се на търпение  Joy Joy Joy и  "Нека ти разкажа" от Хорхе Букай за почивка от време на време, защото лесно се чете...

# 656
  • Пловдив

Буквите много ли са ситни? search Че "Гроздовете на гнева" само заради това се сдържам да си я купя...

# 657
  • USA, Steak State
Започвам за втори път след 11-12 години :

# 658

Буквите много ли са ситни? search Че "Гроздовете на гнева" само заради това се сдържам да си я купя...
Ситни, ситни, но се чете Simple Smile

# 659
Цитат
Сердар Юзкан- Край остров на цветята надеждата е скрита (която е едно доста интересно четиво  Peace)

Звучи много интересно, можеш ли да дадеш малко повече информация за книгата?

Общи условия

Активация на акаунт