В момента чета....7

• 49 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз съм на "Отива една жена при лекаря".

Моля те - кажи после как е....  bouquet

# 226
На мен "Отива една жена при лекаря" страшно ми хареса. Много тежка книга.

# 227
Аз я прочетох за един ден,но после се чувствах много зле...Още не съм намерила сила да прочета продължението.

# 228
На мен лично, продължението не ми хареса. Също се чете бързо, но някак си не ме увлече като 1вата част. Пак плаках, но на не както по време на прочита на първата част...

# 229
  • София
Ееее, само да прочета всичките, които накупих и ще взема и тази....
Сега моята практика ми е станала любимо четиво.

# 230
Аз я прочетих и вече преполових "Без нея". Тематиката е много тежка, няколко пъти си поплаках, но на фона на цялата тази непосилна история, се разкриват уникални човешки взаимоотношения. Бих казала, че това е книга, която всеки е добре да прочете.

# 231
  • Ямбол
Аз снощи започнах "Магазинът за самоубийци" - Жан Тьоле.
Малко ми е смахната. ОТ рода на семейство Адамс, брррр.

# 232
  • На високо
Чета "Богът на дребните неща" на  Арундати Рой, след като доста време я заобикалях в библиотеката. Тръгна ми малко трудно в началото, но сега съм направо омагьосана. И то не толкова от сюжета, колкото от особената атмосфера, която създава писателката разказвайки. Потапяш се с всичките си сетива в един тъжен, меланхоличен, ароматен, чувствен, сладко-горчив свят.

# 233
  • Варна
"Тайната история" Дона Тарт.
Обещаващо начало с убийство в пролога  Mr. Green Първа глава стилистично ми напомня за викториански роман с доста описателност и леко драматични елементи. За съжаление, нямам много време и за днес съм прочела само 50стр.

# 234
Бях обещала да напиша мнението си за

Началото ми се стори доста необичайно, леко объркано. Всяка прочетена страница ми навяваше усещането сякаш съм на среща с приятелка. Уж ей така за по кафенце, но срещата прераства в безсънна нощ на споделеното какво може да направи любовта с една жена.

Иначе казано, на мен много ми допадна.

# 235
  • Варна/Лондон
"Тайната история" Дона Тарт.
Обещаващо начало с убийство в пролога  Mr. Green Първа глава стилистично ми напомня за викториански роман с доста описателност и леко драматични елементи. За съжаление, нямам много време и за днес съм прочела само 50стр.
Много добре, че не я започнах. Ще следя отзивите ти. Hug
Прочетох ''Вдовица за една година'' и съм очарована от автора-всичко онова, което ми се стуваше излишно, докато четях, в един момент си идваше на точното място. Това ми е първият допир с Ървинг и сега искам да прочета всичко негово. Още съжалявам, че така набързо я ''изгълтах'', можеше да си удължа удоволствието, ако знаех колко е добър.

# 236
И аз съм на "Отива една жена при лекаря".

# 237
# 238
  • София
Аз съм на "Мъртвата зона" на Кинг. Не съм сигурна дали ще я дочета.

# 239
  • Ямбол
"Престолът на русалката" - Сю Монк Кид.
Макар и още да съм съвсем в началото, отново съм пленена от умелия разказвач Кид.
"Тайният живот на пчелите" беше много добра, да видим тази как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт