В момента чета....7

• 49 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Повелителят на мухите - Уилям Голдинг
Интересен поглед, макар, някак подсъзнателно, да не очаквам изненада.
Не очаквай...два пъти я започвах и зарязвах, но накрая я прочетох.
Може би трябва да се прочете на млади години, знам ли ... И мен не ме очарова. Не че е лоша, но нищо особено. И я прочетох само защото Стивън Кинг я препоръчва  Laughing

И аз заради Стиви я прочетох  Grinning
Голям фен й е той на тази книжка.

# 436
# 437

Интересно е да се прочетат всичките истории на едно място !

# 438
Реа, непременно да дадеш отзив след като я прочетеш! Именно момичетата в темата и техните коментари ме накараха да прочета романа. Благодаря им за което  Hug

Вече съм На изток от рая  Flutter, много ми харесва........

# 439
Започвам:

# 440
'Шутаранга''
автор - симеон спиридонов/баща на наша съфорумка, също писател/.

от сърце и душа съм се смяла  Joy
страхотна книга Grinning

# 441
НЕВЕРОЯТНА!

# 442

Споделям мнението Peace

# 443
# 444
  • София
Все още чета"Яж,моли се и обичай"...
Надявах се да е по-интересна Simple Smile
Докато я четях,успоредно прочетох други две"Полет над кукувиче гнездо" и "Любовникът на Лейди Чатърли"...

# 445

The Moon is Down/ "Луната залезе" - John Steinbeck
В този сборник са "Луната залезе", "Улица Консервна", "Перлата", "На изток от рая".
Мислех, че само "Луната залезе" не съм чела, но не е така - явно като съм чела съм забравила заглавието - за войната е, по-различна от всичко на Стайнбек, не толкова интересна, но аз съм пристрастна и всичко негово чета.
Изкушавам се отново да прочета "На изток от рая" и "Улица Консервна", но сякаш няма да се навия, искам да чета нови неща.
А "Перлата" наистина е като един бисер. Много ми беше харесала и сега пак я прелистих, също различна от типичното.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 10:31 от svet65

# 446
  • На високо
А аз чета "Пътуванията на Сократ" на Дан Милман.http://www.book.store.bg/p23722/pytuvaniata-na-sokrat-dan-milman.html Харесва ми повече от очакваното, ако трябва да си призная  Wink.

# 447
 и

Разказите на Фицджералд ги чета с малки почивки, а "Райската градина" на Хемингуей е незавършен и публикуван след смъртта му роман. Малко ме изнервят диалозите, но си изтеглих и филма по книгата, да видя в движение и цветове картината от 20-те.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 22:53 от svet65

# 448
Миналата седмица завърших "Дневници и нощници" на Иво Сиромахов. Аз ли е разбрах нещо....но мнението ми е, че такава простотия не вярвах, че съществува- то не бяха вулгарщини, не бяха глупости censored Не мога да си обясня защо изобщо я дочетох. Първият разказ беше много забавен и може би до края очаквах нещо подобно, но уви newsm11
Сега съм взела "На изток от рая" да си оправя малко вкуса coolcool

# 449

Общи условия

Активация на акаунт