В момента чета....7

• 50 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Преди да заспя - Стивън Уотсън
Нямам време да я прочета покрай изпити, но книгата грабва вниманието и те е яд, че денонощието е толкова кратко Simple Smile

# 452
  • София
Все още чета"Яж,моли се и обичай"...
Надявах се да е по-интересна Simple Smile

Но не продължавай с авторката, спри до тук.  Wink
 Hug

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 09:17 от Иля

# 453
В момента чета пълната версия на една от любимите ми книги от детството,която ми е любима и сега и тя е :

# 454
В момента чета пълната версия на една от любимите ми книги от детството,която ми е любима и сега и тя е :
И как е? Намираш ли много разлики?

# 455
  • София

Това чета. Има нещо сбъркано. Големи откачалки са всички, барабар с главните герои. Малко повече ми идват лесбийките, тройките и садистите. Laughing

# 456
  • Варна/Лондон

Това чета. Има нещо сбъркано. Големи откачалки са всички, барабар с главните герои. Малко повече ми идват лесбийките, тройките и садистите. Laughing
Почни от първата част - http://www.book.store.bg/p33672/milenium-myzhete-koito-mrazeha-z … stig-larshon.html. Simple Smile

# 457

аз си купих трите части, първата започна многообещаващо, но едва я прочетох честно казано. малко ми дойдоха в повече  на бащата и сина историите. изобщо не отворих втората и третата.

# 458
В момента съм на "Дългата разходка" от Стивън Кинг. Това ми е почти първи досег с Кинг. От него съм чела само "Зеления път".

# 459
gundie, страхотна е книжката.Все така съм очарована.Не бях я чела повече от десет години и някои глави си ги спомням,а други съм ги позабравила,а и нови глави има,които не са били превеждани и издавани при предишните издания.
http://www.pan-bg.eu/?viewID=1&bd_id=47
Вече съм на стр.200 и с удоволствие  станах нещотърсач, бях на цирк,бях в лимонаденото дърво,на излет,разходих се из магазините и хапнах много бонбони,бях на гости и рожден ден,качих се на страшен таван обитаван ,е всъщност необитаван от призраци и ми предстоят още приключения. Wink Laughing А що се отнася до това дали намирам разлики...Ами над десет години са си много време,но както вече казах и сега много ми харесва докато чета книжката.Навява ми много свидни спомени.Като разлика ще отчета рисунките.И в тази има и някои са същите като в първото издание,което бях чела,но там бяха цветни,а тук са черно-бели.Спомням си съвсем ясно с какво удоволствие разглеждах картинките някога,как те още повече правеха живо написаното от А.Линдгрен.Не че го отчитам като слабост това (промяната в цвета на рисунките) просто отбелязвам разликата.То доколкото си спомням бях вземала от библиотеката преди години и друго издание пак с черно-бели рисунки.Е това не е толкова важно...
Като цяло е една прекрасна книжка и за мен лично е голямо удоволствие да си я припомня.

# 460
  • София
И аз първата част съм я чела, но втората ми идва малко в повече. Като се замисля и в първата част имаше нещо перверзно, но тук просто ми се набива на очи. Големи развратници са тия шведи Laughing

# 461
В момента съм на "Дългата разходка" от Стивън Кинг. Това ми е почти първи досег с Кинг. От него съм чела само "Зеления път".
Добър избор  Peace
И на мен тя ми беше една от първите, макар че всъщност се зарибих от "Тъмната половина". Ех, спомени, спомени...

# 462
Добър избор  Peace
И на мен тя ми беше една от първите, макар че всъщност се зарибих от "Тъмната половина". Ех, спомени, спомени...
Мразя "Дългата разходака"-една от най- гадните книги, които съм чела, обожавам "Зеления път"-една от най-- добрите книги, които съм чела

# 463
  • Ямбол
И мен "Дългата разходка" ме беше отдалечила за доста дълго време от книгите на Кинг. Четох я много отдавна, но още я помня. Може би не съм я разбрала така, както сега бих я възприела. Но сега чета Кинг с удоволствие и съм доволна, че отново се престраших.

По темата - все още чета "Търговецът" на Арчър. Много е интересна и съжалявам, че нямам достатъчно време да и се наслаждавам.

# 464
"Дългата разходка" свърши /ейййй, много път се измина/ и не съм разочарована. Ще се чете Кинг... На мен ми дадоха 4-5 книжки, с които да ме пробват, та "Разходката" е една от тях  Hug "Зеления път" си ми е лична и ме провокира за купуването й, страхотния филм.

По темата - сменям рязко тематиката и минавам на "Малки жени" на Луиза Мей Олкът. Ще взимам Кинг лъжичка по лъжичка  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт