Помощ в търсенето на работа-13

• 59 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Дори и да не правеха проверки, не бих си позволила да изхвърля някъде брошурите и после да се весна да си взема парите.  Rolling Eyes

# 706
ред е обяснила, но допълвам - флаерите не се раздават без конкретна цел, възможно е после да се прозвънят произволен брой от таргет групата и да се разбере получени ли са или не, освен това има и клюкари, които коментират и доносничат, както и такива, които се обаждат и оплакват

вариантите са много и горно изброеното не е изчерпателно

# 707
Едва ли е толкова добре заплатено. Заплаща се на бр., обикновено са стотинки.

И аз от утре на работа, реших малко да разнообразя с обученията и този път ще се занимавам с ученици. Снощи ми направиха предложение (малко в последния момент) но след кратко обмисляне реших да приема. Идеално ще се съвместява и с другата ми работа.

# 708
  • София
хубаво де, ама в нашия вход има един ненормалник, който гони жената, коята разнася промоциите на един от хипермаркетите. Нея ли ще накажат в случая, че не е сложила в кутиите  newsm78

# 709
Е, това са може би екстрени ситуации  Mr. Green

И аз бих ги гонила, ако живея в блок. То иначе навсякъде се залива, отвратителна история.

# 710
хубаво де, ама в нашия вход има един ненормалник, който гони жената, коята разнася промоциите на един от хипермаркетите. Нея ли ще накажат в случая, че не е сложила в кутиите  newsm78

missence, мен са ме наказвали да се чете не плащали, за пускане в грешни кутии= кутия със стикери никаква реклама, за проспан вход :oops, за повече от един флаер в пощенска кутия и т.н.

как са разбирали тогава не знаех, после съм работила в марктфоршунг демек от другата страна и почнах да разбирам

п

# 711
  • София
Е, това са може би екстрени ситуации  Mr. Green

И аз бих ги гонила, ако живея в блок. То иначе навсякъде се залива, отвратителна история.

да, но ако я видиш как изглежда. Аз като я видя и я пускам във входа. Веднъж каза, че има 3 деца и това са й допълнителни доходи, без които не може да преживява   Sad
petita, аз лично съжалявам такива хора, не е тръгнала специално тази жена от хубаво  Rolling Eyes Нали в крайна сметка всички работим за пари, за да обезпечаваме сем-та си и най-вече децата  Rolling Eyes

# 712
Е, това са може би екстрени ситуации  Mr. Green

да, но ако я видиш как изглежда. Аз като я видя и я пускам във входа. Веднъж каза, че има 3 деца и това са й допълнителни доходи, без които не може да преживява   Sad
petita, аз лично съжалявам такива хора, не е тръгнала специално тази жена от хубаво  Rolling Eyes Нали в крайна сметка всички работим за пари, за да обезпечаваме сем-та си и най-вече децата  Rolling Eyes

a аз не ги съжалявам, т.к. това е работа като всяка друга, аз съм работила и по-тежка (антикласацията ми водят помощен персонал в кухня на болница и камериерка newsm78), имам разбиране към положението им и никога не ги гоня, но пълната пощенска кутия ме дразни неимоверно

# 713
Да, има и по-тежки профеции. И спомени оставят--помощния персонал и на мен ми води класациите, защото от тогава са ми възпалените нерви на краката. (от стоенето по 12 часа на крак и обикалянето на 26 етажа пеша за прибиране на мръсни табли). Работим и се борим всеки ден.

# 714
абсолютно си права, а аз имам още доста в списъка - помощник в деликатесна месарница (мнооого тежко по цял ден на крак, мъкнене на тежки предмети, като цяло много мръсно), външна изолация на жилищни блокове (не беше толкова зле), работничка във фабрика за паста за зъби и вода за уста (тъпо, по-тъпо, най-тъпо, работа на конвейр)

горните ми хрумнаха на прима виста, има и още, но не съжалявам, научих се да работя и на правилната нагласа към печеленето на пари, та си мисля, че гладна няма да остана Wink

# 715
пък и немския ти се отдава някак си  Mr. Green

# 716
  • София
Привет,

Получих това по пощата:
http://arbour-europe.com/applicationBG7054.php

Някой има ли представа за какво става дума и надеждно ли е? Thinking

Търся работа на половин работен ден или почасово/плаващо работно време. Какви идеи бихте ми дали?

# 717
Звучи малко менте. Май нямат право да го правят ако не са регнати в БГ. Почасово/плавашо--кол център. Има и само с английски език. И с български само има.

# 718
пък и немския ти се отдава някак си  Mr. Green

абе и аз си мислех така, преди онзи тест Mr. Green

в наша защита с мишенцето държа да подчертая, че този тест не е от Немция, а от Австрия, демек не тестват немски, а австрийски, така че колежката си запазва работата, ама аз съм на косъм, че съм австрийска компания за сега Embarassed Joy

иначе го разпространих сред приятели и още няма 40 от 40, което ми дава увереност, че тестът е бъгав Laughing

# 719
  • София
пък и немския ти се отдава някак си  Mr. Green

абе и аз си мислех така, преди онзи тест Mr. Green

в наша защита с мишенцето държа да подчертая, че този тест не е от Немция, а от Австрия, демек не тестват немски, а австрийски, така че колежката си запазва работата, ама аз съм на косъм, че съм австрийска компания за сега Embarassed Joy

иначе го разпространих сред приятели и още няма 40 от 40, което ми дава увереност, че тестът е бъгав Laughing

сега ме засрами публично, защото имам и ÖSD   Embarassed  Laughing

за да не става пак дискусия за езиците, да кажа на hakama, че за мен това не ми изглежда нещо свястно. Подобно може да намериш и с БГ агенция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт