Помощ в търсенето на работа-13

• 60 109
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Да знаете колко взима раздавач на флаери? И на какъв договор се работи? (питам за мой близък)

И аз се интересувам. (питам за себе си Mr. Green)

# 691
Да знаете колко взима раздавач на флаери? И на какъв договор се работи? (питам за мой близък)

И аз се интересувам. (питам за себе си Mr. Green)

201uu  Joy

# 692
Ама не си ли попреминала възрастта на флаерките?!  Mr. Green

# 693
Да му се невиди, и тука ли възрастова дискриминация..  Whistling тия хора не си знаят интереса  Whistling

# 694
Така като гледам 19-23 години се спрягат, студентчета.
Та, ако някой знае какво е заплащането да каже  Grinning
Питам сериозно.

# 695
Да ви питам, обявите на Цептер надеждни ли са? Гледам всеки ден по няколко от много време насам

Иначе аз си следя за нещо административно на гъвкаво работно време   Thinking

В Пловдив - да, предполагам, че и в София също. На сина ми му звъняха много пъти да го канят на обучение и после за работа, но той отказа. Приятелят му обаче отиде и работи там почти 2 месеца. Успя да сключи някакъв договор за продажба и изкара към 300лв, но нищо повече. Абе, покри си разходите, но други не успели и това, така разправя.... Rolling Eyes Преди няколко дни напусна, защото си намери подобна работа, но поне в офис и не се налага да обикаля като луда калинка половината град. Фактът, че не могат да намерят хора в тая безработица е показателен за тях. Апропо, в Пловдив няма абсолютно никаква работа, никаква......., дори за продавачки няма... Shocked
свързана с обикаляне ли е работата? за София в обявите на цептер преобладават офис сътрудник и тн, свързани с офис, търговски представител за офис  Thinking

Тези сме ги обсъждали много в темите назад.
Не ми се обяснява, но щом търсиш административно, по-добре търси другаде!
да, спомням си нещо такова, но можеше вместо това да отделиш малко време да напишеш нещо, отговарящо на питането, защото въпросът ми е с оглед на актуални впечатления на хората, тъй като се пускат обяви всеки ден  Tired

За Пловдив обявите гласяха, че търсят търговски консултант или търговски представител, от този род е представена позицията, обаче като идеш там и изненада - обикаляш по улици и обекти да търсиш клиенти. Момчето разправяше, че се прибирал разбит вечер. Заплащането зависи от резултатите -ако не намериш клиенти, няма приходи. Лепил е и някакви реклами на фирмата. Сега е пак на същата позиция, но в друга фирма. Седи в офиса и търси клиенти. Работи от 2-3 дни и още нямаме впечатления, но след някой ден ще каже. Simple Smile

# 696
  • София
Така като гледам 19-23 години се спрягат, студентчета.
Та, ако някой знае какво е заплащането да каже  Grinning
Питам сериозно.

Мой близък работи това-към 1400 докарва, но почива най-много 4 дни в месеца, от тия пари се приспада и горивото на колата-тъпче я цялата. Плюс цялата рода вечер сгъва реклами, за да са компактни и да разнася повече.
Договор-никакъв, иначе можело и на трудов, ама си плащаш осигуровките.

# 697
Благодаря, Йованка, явно се заплаща на бройка.
А лепи ли плакати колегата ти или само раздава флаери?

# 698
А как се контролира раздаването на флайери? Не може ли да метнеш 1000  бр.примерно  у кофата и да  отчетеш, че си ги раздал на граждани?

# 699
Принципно може.

# 700
  • София
Само раздава, плаща се на бройка. Затова и сгъват яко вечер-да събере повече бройки.
За хвърлянето на боклука-минават контрольори и проверяват входовете и местата за раздадени материали.

# 701
А как се контролира раздаването на флайери? Не може ли да метнеш 1000  бр.примерно  у кофата и да  отчетеш, че си ги раздал на граждани?

Тцъ, не става тоя номер. Една позната беше контрольор--минава да проверява. То иначе  Mr. Green

# 702
Само раздава, плаща се на бройка. Затова и сгъват яко вечер-да събере повече бройки.
За хвърлянето на боклука-минават контрольори и проверяват входовете и местата за раздадени материали.

това е вярно, говоря от личен горчив опит  Close, но бяха гладни студентски години

това си е тежка физическа работа, при това зле платена (поне беше)

# 703
Добре де, ама в какво се състои проверката?

# 704
Ако е на пътя--минава да види дали сте там. Ако е по кутии, прави се проверка дали има по кутиите.

Ако магазинът е Ваш, Вие в кофата ли ще искате листовките. Аз лично съм против тея безумни флаери навсякъде....ужасна история.

Общи условия

Активация на акаунт