Помощ в търсенето на работа-13

• 60 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Aбе...още сме много далеч.

Umma, Country Manager няма да има в България засега. Някои мениджърски позиции в момента се набират, други са вече приключили. До края на Септември трябва да са пратени оферти.

далеч сме, но е факт, че има наченки. Все пак мениджърски позиции се набират точно на такъв или на подобен принцип май Peace

# 676
  • Има много детски смях.
Ред Велвет, много благодаря за конкретната и изчерпателна информация.  Hug

# 677
Дано да се развие като цяло. Хубаво е да стават нещата по-професионално.

Umma, моля. Ако има още нещо, с което да помогна, съм насреща. Все пак не са изтекли още конкурсите, нищо не се знае.

# 678
  • Има много детски смях.
Благодаря, интересът ми не е свързан с лични подбуди в момента, просто ми беше полезно да разбера как стават нещата в случая.  Hug

# 679
Момичета, аз да се похваля  Blush, от утре започвам работа  Party

# 680
Да ви питам, обявите на Цептер надеждни ли са? Гледам всеки ден по няколко от много време насам

Иначе аз си следя за нещо административно на гъвкаво работно време   Thinking

# 681
да, явно професията "хед хънтър" започва да добива все по-голяма популярност и у нас  Peace

И хед и телънт хънтъри у нас - колкото щеш.  Laughing  Не е нищо  ново, но и тези понятия са си мутирали в нашенски вариант.  Wink

Прилепче, честито! Дано ти хареса.

# 682
  • София
да, явно професията "хед хънтър" започва да добива все по-голяма популярност и у нас  Peace

И хед и телънт хънтъри у нас - колкото щеш.  Laughing  Не е нищо  ново, но и тези понятия са си мутирали в нашенски вариант.  Wink

Прилепче, честито! Дано ти хареса.

сигурно, не се и съмнявам  Rolling Eyes

# 683
Да ви питам, обявите на Цептер надеждни ли са? Гледам всеки ден по няколко от много време насам

Тези сме ги обсъждали много в темите назад.
Не ми се обяснява, но щом търсиш административно, по-добре търси другаде!

# 684
  • София

хммм и този бранш ли е в криза  Thinking

# 685

В Пловдив - да, предполагам, че и в София също. На сина ми му звъняха много пъти да го канят на обучение и после за работа, но той отказа. Приятелят му обаче отиде и работи там почти 2 месеца. Успя да сключи някакъв договор за продажба и изкара към 300лв, но нищо повече. Абе, покри си разходите, но други не успели и това, така разправя.... Rolling Eyes Преди няколко дни напусна, защото си намери подобна работа, но поне в офис и не се налага да обикаля като луда калинка половината град. Фактът, че не могат да намерят хора в тая безработица е показателен за тях. Апропо, в Пловдив няма абсолютно никаква работа, никаква......., дори за продавачки няма... Shocked

# 686

Иначе аз си следя за нещо административно на гъвкаво работно време   Thinking

В Пловдив - да, предполагам, че и в София също. На сина ми му звъняха много пъти да го канят на обучение и после за работа, но той отказа. Приятелят му обаче отиде и работи там почти 2 месеца. Успя да сключи някакъв договор за продажба и изкара към 300лв, но нищо повече. Абе, покри си разходите, но други не успели и това, така разправя.... Rolling Eyes Преди няколко дни напусна, защото си намери подобна работа, но поне в офис и не се налага да обикаля като луда калинка половината град. Фактът, че не могат да намерят хора в тая безработица е показателен за тях. Апропо, в Пловдив няма абсолютно никаква работа, никаква......., дори за продавачки няма... Shocked
свързана с обикаляне ли е работата? за София в обявите на цептер преобладават офис сътрудник и тн, свързани с офис, търговски представител за офис  Thinking

да, спомням си нещо такова, но можеше вместо това да отделиш малко време да напишеш нещо, отговарящо на питането, защото въпросът ми е с оглед на актуални впечатления на хората, тъй като се пускат обяви всеки ден  Tired

# 687
Тя ти отговаря на питането. 
Искането ти за "административно на гъвкаво работно време" .. реално нема такъв филм.

# 688
  • София
Апропо, в Пловдив няма абсолютно никаква работа, никаква......., дори за продавачки няма... Shocked

мои познати търсят във Варна работа. Аз го споделих преди време. И там няма никаква добрезаплатена работа. Никаква! Извън Сф в момента е пълна скръб  Rolling Eyes

# 689
Момичета, аз да се похваля  Blush, от утре започвам работа  Party

Супер! Успех!

Да знаете колко взима раздавач на флаери? И на какъв договор се работи? (питам за мой близък)

Общи условия

Активация на акаунт