Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 778
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
sladurana12, Съгласна съм с теб за наблюденията ти!  Peace

Аз не съм толкова голям ветеран като теб, но и на мен ми се струва, и съм се замисляла, че цените започнаха да пълзят яко нагоре, и то заради това, за да може да се представи в сайтовете сериозната отстъпка  Cry

Последно усетих това преди няколко дни, когато наминахме с приятели да хапнем в кварталното ресторантче - естествено, БЕЗ ваучери. В София. И... не в краен квартал.

Заведението си беше пълно. Поръчах си нещо съвсем стандартно за биричка: пържени картофки и порция филенца със сусам.
Каква беше изненадата ми, когато видях действителността:
Огромна, преливаща от голяма чиния порция и много вкусни пържени картофки - цена 1.60 лв
Сусамени пилешки филенца, ужасно прилична порция, поднесена с 2 вида сос: соев и пикантен
(за които нищо не се споменаваше в менюто!) - 2.40 лв!

Аз съм си ящничка. И през деня почти не ям, наблягайки на вечерно хранене и в разрез със всякакви здравни съвети. Но честно казвам - не можах да се справя с храната си без помощ от приятели, пък и всички се насилвахме. И моите приятели хапнаха разни неща, не съм гледала кое колко струва, но вси-чко беше превъзходно като качество, много вкусно!

Ресторантът явно печелеше от напитки - те бяха на цени, които вече са масови по заведенията.

Та, в този ред на мисли, и на мен ми дойде като гръм от ясно небе: сега изначалните цени навярно навсякъде ще се вдигнат...  Sad

# 136
Някой суши в СтендБай...? Коментари, отзиви..? --- http://niesme.bg/team.php?id=WRMzM2

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 137
  • София
И аз напоследък съм спряла да купувам ваучери, хем нищо не ми грабва окото хем цените не ми се струват чак толкова изгодни.

# 138
Аз също съм купувала ваучер от далавера. Имах въпрос относно плащането, обадих им се, момичето беше много мило и любезно, нямам никакви забележки  Peace
Наистина е добре такива обвинения да се обосновават  Naughty

Момичета, може ли отзиви за този салон?

http://www.lapni.bg/offer/678

# 139
Преди малко се върнах от "Дарлийн". Ако някой от вас не беше предупредил, че салонът е невзрачен, със сигурност не бих го намерила, и още с по-голяма сигурност, не бих влезнала там, съдейки по външния му вид. Обаче! От почистването съм много, много доволна. Козметичката беше жена на средна възраст, много мила и много старателна. Лицето ми е много капризно и понеже от последните ми посещения при козметик много-много нямаше полза, няколко месеца съвсем не бях ходила на почистване. Козметичката обаче се занимава с мен почти час и половина, всичко, написано в офертата, беше включено. Понеже беше пусната музика, я чух 2-3 пъти как си тананика и ми стана приятно - явно не й беше досадно, че се занимава с "ваучерка".

# 140
И аз да попитам  Mr. Green Това ли беше готиното масжче в домашна обстановка ? http://www.zadrujno.bg/869/profesionalen-masaj-vuv-vahsia-dom-kl … uliten-sofia.aspx Това име Деянис нещо ми е влязло в главата  newsm78

А пък това ми е доста близо  Thinking Дали е много гъчканица  newsm78 http://www.zadrujno.bg/889/baseion-shezlong-chadur-masichka-chai … mplex-cherry.aspx

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 17:42 от Мелфин

# 141
Момичета и аз забелязвам тенденцията за покачването на цените. Също така и аз съм се поспряла с ваучерите. Много станаха сайтовете, но пък и търговците нещо взеха да се надценяват ! Решила съм вече да купувам нещо, ако много ми хареса !

Доста ваучери съм използвала до сега и честно казано само от 2 съм крайно недоволна. От почистването на лице в "Бона Деа ", въпреки че много го хвалите това студио. Въобще не съм от претенциозните, но почистването там се претупа за половин час ( а кожата ми е смесена, имам си за почистване замърсявания), козметичката ми кихаше и кашляше в лицето ! Другата оферта, от която съм адски недоволна е - поставяне на гел върху естествени нокти в KosaraStyle. Много посредствено изпълнение, с омазани кожи и надигнат гел. След 2 дни отидох да ми махнат гел-а.

Относно Dalavera , аз също съм пазарувала и не съм имала никакъв проблем ! Много е лесно да се сипят хули като си анонимен !

450 - много се радвам за теб, а дано и от КЗП да си доволна  Laughing

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 22:02 от 8558

# 142
  • София-в сърцата на моите деца
Току що се върнах от един ароматерапевтичен масаж от салон АТИНА в Редута.Останах много доволна .Младежът си разбираше от работата.Цялото удоволствие беше около час и още там щях да заспя.Оценка 10/10, а и салончето е чистичко и новичко.Много са приятни хората там. Peace

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 08:11 от didiela

# 143
  • на третия етаж
Привет,момичета!
Не открих отзиви по офертата на Колектива за 5-дневна почивка в Катарино спа. Ако някоя от вас вече се е възползвала, би ли написала дали се спазва всичко описано в офертата и дали е останала доволна.
Благодаря ви предварително.
п.с. Една много любезна варненска мама ми писа, но ми е неудобно да я притеснявам отново за подробности. Embarassed 

# 144
  • София
 Здравейте! Уж следя темата, но до сега май не съм срещала отзиви за офертата на Грабо в "Шато Медово".  Ако  някой е ходил да каже как е! Офертата важи до 1 октомври, а аз още не знам дали ще успея да отида. Местата за уйкендите са кът и трябва по-отрано да запазя апартамент  newsm78.
 Ако има отново оферта за сладолед Афредо, пишете, че я изпуснах!

# 145
Според мен цялата история с колективното пазаруване започна и се разви заради страшно надутите цени на услугите по принцип.

Не може да си козметик и да очакваш да получиш 50 лева за един час занимание за почистване на лице, например, при това просто зашото го правиш с професионални продукти. Евентуално при това, защото съм виждала и как в опаковки от професионални продукти се слагат такива на AVon  и се твърди, че използват оригинални.

Факт е, че не е нормално един час масаж да струва 60 лева. Колкото и неповторим да е.

Не и в нашата нещастна страна. Не и масово.

Така, че ако търговците се сетят, че начинът е да свалят цените и да правят промоции за да са им пълни салоните, скоро сайтовете за колективно пазаруване ще изчезнат.

Обаче, пример от днес. Отивам на маникюр. Без ваучер. За съжаление маникюристката ми не работеше. Решавам да пробвам в близкия салон. Най-обикновен маникюр, ама нищо специално - 20 лева. Е, на какво отгоре! Така, че следващия път - с ваучер. Обикновен маникюр за повече от 10 лева - няма как да стане!

След това - отивам в друг салон - за кичури. Пак без ваучер. Предварително обявена цена - 16 лева. Единственото ми условие - кичурите да не са оранжеви като изляза от салона. След час и половина излязох точно с оранжеви кичури (защото съм била имала боя на косата, представяте ли си!) и при това срещу 25 лева. Няма да отида повече в този салон. Ако бях с ваучер поне цената щеше да е ясна.

# 146
и при това срещу 25 лева. Няма да отида повече в този салон. Ако бях с ваучер поне цената щеше да е ясна.

И това не е сигурно. Понякога ти искат пари допълнително. Една приятелка беше адски недоволна от Ейнджъл фейс, защото беше платила поне30 лева отгоре на ваучера си - подстригване, сушене и маникюр. Е хубаво, да кажем , че тя е объркала сушенето със сешоар ( ОК ) , но маникюра само с лакиране е, моля ви се ........

Иначе те подкрепям за мнението относно цените в българия. Най странното е. че цените сякаш са заковани. Масаж в кварталния гараж - бюти салон е на почти същите пари, както в СПА - центровете ни. Друг е въпроса , че вече всяко място на което има сауна, басейн и млад масажист почна да се нарича СПА.

Аз обаче имам едно питане към всички. Редовно чета,пиша, купувам ваучери, но тук като че ли не видях мнения за някоя екскурзия извън България. Имате ли отзиви, моля споделяйте и за този тип екскурзии!

# 147
и при това срещу 25 лева. Няма да отида повече в този салон. Ако бях с ваучер поне цената щеше да е ясна.

И това не е сигурно. Понякога ти искат пари допълнително. Една приятелка беше адски недоволна от Ейнджъл фейс, защото беше платила поне30 лева отгоре на ваучера си - подстригване, сушене и маникюр. Е хубаво, да кажем , че тя е объркала сушенето със сешоар ( ОК ) , но маникюра само с лакиране е, моля ви се ........

Иначе те подкрепям за мнението относно цените в българия. Най странното е. че цените сякаш са заковани. Масаж в кварталния гараж - бюти салон е на почти същите пари, както в СПА - центровете ни. Друг е въпроса , че вече всяко място на което има сауна, басейн и млад масажист почна да се нарича СПА.

Аз обаче имам едно питане към всички. Редовно чета,пиша, купувам ваучери, но тук като че ли не видях мнения за някоя екскурзия извън България. Имате ли отзиви, моля споделяйте и за този тип екскурзии!

Ние пътувахме до Солун. Екскурзията много ни хареса. Супер доволни останахме.
Иначе за цените съм съгласна. Изумявам се понякога наистина. Всеки втори квартален гараж - салон за красота.

# 148
  • София
Аз да се включа с отзив от хотел Екстрийм Пампорово.
Ние сме за три дни с ваучер от Вип Оферта.
Хотела е хубав. Стаите са големи и хубави. Всичко е ок общо взето, има някои дребни забележки, но те са по-скоро към инфраструктурата. Няма никаква зеленинка около хотела, за децата има една мини стаичка като детски кът и нищо друго. Децата играеха пред входа на хотела. Последните 300-400 метра до хотела са черен път, но се минава без проблем. Вечерята беше на блок маса, не особено разнообразна, да не кажа никак, но бива. Но на редовната цена от 400 лв за този пакет едва ли ще да дойда.

Иначе Пампорово не ми хареса изобщо. Скъпо, хаотично пръснати хотели. Просто не е нашето място. Ще пообикаляме из района.

# 149
За цените да си кажа и аз Simple Smile Не вися само по салони за красота, но в месеца преди ходих по веднъж за почистване на лице, подстригване, маникюр и педикюр и евентуално масаж,
като съм подбирала нормални салони, където съм доволна от съотношението цена/качество, като в никакъв случай въпросните места не са от най-ниския ценови клас. Може би защото  за 16-18 лв.  съм получавала маникюр, какъвто в София никъде не са ми правили, ми се струва пладнешки обир да искат 35 лв. за  СПА- маникюр, който трае ... 40 минути.  Не съм била във въпросния салон, но си ценя парите и съвсем не бих рискувала да дам толкова пари, без да съм сигурна, че ще сътворят нещо извънземно-красиво. Д ане говорим, че за някои представата за "СПА" се израява в намазване с някакво кремче и 15 лв. към стандартната цена.

П.П. Сумарно с ваучери сега отделям повече пари за въпросните процедури, защото ги ползвам по-често,  което значи, че все пак от ваучерите има полза - както за потребителите, така и за търговците.

Общи условия

Активация на акаунт