Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 745
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
http://happydeal.bg/Yako-Zumba-parti-v-gradinata-na-restorant-Yu … lovin-tzena-.html

Някой има ли впечатления от Деликато? Виждам,че тук е изтекла,но я видях и в друг сайт за по-малко пари,а с повече избор на алкохол.

# 391
MayaAdi никак не ми се спори, а и темата не е за това, но всеки косъм си исма степен на порьозност, която може да е различна в различните участъци, защото физиологията ти е била различна в различните моменти на растеж - както ноктите  Peace

при процедура на цяла дължина, а не само на корени е обичайно да се прави третиране за уеднаквяване на порьозността - за да не бъде резултата на петна - няма значение дали косата е била третирана преди това или не

тук не говорим за това дали и колко е порьозна косата по принцип, а за уеднаквяване на моментнататакава по целия косъм

сега - след като си и на петна е още по-важно  Peace

Успех  Hug

Алена, в никакъв случай не искам да споря с теб на тема "коса"  Hug не ме разбирай погрешно....
мислех, че казваш, че съм станала на петна заради порьозността....

По-скоро станах на петна, защото се разтичаше боята /излизаше от фолиото/ и мажеше и другите, небоядисаните корени...
Мацката беше много непохватна, затова пръскаше боя наляво и надясно, затова пострада полата и другите корени... явно не се стараеше

# 392
  • в 1001-та нощ
ох ... ужас ...  ooooh! ooooh! ooooh!

разбирам, че и начинаещите трябва да се учат, но могат да си пуснат редовни намаления или да го упоменат във ваучерите ....и който желае да се жертва .... Confused Tired

# 393
http://happydeal.bg/Yako-Zumba-parti-v-gradinata-na-restorant-Yu … lovin-tzena-.html

Някой има ли впечатления от Деликато? Виждам,че тук е изтекла,но я видях и в друг сайт за по-малко пари,а с повече избор на алкохол.
                                                                                                                                                           Аз ходя на Зумба вече втори месец там.Много сладки девойки го водят.Ще ходя и на партито.Разликата е че едното е с вносно уиски а тази сега е с бг алкохол.

# 394
# 395
Някой да е срещал оферта за сенници за тераса?

Или за щори - роло, плисе, римски?

# 396
Някой да е срещал оферта за сенници за тераса?

Или за щори - роло, плисе, римски?
Нещо такова дали ще ти свърши работа - http://grizzli.bg/team.php?id=50

# 397
  • София
И мен ме интересуват щори, също така и климатици.
Правила съм ензимно почистване на лице в Елида, на нормална цена. Струва си всяка стотинка, за ваучер какво да говорим. Страхотно отношение, обстановка и професионализъм. Много далеч са от кварталния тип салончета  Peace

# 398
Момичета, току що говорих по телефона с фризьорката на SD - нямало да ми върне парите, видяла била, че някои кичури са се разтекли, щяла да ги оправи  Crazy #Crazy с "тъмен тампон"  newsm78 по разлятото - не ми се рискува  Naughty

"Иначе аз съм си била виновна, че съм се въртяла и съм си изцапала полата."  Thinking

НЕ ХОДЕТЕ В СТУДИОТО, ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ НЕДОВОЛНИ И С НУЖДА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОРЕКЦИИ !!!

Аз й обясних съвсем човешки, тя ме обвиняваше  Shocked newsm78 и ми затваряше телефона. Изводите си ги правете сами.  ooooh!

# 399
  • в 1001-та нощ
къде е това студио?  newsm78

аз о тмного години се боядисвам и в салон и сама и не ми се е случвало да се изцапам или да бъда изцапана  newsm78

# 400
къде е това студио?  newsm78

аз о тмного години се боядисвам и в салон и сама и не ми се е случвало да се изцапам или да бъда изцапана  newsm78

В Овча купел на Любляна.
Не ти и трябва да го знаеш  Naughty

И на мен досега не ми се беше случвало да ме омажат  Shocked
Алена, аз съм направо потресена от станалото - да ми съсипят изцяло въшния вид и дрехи, и коса и още днес или утре трябва да си направя корекциите /НЕ ТАМ, разбира се/, че то вързана - вързана, ама така не се ходи....   #Crazy

# 401
  • в 1001-та нощ
 Tired къде ще ходиш?  newsm78

# 402
  • София
Момичета, помагайте!
Търся спешно оферта за апартамент на морето. Ако зърнете някъде нещо, моля ви кажете!
  bouquet

# 403

Ами аз вече "изневерих" на моята си фризьорка и ме е срам да отида при нея.... до нас има наблизо, ще искам само за корекция на горните и на най-виждащите се.... надявам се на успешно заличаване.  Praynig
Ще изчакам мъжът ми да се върне от работа и дано днес успея.

# 404
  • в 1001-та нощ
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт