Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 868
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гледам офертата на ресторант АМ-ГЪЛ
http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17523
от този сайт не съм купувала ваучери и не съм посещавала ресторанта, а скоро имаме семеен празник
мислите ли, че ресторанта е подходящ  newsm78

И аз от вчера я гледам тази оферта и се чудя. Повече от изгодна е, особено ако важи и за обедното меню. Понеже често обядваме там, питахме в ресторанта и от там твърдят, че ваучерите са само след 17.00ч., а това никъде не го пише. Зададох им и два уточняващи въпроса и от селектор твърдят , че важат целодневно. И сега съм в чуденка какво да правя.
А като цяло готвят изключително вкусно у много разнообразно. Имат и много хубава градина отвън, така че може спокойно да отидете да го пробвате.

# 586
hrisito, така написано аз го разбирам, че ако отидеш след 17 часа, получаваш комплимент от заведението - кафе или чай. Но ваучерът важи и за останалото време.
Ако искат да им важи само след 17 часа, да си оправят текста, сега той не включва такова ограничение  Crossing Arms

# 587
hrisito благодаря, че сподели  Hug
В офертата е записано следното - Ако ваучерът се използва след 17:00ч. клиентът получава комплимент от заведението - кафе или чай.
Въобще не пише, че ваучерите важат след 17 часа  Peace

# 588
Това с рибките ми е противна идея по принцип. То бива СПА лиготии, ама това да използват по този начин жвотни не го приемам. Отделно пък ми е гадно някакви гадинки да ми ръфат краката, и то явно не само моите, ами на конвейр.
хахах, мислех, че само аз мисля така. Все си представям как предния е имал много за ядене и при мен рибките вече преяждат и почват да повръщат  Joy  ама съм описателна  Mr. Green

В един салон във Варна докато се киснех за първи път, жената ми правеше компания и ми разказа някои неща за рибките. Впечатли ме, защото по нейните думи рибките били постоянно гладни и можели да се хранят денонощно. Нещо повече, увери ме тя, налагало се всеки ден като дойдат на работа и като си тръгват да ги хранят с храна за рибки в големи количества.

Каза и нещо друго: че рибките нямали зъби. Устите им били с мека тъкан като устни и общо взето... целували като се хранят. Така се изрази тя.

Абе странна работа.  Thinking

# 589
Гледам офертата на ресторант АМ-ГЪЛ
http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17523
от този сайт не съм купувала ваучери и не съм посещавала ресторанта, а скоро имаме семеен празник
мислите ли, че ресторанта е подходящ  newsm78

И аз от вчера я гледам тази оферта и се чудя. Повече от изгодна е, особено ако важи и за обедното меню. Понеже често обядваме там, питахме в ресторанта и от там твърдят, че ваучерите са само след 17.00ч., а това никъде не го пише. Зададох им и два уточняващи въпроса и от селектор твърдят , че важат целодневно. И сега съм в чуденка какво да правя.
А като цяло готвят изключително вкусно у много разнообразно. Имат и много хубава градина отвън, така че може спокойно да отидете да го пробвате.

Днеска и аз я гледах тая оферта и звъннах направо в ресторанта, там ми казаха, че мога да дойда по всяко време, така че обмислям колко ваучера да взема Simple Smile

# 590
на мен процедурата с рибките ми е много приятна ходила съм много пъти за крака и за ръце
обаче не е вярно, че са вечно гладни
един път ми се случи да сменя всички аквариуми в салона, защото отидох в края на деня, беше събота, явно доста хора се бяха изредили и рибките им беше писнало да гризкат вече  Mr. Green

# 591
на мен процедурата с рибките ми е много приятна ходила съм много пъти за крака и за ръце
един път ми се случи да сменя всички аквариуми в салона, защото отидох в края на деня, беше събота, явно доста хора се бяха изредили и рибките им беше писнало да гризкат вече  Mr. Green

за мен пък тази процедура нямаше никакъв ефект! само веднъж съм ходила, и после кожата ми не беше гладка, а даже напротив - аз я нарекох "нагризана", но не мога да обясня, просто стана на леки власинки и съответно по-грапава от преди това.
добре че са кремчетата на шол, те са вълшебни  Peace

# 592
момичета някой да е ползвал този езиков център http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=419&refid=23574&webid=67

# 593
  • София
момичета някой да е ползвал този езиков център http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=419&refid=23574&webid=67

Да, аз. Не съм доволна. Ходих само веднъж, на един урок. Взех си учебник/копие/ и тетрадка, която си платих допълнително. Това беше 2я урок за курса, на 1я не можах да отида. Седяха 10на човека, в стая 3/2. Без прозорци, в подземие. На 2я час, вече нямаше грам въздух, всички се прозявахме. Като  преподавател имаше една мила женица, с много странен английски акцент, натъртваща "р" във всяка дума. Едва издържах до почивката и казах, че ме търсят от офиса и избягах. Никой нищо не те учи. По тетрадката жената чете, ти слушаш. После задава въпроси, ти намираш правилния текст в тетрадката и го прочиташ. Правейки грешки, никой не те поправя, просто продължават със следващият въпрос. Скоро ми звъняха, да ми кажат, че има изпит, явно и диплома дават -  Mr. Green и явно никой не води присъстващите, за да не са разбрали, че аз съм била само за 2 часа. Казах им, че не съм ходила на курса, а те ми отговориха, че не е от значение, ако искам, да отида на изпита.  ooooh!
Прежалих 40-те лв.
Извинявайте, че стана дълго, но да не се излъже и някой друг.   bouquet

# 594
  • София-в сърцата на моите деца
:
newsm10 Ходя вече няколко пъти в салона в Слатина и за мен терапията е страхотна-тиха музика, енергични рибки , чисто и приятно салонче и след това крачетата са ми като на бебе. PeaceМоже при другите да не е така, но  ми харесва и ефект има, поне за мене. Laughing

# 595
ами да ви кажа за рибките, при краката ми аз също не забелязах ефект в състоянието на кожата, според мен не правят чудеса, но после усещам краката си по-леки и отпочинали

за ръцете обаче ефекта беше много добър - от бременността кожата на ръцете ми загрубя, почна да се лющи като изпръхнала и въобще грозна работа, две процедури с рибките я изгладиха и стана пак мекичка  Grinning
в салона ми обясниха, че освен, че отстраняват повърхностните мъртви клетки, рибките произвеждат ензим, който заздравява кожата  Peace

# 596
  • Някъде на път....
.......
добре че са кремчетата на шол, те са вълшебни  Peace
Извинете за офф-а, но кой точно продукт на Шолл ползваш? Embarassed

# 597
# 598
  • софия
Мъжът ми играе/ше. Дори и "оборудване" си закупи, но като всяко нещо при него, трая от ден до пладне. Сега прашлясва. Гледала съм го: много движение и интензивност. Играе се по двойки (не е задължително, но май е по-добре).

# 599
  • София
Момичета, днес купих това: Помогни на Любчо! Подари роза за 20 лв.!

И съм много горда със себе си!  Peace

Добре, че ми го показа!!

ами да ви кажа за рибките, при краката ми аз също не забелязах ефект в състоянието на кожата, според мен не правят чудеса, но после усещам краката си по-леки и отпочинали
За моите крака май ще трябват рибки със зъби, тъй като ходя боса вкъщи и петите ми са като на щраус.

Общи условия

Активация на акаунт