Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 699
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Мен Грабо ме дразнят, защото показват публично регистрираните - пробвайте да напишете името си в Гугъл по начина, по който сте регистрирани в грабо и името "грабо" до него, например" Вера Иванова грабо" - веднага излиза, и ако не сте защитили информацията си от опциите в сайта на грабо, може да се види и какви ваучери сте си купували. Имам регистрации в много други сайтове за колективно пазаруване, но там не се получава така, само Грабо. Писах им имейл, те ми казаха да си защитя инфото и го напрвих, но все пак излиза в гугъл че имаш регистрация. Не, че е кой знае какво! но мисля, че нямат право, а на мен пък не ми е приятно...

# 436
Мен Грабо ме издразниха много, след като един път съвсем случайно видях, че снимката ми от фейсбука се показва на коментар към сделка. Избеснях!!! С какво право те ми взимат данните от фейсбука за да ги ползват в техния сайт, само защото съм харесала страницата им. Моментално се отписах, пробвах да си махна снимката от профила ми, но не ставаше! Единствения начин беше да сложа друга снимка... няма такава простотия. От тогава ми паднаха в очите и вече не ги следя всеки ден, както бях зарибена преди...

# 437
Лошото е, че в България, която и да е компания, след като стане достатъчно голяма, печелеща и лидер в своята ниша, започват да си правят всевъзможни гаври с потребителите си, заради които релано са ЖИВИ. Същата е и историята с МТел и мн др...

Аз за това повече разглеждам малките сайтове, сякаш не са вирнали толкова нос и са по-старателни, а служителите - по-дружелюбни... Грабо и Колектива (особено Колектива, що се отнася до директни отношения с клиенти) са...тотал щета...

Както се казва, хубава работа, ама българска.. Tired

# 438
А ходил ли е някой на лазерна епилация на интим, подмишници или крака в Леграно?? Купих си ваучер за цял интим, иска ми се да си взема поне 3, но не знам дали ще съм доволна. А има закупени около 1000 вече! И не мога да намеря едничък коментар за услугата!!! Моля ви, пишете, ако имате впечатления!

Аз ходих преди около седмица на лазерна епилация на подмишници в Леграно. Отношението беше отлично, не ме боля, щракнаха ме доста пъти. Смятам, че не ме претупаха. За резултати още не мога да кажа нищо, защото казаха, че космите ми трабва да започнат да падат две седмици след процедурата. Къде имат оферта за лазерна епилация на интим?

# 439
  • София
аз пък искам да си купя ваучери от дийлс.бг, ама има само eBG и банка....много гадно, до сега не бях видяла....Много ли вземат за банкови преводи?

# 440
Момичета не гледайте колко ваучера са купени, винаги се манипулира резултата и голяма част не са реално закупени, а само кликнати Peace
Аз от Белиз още се чудя дали съм доволна, хода на мишници фотоепилация, имам 4 процедури и няма кои знае какъв ефект, направи ми впечатление, че всеки път щракат различен брой с машинката, сега споменах, че не виждам резултата и мацката се престара с около 15 щраквания на мишница, иначе прави около 5  Rolling Eyes

# 441
  • София
Вчера се върнахме от Прима Вера - Приморско с оферта на Полицейския синдикат, но условията бяха като на ваучерите.
При настаняването ни предложиха да избираме между апартамента в Прима Вера и друг в съседен хотел. Вторият беше по-голям и удобен за нас, макар и без климатик и уай-фай, но се хранехме в Прима Вера. Говоря за онзи на Ропотамо.
Ами яденето  Sick ... закуските биваха горе-долу.
2 пъти мекици и 1 път пържени филии - и двете студени, но ясно, че няма как да ги запазят топли докато всички се наканят да закусят, а мекиците май не ги пържеха там.
Веднъж варени макарони със сирене, но защо ли бяха предварително подсладени...аз например ги ям солени.
И веднъж едно "компле": парченце шунка, парченце кашкавал, краставица, домат, маргарин, сладко - почти се засищаш, ако си изядеш всичко изброено с 2-3 филии хляб, да му мислят онези, които не ядат краставица и домат на закуска. Особено ме трогна маргаринът - грижат се хората за здравето ни.
Вечерите бяха гОла вОда - от кофти кайма. Първа вечер - 2 тънки филийки руло и някаква посърнала зелева салата. Втората вечер бяхме на гости и помолихме да ни сипят вечерята (зрял боб с наденица) в кутия, за да я хапнем на другия ден за обяд. Отваряме кутията - наденица липсва. Вечерта върнахме боба и им казахме - мълчат и се правят на ущипани. Тогава вечерята беше някакви гадни и солени кебапчета с гарнитура варени картофи. За другите 2 вечери не знам какво имаше - май едната шницел, но ние вече тотално ги отсвирихме. Иначе преливаха от досадна любезност и фамилиарност, по 100 пъти питаха всичко ли е наред, един младеж сервитьор се правеше на интересен...

И не на последно място - за още 1 нощувка без храна от другия хотел ни поискаха... само 50 лв. за апартамента с 4 легла. Излиза, че храната ни е струвала 56 лв. дневно. За тези пари на свободно щяхме да ядем не 2, а 4 пъти дневно.

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 16:00 от Cuckoo

# 442
А ходил ли е някой на лазерна епилация на интим, подмишници или крака в Леграно?? Купих си ваучер за цял интим, иска ми се да си взема поне 3, но не знам дали ще съм доволна. А има закупени около 1000 вече! И не мога да намеря едничък коментар за услугата!!! Моля ви, пишете, ако имате впечатления!

Аз ходих преди около седмица на лазерна епилация на подмишници в Леграно. Отношението беше отлично, не ме боля, щракнаха ме доста пъти. Смятам, че не ме претупаха. За резултати още не мога да кажа нищо, защото казаха, че космите ми трабва да започнат да падат две седмици след процедурата. Къде имат оферта за лазерна епилация на интим?
ето тук, има и подмишници, и крака в същия сайт - http://www.lapni.bg/offer/603

# 443
аз пък искам да си купя ваучери от дийлс.бг, ама има само eBG и банка....много гадно, до сега не бях видяла....Много ли вземат за банкови преводи?
60 ст. са ми взимали с електронно банкиране

# 444
  • София-Младост
Таксата зависи от банката.
Но deals имат възможност за плащане и с Изипей, Пейпал, ЕPay, банкомат...

# 445
  • София
Таксата зависи от банката.
Но deals имат възможност за плащане и с Изипей, Пейпал, ЕPay, банкомат...

Peace  Абсолютно!
Миналата седмица взимах нещо от тях, плащане чрез Изипей имаше  Peace

А банковите такси зависят изцяло от ценоразписа на различните банки и от... плана, който ползваш. Винаги има такса, поне моят опит е бил между лев и два. Банковите случители обаче са на такъв "план", че не плащат такси. Май.

# 446
  • София
Да кажа за сушито от Кабуки - всичко беше чудесно, взехме го на място в уговорения час, без да чакаме. Самото суши беше вкусно, всичко си беше наред.  
Да споделя мнение и за фитнеса Sport generation, че гледам много оферти пускат - като местоположение е забутано, ако не си от квартала, но самият фитнес е поддържан, чистичък, с хубави уреди. След 18ч. става леко претъпкано, но предимно с мъже (женските уреди често са свободни). Сега с тия ваучери, обаче, незнам, може да се напълни неприятно. Климатизацията е слаба, но не е чак задушно. В съблекалнята има баня, удобна да вземеш душ след тренировка, преди имаше и хавлиики да ползваш, но сега не знам как е. Курсовете които се провеждат там - Кикбокс, Тае бо и т.н. са в малки, но добре оборудвани зали. Инструкторите са добри. Има малък паркинг - за около 20 коли, но рядко са заети повече от 10 места.

Днес ще ходим с ваучери на детоксикация, утре на езда. Ще кажа мнение.

# 447
  • София
Снощи вечеряхме в "Сол и пипер" до кино Одеон с ваучер от Super Deal. Много беше вкусно и приятно. Обстановката - семпла и уютна. Както Sandalka   Hug беше писала вече - пуши се, но много добре се вентилира. Лека музика, приветлива сервитьорка - какво му трябва на човек... Имам само една забележка - някои поръчки ги позабавиха, въпреки, че бяхме почти сами в заведението. Хубавото е, че бяхме в приятна компания и не ни се отрази на настроението, но все пак се усети. Обаче пък храната качествена, вкусна и добре поднесена.

И да се оплача от себе си, та ако случаааааайно се намери някой да помогне...
Поръчах си 6 ваучъра за непалския ресторант "Гуркха" и изпуснах срока да ги платя   Cry . А вече поканих приятели да ходим да обядваме заедно там...
Дори и някой да има платени ваучери, които да му се откъснат от сърцето и да ми ги продаде, едва ли ще са толкова много - 6 (нахално, а?) Все пак се чувствам длъжна да попитам  Sad

# 448
  • София
Sash, звънни на сайта и обясни ситуацията си  Peace Помоли да помогнат, надявам се да стане  Peace

# 449
И да се оплача от себе си, та ако случаааааайно се намери някой да помогне...
Поръчах си 6 ваучъра за непалския ресторант "Гуркха" и изпуснах срока да ги платя   Cry . А вече поканих приятели да ходим да обядваме заедно там...
Дори и някой да има платени ваучери, които да му се откъснат от сърцето и да ми ги продаде, едва ли ще са толкова много - 6 (нахално, а?) Все пак се чувствам длъжна да попитам  Sad

Ако питаш мен, обади се направо в ресторанта и се разбери с тях.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт