Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 679
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
аз пък искам да си купя ваучери от дийлс.бг, ама има само eBG и банка....много гадно, до сега не бях видяла....Много ли вземат за банкови преводи?
Може през изипей  newsm78
А за банковите преводи зависи от банката може и 5лв да ти вземат  Naughty

# 466
  • София
Абе, аз не съм кой знай какъв специалист по фотоепилациите / лазерни и тям подобни... дори трудно правя разлика. Но доколкото съм говорила с 3 козметички, занимаващи се именно с това, и според "сверяване на часовника" с тази информация, струва ми се, че:

- рано е май да търсите по-значителен ефект след 3-4 процедура (ако не са поддържащи)

- като казват "минимум 5 процедури" - все пак имайте предвид и индивидуалните особености на всеки организъм, както и различната структура на косъма - разбрах, че не само признакът светъл/тъмен косъм има значение, ами и други признаци, пак индивидуални и свързани с растежа.

- това, което се сменя при IPL и PTF апаратите е накрайникът, който качествено работи при определена бройка пуснати импулси, после се смята за ... негоден. Добър начин да проверите дали е стар е да помолите да ви щракнат на друго място (малко встрани от зоната, която ви правят) и да видите дали "пари" значително по-силно. По принцип, обработваемата зона привиква към паренето след 3-4 процедура. Но е добре именно първите 3-4 процедури да ви пари - и колкото по-силен е импулсът, толкова е по ефективен за унищожаване на корена. Някои козметички жалят в това отношение клиентите и се съобразяват с техния комфорт - нагласят силата на импулса да е щадящ и да не пари, но... не зная, доколко е коректно това...

Аз в момента си правя епилация на няколко различни зони по тялото и да ви кажа - има абсолютно различен ефект. 6-та процедура ми идва, взела съм си 10. Например, горна устна - почти не виждам ефекта, макар и да са оредяли косъмчетата. Една козметичка ми каза много категорично: "Забрави! Горна устна не се маха с никакви апарати, само кола маска помага.". Друга пък ми каза: "Много трудна зона е, но при някои клиентки става премахването, а в повечето случаи оредяват значително."
Та, в този ред на мисли - все пак под мишниците е също зона с деликатни и специфични косъмчета, може би да изисква повече търпение от ваша страна?  newsm78
Поговорете и с козметичката, не си правете заключенията сами. В смисъл, ако ще сменяте мястото, да знаете с какво точно да замените...

# 467
Аз предпочитам лазерна епилация Simple Smile.

# 468
  • софия
По темата с епилацията: Утре съм в Милано за интим Embarassed Как се прави - с еднократно бельо като кола или да се подготвя все едно отивам на гинеколог Embarassed Embarassed

# 469
Никой не даде мнение за Магнифико. Има ли отзиви?

# 470
  • София
zvanche все едно си на гинеколог  Mr. Green
аз правих 4 процедури там и ефект 0

# 471
  • софия
Въй Embarassed Така и предполагах, ама да питам. Значи спокойно мога да си обуя страстоубийките, тип Бриджит Джоунс (шега Grinning). Само веднъж така се изтипосах при козметичката ми, ама бях много бременна и безмозъчна вече. Ах  Embarassed
Аз си взех 5 ваучера. Много ги хвалехте по едно време. Изпуснала съм май обрата ooooh!
Благодаря Hug

# 472
  • София
Моля за отзиви за масаж с легло Мигун ? Какво представлява този масаж и има ли полза от него. В момента има активна оферта за такъв масаж за 4,90 лв. и му се чудя...

# 473
  • София
аз пък искам да си купя ваучери от дийлс.бг, ама има само eBG и банка....много гадно, до сега не бях видяла....Много ли вземат за банкови преводи?
Може през изипей  newsm78
А за банковите преводи зависи от банката може и 5лв да ти вземат  Naughty

В предишна тема бяхме обсъждали, че преди една сделка да стане активна, т.е. да бъдат закупени минималния брой ваучери, Изипей не работи. Явно им е трудно да връщат платените по този начин пари ако няма достатъчен интерес към дадената оферта. В момента, в който стане активна се появява и опцията за плащане в брой.

# 474
Моля за отзиви на тази процедура
elos технология и офертата в Грабо -  http://grabo.bg/sofia/radiochestoten-lifting-na-zona-po-izbor-za-4990lv-0sz6dvs

# 475
  • софия
Мъжът ми е най-доволен от това почистване на колата Peace

# 476
  • София
Може през изипей  newsm78
А за банковите преводи зависи от банката може и 5лв да ти вземат  Naughty

В предишна тема бяхме обсъждали, че преди една сделка да стане активна, т.е. да бъдат закупени минималния брой ваучери, Изипей не работи. Явно им е трудно да връщат платените по този начин пари ако няма достатъчен интерес към дадената оферта. В момента, в който стане активна се появява и опцията за плащане в брой.

уф, ето за този сайт става въпрос http://www.goldendeals.bg/deals/complex-germany-basein-sladoled-i-voda , дава ми само банков превод и еBG.....кУПИХ, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ХОДИМ ТАМ НА ПЛУВАНЕ, ДНЕС ЩЕ ПЛАЩАМ С Е-БАНКИРАНЕ.

# 477
Имах такъв познат, но не сме коментирали задълбочено... Каза просто, че е много недоволен от Grabo (та го каза по цветущ начин де Rolling Eyes ), но така и не сме говорело подробно... Tired

А, мами, някой да е пробвал рефлексотерапия и заслужава ли си, помага ли? Судиото е Фрея Идун..

Оооо, заслужава си! Къде видя офертата, пусни линк, защото определено бих си купила! Hug

В НиеСме.. Ето я - http://niesme.bg/team.php?id=WRNDA0

Wink Сега вече ме накара да се замисля, но от там съм си харесала и новата им оферта, пък да видим какво ще избера.. newsm78

Колебая се и за това - http://superdeal.bg/offer.php?id=241

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 09:45 от AzureEyes

# 478
Някой да знае дали е публикувано някъде кой е изтеглен от томболата на студио Савана..?  newsm78

# 479
  • Sofia
И аз бях очарована от фотоепилацията в Белиз. Първият път след като ме щракнаха сигурно месец нямах и косъмче. Сега си направих 4та процедура и все едно никога не съм си правила...всичко наново расте с пълна сила Rolling Eyes

Искам и да попитам дали има отзиви за студио J'adoore. Офертата е за подстригване и сешуар: http://bg.kolektiva.net/sofia/podstrigvane-podhranvascha-terapij … i-seshoar-za.html

Общи условия

Активация на акаунт