Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 732
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой бил ли е в СПА хотел Медите Резорт 4* http://www.lapni.bg/offer/759/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0% … -193-%D0%BB%D0%B2

и какви са ви отзивите? Става ли за посещение с малко дете (3 месеца)?

# 661
  • в 1001-та нощ
Значи на моята коса първото нещо не е никакъв сешоар, защото аз от упорито чуплива коса се стремя да направя идеално права и оформена. Та ако някой такъв фризьор реши така да ме "оформя" меко казано няма да изляза доволна от салона ама никак. Добре, че сподели този нюанс да си го уговарям занапред като търся такива услуги.

напротив, точно със сешоар и четка - може идеално и трайно да се изправи (до другото миене)  Peace

# 662
  • София
doby80 да

# 663
Значи на моята коса първото нещо не е никакъв сешоар, защото аз от упорито чуплива коса се стремя да направя идеално права и оформена. Та ако някой такъв фризьор реши така да ме "оформя" меко казано няма да изляза доволна от салона ама никак. Добре, че сподели този нюанс да си го уговарям занапред като търся такива услуги.

напротив, точно със сешоар и четка - може идеално и трайно да се изправи (до другото миене)  Peace
Да де, аз нали затова попитах за разликата между едната и другата услуга, че нещо не можах първоначално да я схвана. Дано не съм права, но ми се струва, че ако някой фризьор от оферта постави по този начин въпроса, целта му  да вдигне стойността на услугата, защото и аз за първи път чувам, че оформяне със сешоар е нещо по-малко от обикновен сешоар. Пак казвам - дано не съм права. А и момичето беше останало супер доволно, от  снимките също се видя, че много добре са я направили.

# 664
  • София
Някой бил ли е в СПА хотел Медите Резорт 4* http://www.lapni.bg/offer/759/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0% … -193-%D0%BB%D0%B2

и какви са ви отзивите? Става ли за посещение с малко дете (3 месеца)?

Става, разбира се!! Комплексът е много хубав, районът около него също  Peace
Малко им куца обслужването, а през зимата - отоплението.
От друга страна, там сега е висок сезон, тъй че не би трябвало да имат липса на персонал  Thinking
Според мен е изгодна офертата, макар и да можеха да включат малко СПА в нея... поне допълнителна отстъпчица  Mr. Green

# 665
За "Медите" има доста писано във форума. Последно четох колко е много е мръсен басейна.

# 666
  • Sofia
 Jira, за Медите съм с противоречиви чувства. Става, не че не става, но не бих повторила. Стаите са просторни и са ок. Не знам дават ли кошари. Закуската става, иначе ресторанта е скъп, в см. има някои хубави неща за хапване, но са цифра, от по- "човешките" ястия имаше само спагети и пица, от които не съм доволна.Същевременно, хотелът не е в Сандански, с кола не е проблем, но за да слизате вечер на разходка ще трябва да се возите до града.

Водата в басейните не е от най-чистите, вътрешния беше по-чист от външния, който плуваха доста листа и насекоми, беше доста мътна. Топлата минерална водя я пълнят с един маркуч за по час-два през не знам колко дни, затова водата не е в никакъв случай разкошно топла, не е повече от 26-28 градуса май.

Има идея в оформлението на двора, но е западнало. Абе за тези пари бих отишла другаде.

п.с. СПА процедури не съм ползвала и говоря за края на май- началото на юни.

# 667
  • София
Да, и аз това щях да напиша - нормално е във външния басейн да попаднат листа, но чак пък много мръсен... не биха си позволили такова нещо.

Вярно е, че е скъпо всичко там - и ресторант, и СПА (но пък има някои уникални лечебни процедури! Уникални за цял свят!) Ама за уикенд с бебенце според мен е много приятно място.

# 668
Аз два пъти съм била на почивка от колективни сайтове, и двата пъти четох някои негативни коментари, в резултат на което бях доста резервирана, обаче в крайна сметка съм оставала очарована. Хубаво е да прочетеш мнения, но не се водете 100%, защото хора - разни.

# 669
  • София
Аз два пъти съм била на почивка от колективни сайтове, и двата пъти четох някои негативни коментари, в резултат на което бях доста резервирана, обаче в крайна сметка съм оставала очарована. Хубаво е да прочетеш мнения, но не се водете 100%, защото хора - разни.

doby80, и е така, и не съвсем. Вярно е, че всеки си има свои собствени критерии, когато ще ползва хотел. При мен, например, най-водещото е персоналът да не е намусен, да са хора  с готовност да открият решение за теб във всяка ситуация. И именно това ми прави приятна почивката, всичко останало ми е някак на по-заден план. Също персоналът може да ми развали настроението ама напълно! Но пък срещам доста хора, които хич не се връзват на издънки при обслужващия персонал, явно са свикнали, но гледат под лупа други неща, които за мен са несъществени.

От друга страна, аз сега отново се замислих за това: нашите впечатления са все от различни периоди. Ето, например, elsi пише с впечатления от началото на лятото, аз - от миналата година. За съжаление, в сезонните хотели има голяма смяна на човешки ресурс (освен в семейните). Нов сезон - нови работници, често и мениджмънтът се сменя и това според мен оформя общия странен облик на хотелите ни... за съжаление. А не бива да е така! Като се каже 4 или 5 звезди, това трябва да вдъхва определено доверие в стандарта, а не хората да се лутат по форумите да питат как е.  Sad
Извинете за офтопика...

# 670
  • в 1001-та нощ
milittana - не се тревожи за това - редно е да те оформят, както желаеш - изправянето с четка е "най-лесното"

важно е на място да уточните - какво желаеш  Peace

# 671
Мами, помощ..

За идващия уикенд планираме почивчица,и въпреки че мъжът ми иска на палатки, този път ще го "надвия" за хотел...

Дайте идеи за места, от които сте останали доволни, защото има 7864856358 оферти и не знам какво да избера  newsm78

# 672
Имате ли отзиви по тази оферта? Някой ходил ли е на тази кавитация? http://piperki.bg/offer/id-232/%D0%9A%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0 … 1%D0%BE%D1%80.htm

# 673
Sandalka, нека не те подвеждам Grinning, аз съм претенциозна даже по принцип и това, на което държа най-много при тези оферти е услугата и снимките да отговарят на написаното в сайта. Иначе естествено обслужването трябва да е на ниво, то оттам тръгва всичко! Naughty Peace

# 674
  • София
Момичета, някой случайно да е посещавал хотел Каза Арт в Орешак, имаме ваучер за там-

http://www.deals.bg/deal/id/3507/49e214/2

Общи условия

Активация на акаунт