Къде в Бургас? (28)

• 88 453
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
Момичета, къде освен в Младежкия дом може да се тренира плуване? Преди имаше в Д.Дебелянов и в Братята. Някой има ли актуално инфо без за Мл. дом - колко е таксата, колко пъти в седмицата се ходи и от колко часа са тренировките?
Плуване има и в "Константин Преславски".Таксата е 40в на месец, като посещенията могат да бъдат 5 в седмицата.Иначе едно посещение е 5лв.Басейна е по-топъл от този в Мл.дом.

*Irina*   bouquet

# 556
За радиатори- в момента в Технополис има промоция на лъчисти радиатори, ние взехме новия модел на Airlec 2000W, т.е. за помещение от 17 до 23кв. м. на 499лв.

Да попитам и аз- скоро някой беше питал за мебели втора употреба или преоценени нови, разбра ли се къде има? На "Трапезица" магазина вече го няма.
МЕБЕЛИ ВТОРА УПОТРЕБА има на Патриарх Евтимий,близо до Сливница,и скоро минах покрай някакъв друг който се намира зад детска градина Слънце(тя е на ул.Оборище),зад нея е читалище Фар и след това са едни едновремешни магазини с метални решетки-та там.Не знам дали успях да обясня като хората.

С тези лъчисти радоатори става ли ви топло в стаите,нашия в детската стои постоянно включен и не е топло,ами някак си телесно комфортно-така ли е и при вас.Хем нашия е за малка стая.

# 557
  • На морето!
Благодаря ти, Денито!
За лъчистия радиатор е рано още за мнение, все пак едва 2 дни е пускан, но определено стаята се затопля бързо и в нея е много приятно топло, като едно време с парното. Ще видим на големите студове как ще е.

# 558
  • Бургас
Може ли да ми кажете,дали има нотариуси,които работят в събота?
Нотариусите работят в събота, само ако от предния ден си се уговорил с тях и имат интерес от сделката. Примерно, за 3 лв. едва ли ще отвори кантората.

# 559
Благодаря. Peace

# 560
  • Бургас
Може ли да ми кажете,дали има нотариуси,които работят в събота?
пробвай при Станка Стайкова, тя доста често работи в събота

# 561
  • Бургас
А къде се намира РЗОК, написах в Гугъл и ми излиза, че е на пл. "Парк Езеро", но не го знаем къде се намира.Та някой има ли представа къде е?Питам, защото нито личния лекар, нито стоматолога знаят къде е здравната ми книжка, а със сигурност не е при мен Simple Smile поне от две години, понеже я давам на стоматолога да нанася разни неща....И сега ще трябва да подавам някаква молба до директора на Здравната каса.

# 562
  • у нас
А къде се намира РЗОК, написах в Гугъл и ми излиза, че е на пл. "Парк Езеро", но не го знаем къде се намира.Та някой има ли представа къде е?Питам, защото нито личния лекар, нито стоматолога знаят къде е здравната ми книжка, а със сигурност не е при мен Simple Smile поне от две години, понеже я давам на стоматолога да нанася разни неща....И сега ще трябва да подавам някаква молба до директора на Здравната каса.

Здравната каса се намира до Психото, в парк Езеро, в Морската градина. Близо е ЦУРК-а, ако го знаеш къде е.

# 563
  • Бургас

Здравната каса се намира до Психото, в парк Езеро, в Морската градина. Близо е ЦУРК-а, ако го знаеш къде е.
Благодаря за разяснението!   bouquet

# 564
Ниската сграда преди Психото Wink Мисля, че автобус 4 ходи до там /след Стадион Нефтохимик/

# 565
  • Провинция
Някой да знае нещо за фирма ЗПК Нектар Бургас? Доколкото разбрах е доста стара фирма, която май вече не е действаща. Спешно ми е, за това моля,ако някой от вас знае нещо за нея,нека ми пише на ЛС.

# 566
Момичета, къде освен в Младежкия дом може да се тренира плуване? Преди имаше в Д.Дебелянов и в Братята. Някой има ли актуално инфо без за Мл. дом - колко е таксата, колко пъти в седмицата се ходи и от колко часа са тренировките?
Плуване има и в "Константин Преславски".Таксата е 40в на месец, като посещенията могат да бъдат 5 в седмицата.Иначе едно посещение е 5лв.Басейна е по-топъл от този в Мл.дом.

*Irina*   bouquet
Синара, и ние водим Ева на басейна на Преславски, но в момента не работи. Чух, че ще го пуснат, когато пуснат парното, иначе не могат да стоплят водата.

# 567
Видях ,че сте коментирали конвекторни радиатори , ние смята ме да взимаме за детската и спалнята АДАКС ,дали някой има отзиви за тях ?
Преди години се топлехме с Адакс. Единият се разваля няколко пъти и имахме проблеми със сервиза, караха ни да го сваляме и да го носим там, после ни бавиха доста. Но това беше преди ок. 3 години.
Майка ми от 10 години и повече се топлят с такива конвертори и не са имали проблеми.
Не е особено икономично отоплението с тях, особено ако топлиш цял апартамент само с такива отоплителни тела.

# 568
Може ли някой да ми каже къде в Бургас мога да купя помпичказа нос Бейби Вак,в някоя аптека ли ?

# 569
Мили мами, трябва ми спешна помощ.Търся къде да празнувам рожден ден на дете на 9год.? Всички клубове, които видях ми се виждат бебешки.Някой може ли да помогне?

Общи условия

Активация на акаунт