Къде в Бургас? (28)

• 88 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
ЗДравейте момичета, можете ли да ми дадете идея къде мога да намеря голям избор от дрешки на марката Chichlid? Има ли магазин в Бургас, в който да се предлагат повече неща, намирам все по 1-2 в разни малки магазинчета, а са много сладки и искам да накупя на малката за есента  Simple Smile Благодаря предварително!
В "Славейков"  има един детски магазин в който има доста неща на тази марка.Магазина се казва "усмивка"и се намира до входа бл.143.

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 22:02 от skarida

# 166
Ах каква хубава тема...
Търся магазини с качествени детски обувки на по нормални цени и впечатления от някои марки?
Също търся магазинчета за детско бельо: комплекти тениски с боксерки за 2 год. момченце.

За бельото аз много харесвам Венера, има комплекти със слипче и с боксер. Купувам ги от едно малко магазинче на ъгъла на ул. "Гурко" и ул. "Оборище" до хранителен магазин и кафе, последно комплект потник и слипове беше към 8лв. Виждала съм и по детските магазини. От Велинград купих пак на Венера страхотен комплект за момиче с потник и боксер, много ми хареса.

Под детския Егоист има магазинче с хубаво детско бельо. Комплекта идва към 6лв.
Над определена сума се пазарува и на цени на едро.
Собственикът зареждал и много детски магазини с български неща, предполагам затова и цените са приемливи.

# 167
  • Бургас
къде продават дребни уреди марки Елит и Нео, освен в Техномаркет?
също-къде точно е този магазин и впечатления моля? като гледам адреса, прилича ми да е там, където си е техномаркет, ама не съм видяла да има такъв магазин там  newsm78 http://athome.bg/stores?city=%D0%91%D0%A3%D0%A0%D0%93%D0%90%D0%A … e=0000129#0000129

# 168
  • Бургас
също-къде точно е този магазин и впечатления моля? като гледам адреса, прилича ми да е там, където си е техномаркет, ама не съм видяла да има такъв магазин там  newsm78 http://athome.bg/stores?city=%D0%91%D0%A3%D0%A0%D0%93%D0%90%D0%A … e=0000129#0000129

Този Техномаркет хоум се намира в Мола на 2-ри етаж, до Хиполенд  Peace

# 169
  • Бургас

Този Техномаркет хоум се намира в Мола на 2-ри етаж, до Хиполенд  Peace
е значи вярно съм голяма блейка   hahaha ще го посетя следващия път

# 170
  • Бургас
ЗДравейте момичета, можете ли да ми дадете идея къде мога да намеря голям избор от дрешки на марката Chichlid? Има ли магазин в Бургас, в който да се предлагат повече неща, намирам все по 1-2 в разни малки магазинчета, а са много сладки и искам да накупя на малката за есента  Simple Smile Благодаря предварително!
голям избор има на ъгъла където се пресичат богориди и морска;аз да попитам къде мога да намеря синджир за чанта

# 171
  • Бургас
Някой знае ли магазини в Лазур за гривни . . по точно трябват ми спиралки

# 172
Къде в Бургас има магазин, който предлага препарати от Турция, да си купя туба с Доместос от 5 литра???

# 173
момичета някой знае ли от къде мога да си купа силиконови чехлички с камелията но да пише на тях
chanel?Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете
мерси

# 174
Някой да знае в коя аптека поддържат по-богата гама от продуктите на Nature's way? трябва ми конкретно един комплекс Hair & Skin, но ударих на камък в няколко аптеки в центъра. Благодаря предварително!  bouquet

# 175
  • Бургас
ivan4e84, такива силиконови чехлички съм виждала  на витрината на магазин "Оникс", срещу входа на бившето кино "Септември", на ул. "Александровска".

# 176
аз да попитам къде мога да намеря синджир за чанта
В кинкалериите, които са до у-ще Кирил и Медотий, сигурно ще има

# 177
  • Бургас
Извинявам се, помня, че е питано вече, но беше отдавна  Embarassed Търся фирма за почистване, най-вече ме вълнува да почистват мека мебел.
fy4ko , аз каквото не намеря в 2-3 големи аптеки отивам и си го поръчвам в аптеката на ъгъла на Оборище и Иван Богоров. Оставям капаро, до 2 два дни го имам, а и надценката не е голяма. Дори последния поръчан неоткриваем сироп Самбукол го получих с 2 лв по-евтино от очакваната цена.
ivan4e84 , силиконовите чехлички с цвете между пръстите (ако това имаш в предвид) видях в магазина на ъгъла срещу Етнографския музей, но не съм сигурна, че пишеше Шанел. От Шанел не се ли сърдят  Laughing

# 178
момичета някой знае ли от къде мога да си купа силиконови чехлички с камелията но да пише на тях
chanel?Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете
мерси
в продавалника и в аукрото има също,само трябва да си уцелиш номера:)))

# 179
Някой да ми препоръча от къде може да се вземе хубав чушкопек?!

Общи условия

Активация на акаунт