Къде в Бургас? (28)

• 88 361
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте ми рекламна агенция за изработка на флаери.  Thinking

Ако не ти трябва фактура мога да ти ги изработя аз. Имам портфолио, ще ти хареса качеството.

# 151
Препоръчайте ми рекламна агенция за изработка на флаери.  Thinking

Ако не ти трябва фактура мога да ти ги изработя аз. Имам портфолио, ще ти хареса качеството.
Ами трябва ми за съжаление, иначе благодаря.  Hug

# 152

Портокал реклама. Не знам дали се виждат снимките.
На Левски 44, тел. 0885 445 770.
http://www.facebook.com/PortokalReklama

# 153
ЗДравейте момичета, можете ли да ми дадете идея къде мога да намеря голям избор от дрешки на марката Chichlid? Има ли магазин в Бургас, в който да се предлагат повече неща, намирам все по 1-2 в разни малки магазинчета, а са много сладки и искам да накупя на малката за есента  Simple Smile Благодаря предварително!

# 154
  • Бургас
знаете ли фирма за климатици, която може да ми закупи стария климатик на сносна цена, ако си взема от тях нов? климатикът ми си е работещ и почти не е ползван, но не е инвенторен и искам да го сменя с такъв.

# 155
  • Бургас

Портокал реклама. Не знам дали се виждат снимките.
На Левски 44, тел. 0885 445 770.
http://www.facebook.com/PortokalReklama

И аз ги препоръчвам. Peace

# 156
Къде в Бургас се продават малките растения в капсулка Pet Tree? Интересува ме за Зорница,Изгрев и Славейков,но може и за другите комплекси.  Hug

# 157
Здравейте!
Имате ли представа дали салон за красота STAR CENTER GLORIA в Бургас е добър? Чудя се дали да си купя ваучер за кичури там и се питах дали някой е ходил в него... Smile

Здравей виж тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602443.new;topicseen#new , има мнения за салона , за който питаш Wink
Мерси! Simple Smile

# 158
  • Бургас
ЗДравейте момичета, можете ли да ми дадете идея къде мога да намеря голям избор от дрешки на марката Chichlid?
срещу касите в Кауфланд има детски магазин с тези дрехи.  Peace

# 159
LaDiDa, много благодаря!!!   bouquet

# 160
  • Бургас
Препоръчайте ми частна детска ясла в центъра на града?
В нета открих стари теми, но телефоните на са актуални.
Питането е за моя приятелка, с момченце на 2г. и половина.

# 161
  • Бургас
Момичета , някой да знае в Бургас къде мога да принтирам моя цветна картинка на ядлива вафлена плака - става дума за поставяне на цветна картинка върху торта ? Има такива принтери които се използват в сладкарството , ама като не ми се е налагало не съм се интересувала в Бургас дали има  newsm78

# 162
Момичета , някой да знае в Бургас къде мога да принтирам моя цветна картинка на ядлива вафлена плака - става дума за поставяне на цветна картинка върху торта ? Има такива принтери които се използват в сладкарството , ама като не ми се е налагало не съм се интересувала в Бургас дали има  newsm78
В "Захаро" го правят този номер. Едни приятели поръчваха такава в цеха им в Поморие.

# 163
  • Бургас
Благодаря много , но аз намерих и в Бургас - фирма Делфин имат склад в Немцов , изпратих им имейл с прикачена картинка и утре ще е готова . На някой може да му е полезна информацията . bowuu

# 164
  • Бургас
Ах каква хубава тема...
Търся магазини с качествени детски обувки на по нормални цени и впечатления от някои марки?
Също търся магазинчета за детско бельо: комплекти тениски с боксерки за 2 год. момченце.

За бельото аз много харесвам Венера, има комплекти със слипче и с боксер. Купувам ги от едно малко магазинче на ъгъла на ул. "Гурко" и ул. "Оборище" до хранителен магазин и кафе, последно комплект потник и слипове беше към 8лв. Виждала съм и по детските магазини. От Велинград купих пак на Венера страхотен комплект за момиче с потник и боксер, много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт