Къде в Бургас? (28)

• 88 559
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Някой да знае дали има клон на Пощенска банка в Меден рудник?
Няма ! smile3516  smile3515

# 346
Здравейте дами,

Моля, дайте идея от къде мога да купя дрешки за кръщене на 7 месечна госпожица.

# 347
Здравейте дами,

Тук има добри предложения и избор http://www.bebeshkidreshki.com/index.html
Иначе - Бамболино (Зорница) ,в МОЛ-а Mothercare или в Benetton може да има нещо подходящо, Синди (с/у Механното )  Peace

# 348
  • София
Понякога купувам памперси и мляко от един магазин в "Славейков" до Била. До него има магазин за играчки, след него са домашни потреби. Срещу магазинчето за домашни потреби има магазин за детски дрехи. Там понякога виждам роклички тип "принцеса" бели и розови, не са скъпи и са подходящи за кръщене.
В същата сграда има офис на ПроКредит Банк. Може някои майки да се сетят за кое магазинче говоря и да те упътят по-точно.

# 349
  • Stavanger, Norway
Момичета можете ли да ми препоръчате фирма за евтини, но що годе хубави мебели? Ще купуваме диван, кухня, комплект спалня. Всички трябва да са възможно най-евтини Simple Smile Благодаря  Peace

# 350
  • Бургас
Момичета можете ли да ми препоръчате фирма за евтини, но що годе хубави мебели? Ще купуваме диван, кухня, комплект спалня. Всички трябва да са възможно най-евтини Simple Smile Благодаря  Peace
МОБО?

# 351
  • Бургас
Здравейте дами,

Тук има добри предложения и избор http://www.bebeshkidreshki.com/index.html
Иначе - Бамболино (Зорница) ,в МОЛ-а Mothercare или в Benetton може да има нещо подходящо, Синди (с/у Механното )  Peace

От този сайт поръчах рокличка за РД на моята госпожица, доволна съм както от обслужването, така и от дрешката  Peace

Ако бюджета не е ограничен аз горещо ти препоръчвам магазин "Амиго" , дрешки на Мейорал, вече е с нов адрес , помещават се в Трията на първи етаж, като влезеш от централният вход , веднага в ляво. Преди там продаваха бижута и часовници.

Днес забелязах също, че магазин "Том Тейлър" вече го няма в Трията а на негово място са направили "Фокс" - дамски и мъжки .

# 352
Благодаря на всички!

# 353
  • Stavanger, Norway
МОБО?

Благодаря, но определено намерих по-изгодни от техните оферти. Мебели Виденов и Outlet ceramica имат много по-добри цени  Peace Поразгледах и промоциите в другите магазини и май намерих каквото търсех, просто ще са от различни магазини Simple Smile  Peace

# 354
  • Бургас
МОБО?

Благодаря, но определено намерих по-изгодни от техните оферти. Мебели Виденов и Outlet ceramica имат много по-добри цени  Peace Поразгледах и промоциите в другите магазини и май намерих каквото търсех, просто ще са от различни магазини Simple Smile  Peace
А къде е магазина на Виденов??

# 355
  • София
http://www.videnov.dev.openbulgaria.info/

Бургас
Централен склад Бургас

ул. Индустриална 41
Телефон: +359 892 217 842

Работно време:
Пон.-Петък: от 10:00 до 18:30 ч.
Събота: от 10:00 до 17:00 ч.
Неделя: почивен ден

# 356
  • Бургас
http://www.videnov.dev.openbulgaria.info/

Бургас
Централен склад Бургас

ул. Индустриална 41
Телефон: +359 892 217 842

Работно време:
Пон.-Петък: от 10:00 до 18:30 ч.
Събота: от 10:00 до 17:00 ч.
Неделя: почивен ден

благодаря, видях го аз сайта, ама скоро минавах от там и е празен магазина... така ми се видя от колата....

# 357
  • София
Жалко, защото обявените цени в сайта им наистина са добри.

# 358
  • Stavanger, Norway
Ние миналия месец бяхме поръчали няколконеща от там и си работеха  newsm78 Нямат изложени всички мебели (само няколко от тях), но са много разбрани  Peace Не знам само дали спазват сроковете за изработка и доставка, но това е риск за всички  Thinking

# 359
Момичета, на Виденов м-на работи. Намира се горе-долу с/у затвора (незная дали това е "Индустриална" newsm78). До скоро беше в Славейков, но от 4-5месеца се преместиха с/у затвора Grinning

п.п. Сега разгледах сайта на outlet ceramica. Според мен, те предлагат мебелите на Виденов.
Да си питам аз пак моето питане. Някоя от вас мами знае ли магазин (тук в Бургас) за бяла техника с намалена цена, защото е ударена при транспорт?

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 15:09 от didida

Общи условия

Активация на акаунт