Къде в Бургас? (28)

• 88 908
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
cvetulka,30god - благодаря!  Hug

# 376
Здравейте ,искам да  ви попитам къде в Бургас мога да намеря летящи фенери на желанията??

# 377
  • Бургас
Здравейте ,искам да  ви попитам къде в Бургас мога да намеря летящи фенери на желанията??

http://www.podarimi.com/

# 378
didida Дано намериш това което търсиш.
Днес минах от там и на двора има табела на която пише "бяла техника втора употреба".
Да, намерих го  Grinning Благодаря ти - преместил се е на "Сливница"17 - ако на някой може да му е полезна информацията. Обаче нямат нови уреди с дефект. Но имат доста неща втора употреба, които ми се видяха добре запазени, малко използвани Mr. Green. Най вероятно ще вземем от там Grinning

# 379
За втора потреба техника в района се сещам за още два магазина. Единият е на Сливница между Шейново и Патриарха, а другия на ъгъла на Сливница и Ивайло (този е от съвсем скоро, преди няколко дни махаха найлоните от уредите).
Иначе в Техномаркет съм виждала съдомиялна намалена от 700 на 500 заради транспортен дефект.

Благодаря Steltion. } ще отида да видя какво имат  bouquet

Божееееее, за първи път чувам дори за тези фенери. Много интересно. Дали да не взема?? Децата ще се зарадват.

# 380
Къде в Бургас продават детски колички Quinny?
Мерси предварително!  bouquet

# 381
Здравейте! Някой да знае къде предлагат в центъра почистване на вежди с конец и на какви цени?

# 382
  • у нас
Момичета, вярно ли няма автобус от Бургас до Свищов? Така ми казаха от Автогарата по телефона. Направо не мога да повярвам.  Shocked newsm78

# 383
Момичета, вярно ли няма автобус от Бургас до Свищов? Така ми казаха от Автогарата по телефона. Направо не мога да повярвам.  Shocked newsm78

Да,няма.Преди бяха Ентуртранс ,но ги спряха.
Можеш да хванеш автобус на М-бус и във В.Търново правят връзка с маршрутки до Свищов.

# 384

Нищо чудно, години наред до там пътуваха само Ентуртранс. И според мен вариант е със смяна във В. Търново

# 385
  • у нас
И това е в "най-добрия град за живеене"  ooooh!

# 386
И това е в "най-добрия град за живеене"  ooooh!
Да, това е "най-добрият град за живеене" на всички селяндури, които го превзеха #2gunfire
Колики Quinny никъде не съм виждала да продават.
Вежди с конец знам само в к-с "Славейков" да оформят.

# 387
Колички Куини аз съм виждала (летен вариант беше) в магазина за колички до Краснодар.Те имат и телефон,може да звъннете.Магазина е Тоболино.
http://tobolino-bg.com/products-page/quinny
 и в м-н Сидни срещу Механото мисля че имаше Куини

# 388
Denito, благодаря ти много, ще проверя.  bouquet

# 389
  • Бургас
http://tobolino-bg.com/products-page/quinny
 и в м-н Сидни срещу Механото мисля че имаше Куини

И аз наскоро гледах че имат Куини. Те всъщност отдавна си я предлагат тази марка в Синди-то.

Общи условия

Активация на акаунт