Къде в Бургас? (28)

• 88 589
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,търся  един магазин  който  преди беше  само  щанд  за часовници  в к-с"Славейков''във магазин ''Младост''  който сега  се казва ''Зона",на  първият етаж,продаваха само часовници и правеха ремонти  на място ,ако някой  знае къде се е преместил моля да ми   пише Hug

# 391
Момичета къде освен в Джъмбо( защото няма как да отида до там)  мога да купя детска седалка за кола?

# 392
  • Бургас
Момичета къде освен в Джъмбо( защото няма как да отида до там)  мога да купя детска седалка за кола?
Метро Peace

# 393
Метро Peace
в мола магазина на втория етаж за детски стоки ( забравих му името)

# 394
  • Бургас
Цитат
в мола магазина на втория етаж за детски стоки ( забравих му името)
-  хиполенд
също и в детските/бебешки магазини "штъркел", "синди", "беболино", и др.

# 395
Момичета извинявам се предварително, защото темата сигурно е обсъждана вече, но искам да ви попитам на какъв спорт и къде водите 4 годишните си деца? Имам момченце на 4 и бих искала да се занимава с някакъв спорт, но нямам идея кое би било подходящо за тази възраст.
Ако някой има желание да помага  Embarassed
  bouquet

# 396
  • София
Момичета къде освен в Джъмбо( защото няма как да отида до там)  мога да купя детска седалка за кола?
Седалки за кола съм виждала освен в детските и в почти всички други хипермаркети - Кауфланд, Карфур, Практикер и др.
В момента дори в Карфур имат промоция на кошници за кола и шезлонги:

За сега ползвам това и съм доволна:

Сравнявах го с други, по-скъпи столчета от същия тип. Различаваха се само по цвета, най-много материята.
Купих го от Илиенци (София), но може да се поръча и по интернет  http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=29

Смятам да си поръчам по-голямо столче, но още се колебая за цвета  newsm78:

# 397
благодаря ви момичета ,аз имал столче от баткото  което ще ползва малкия,но на баткото трябва да купя седалка( че два пъти се наложи да вземем назаем) , докато сме сами рядко ни се случва да пътуваме ,а наближава таткото да се прибере.

# 398
Момичета извинявам се предварително, защото темата сигурно е обсъждана вече, но искам да ви попитам на какъв спорт и къде водите 4 годишните си деца? Имам момченце на 4 и бих искала да се занимава с някакъв спорт, но нямам идея кое би било подходящо за тази възраст.
  bouquet

запиши го на ветроходство

# 399
  bouquet

запиши го на ветроходство

Хахаха Joy Joy Joy ти пък - на ветроходство. Ами защо пък не на парашутизъм или скално катерене? Joy Не е ли малко детето за такива екстремни спортове? #Crazy. Моя син като беше по-малък искаше карате. Ходих да питам за айкидо и ми казаха да стане поне на 5-6 годинки. Сега не знам може да са се променили нещата. Може би плуване?? Или ако обича игри с топки - футбол? Решете какъв да бъде спорта и отиди да питаш дали взимат на такава възраст и от кога можеш да го запишеш.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 09:28 от didida

# 400
  • София
На тази възраст най-добре на плуване или футбол.
В Бургас имате страхотна школа по танци, но не зная от каква възраст ги приемат.

# 401
  • Бургас
В детските градини в момента записват деца на футбол към ДФК "Звездица" - за деца от 4 до 9 год. Инфо от брошурата - 0883349210;0884550004; www.dfc-zvezdichka.com

Къде боядисват дрехи в различни цветове, т.е. освен в черно и синьо? Засега сме проверили на няколко химически и все няма други цветове, а преди време имаше. Simple Smile

# 402
  • Бургас
На тази възраст най-добре на плуване или футбол.
В Бургас имате страхотна школа по танци, но не зная от каква възраст ги приемат.

Коя школа имаш предвид?

# 403
  • София
Трябва да се коригирам. Имате няколко школи, но не ги зная всички, имам само бегла представа за тях. Едната се намира срещу КАТ. За другите не мога да дам точна информация.

# 404
Благодаря ви момичета, и аз клоня сякаш към плуването, но пък доколкото знам в Младежкия дом басейна е в ремонт, някъде другаде водят ли детски групи.
А по въпроса за танците мойто диване го питам "искаш ли на танци да ходиш" и той ми вика "С момичетата ли? На танци не искам, на кино ще ходим с момичетата "  Shocked Shocked Shocked от сега за момичета мисли, а е на 4 само, какво ли още ни чака  Laughing Rolling Eyes newsm78

И още нещо да питам, някой виждал ли е тия дни по големите магазини да има промоции на мокети, трябва ми мокет възможно най -евтин

Общи условия

Активация на акаунт