Къде в Бургас? (28)

• 88 342
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Да знаете обущар в Славейков ,който да работи евтино ?

# 586
  • Бургас
Nedialka_81, до Трета поликлиника има магазин за материали за мартенички http://www.-spam140-/ - там има със сигурност очички. Има един подобен магазин в центъра на ул.Шипка  - http://martenici-burgas.com/, може и там да провериш
Мерси Ками  Hug

# 587
  • Бургас

За цени не знам, но скоро търсих из старите теми и пишеше да един до 10 блок.

# 588
  • Burgas
В 35 блок,вход 8 има,скоро не съм давала нищо,но преди взимаше ефтино,на детето едни сандалки едната каишка се отлепи за 1лв ги направи.

# 589
  • Бу-у-урга-а-ас
Търся координати на проф. Байкова или на друг качествен диетолог в Бургас. Знае ли някой кога идва в града ни, в кои дни и къде приема. Интересувам се не за отслабване, а за здравословен проблем, който изисква специална диета специфично подбрана за едно болно дете.

# 590
  • Stavanger, Norway
Момичета, къде в Бургас мога да намеря качествено яке за момче до 50лв (или палтенце). newsm78  Размер - 1,5 - 2 години. Засега намирам само някакви гадни китайски, в които ако го облека ще е като мумията  Crazy

# 591
  • Бургас
Момичета, къде в Бургас мога да намеря качествено яке за момче до 50лв (или палтенце). newsm78  Размер - 1,5 - 2 години. Засега намирам само някакви гадни китайски, в които ако го облека ще е като мумията  Crazy

Снощи ходихме до Карфур и имаше доста сполучливи модели,
в няколко цвята.Мисля че за по 36лв.
Мин.год, едното яке на моята скакалечка беше от там и съм много доволна Peace

# 592
Да ви попитам мили мои, в била има ли продуктите на доктор йоткер. Не съм обръщала внимание до сега, а не ми се обикаля след работа

# 593
  • у нас
Да ви попитам мили мои, в била има ли продуктите на доктор йоткер. Не съм обръщала внимание до сега, а не ми се обикаля след работа

Зависи какво търсиш. Иначе има такива продукти. Вземала съм си различни пудинги. (но не тези дни)

# 594
за кремче, за бисквитена торта.

# 595
  • Бургас
за кремче, за бисквитена торта.

в Билата в Изгрев имаше Peace
и обикновени и от тези без варене.

# 596

В Хиполенд имаше якета много качествени при това.Миналата година купих от там за сина ми, доволна съм.

# 597
  • Stavanger, Norway
В Престижа на Младост е истината. Много голямо разнообразие и чудни цени, както за якета, така и за бузки, панталонки и т.н.  Peace Peace Peace

# 598
  • Бургас

И аз ползвам услугите на обущарите /те май са двама братя/ до 10 блок. От години си нося там обувките и съм много доволна. Даже сега пак съм си дала едни ботуши за поправка. За смяна на капачките на токчетата и да ми оправят подметките, ми взе 9 лв, което според мен е много добра цена. Живея до Борисовата градина, но пак си карам обувките в Славейков.

Момичета, знаете ли къде продават козметика на Gosh - интересува ме декоративната им козметика. Никъде не съм я срещала, а четох много добри отзиви за нея - конкретно за базата за грим и фон дьо тените.

# 599
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

И аз ползвам услугите на обущарите /те май са двама братя/ до 10 блок. От години си нося там обувките и съм много доволна. Даже сега пак съм си дала едни ботуши за поправка. За смяна на капачките на токчетата и да ми оправят подметките, ми взе 9 лв, което според мен е много добра цена. Живея до Борисовата градина, но пак си карам обувките в Славейков.

И аз съм много доволна от тях - той всъщност по-младия е обущаря, а по-възрастния е чирак  Peace   
Сега им занесох 3 чифта за смяна на капачетата - резултата от изминалото лято  Blush Не се съмнявам, че пак ще са се справили перфектно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт