Къде в Бургас? (28)

• 88 337
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
 И аз щях да препоръчвам двама обущари до Виенския салон, но не мога да обясня къде са точно. Е май са точно тези до 10бл.  Crazy Работят перфектно и евтино по мое мнение.

miss july, трудна работа с козметиката на Гош в Бургас. Не знам за ФДТ, но базата им за грим я има в парфюмерия "Малена" в "Славейков" до бившия Орфей. Моя приятелка си беше купувала техен гланц за устни, ще я питам от къде.

# 601
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз щях да препоръчвам двама обущари до Виенския салон, но не мога да обясня къде са точно. Е май са точно тези до 10бл.  Crazy Работят перфектно и евтино по мое мнение.

Същите  Peace

# 602
Търся координати на проф. Байкова или на друг качествен диетолог в Бургас. Знае ли някой кога идва в града ни, в кои дни и къде приема. Интересувам се не за отслабване, а за здравословен проблем, който изисква специална диета специфично подбрана за едно болно дете.

Лого5ка, от 15.09. се отвори диетична, вегетарианска кухня точно до Търговската гимназия, там където бяха гръцките сладки, но сградата срещу тях, на ъгъла. Кухнята прилича на такава за бързо хранене. Диетологът е Георги Славов, един от петимата последователи на Лидия Ковачева ( другите Емилова, Гайдурков, Вергиния Георгиева). Под негов контрол и рецепти се подготвя храната.

http://www.vitamores.com/index.html?page=3&sub_page=5

Той е с най-дългогодишна практика като диетолог. Аз също се каня да ползвам услугите му. Всеки ден обядвам там. Храната  е толкова полезна, приготвена по метод, който запазва всичко ценно в нея. Любими са са ми христовите кюфтета - микс от покълната пшеница, бадеми, орехи.

За Байкова мненията не само положителни, аз нямам никакво за нея.

# 603
Продукти на Gosh има в козметиката под хотел Плаза по Богориди. Аз съм ходила там специално за лакове за нокти, но не съм се заглеждала в другите им продукти.

# 604
Може ли някой да ми каже,къде поставят копчета тик-так?И ако имате идея дали работят днес?  bouquet

# 605
  • Бургас
Може ли някой да ми каже,къде поставят копчета тик-так?И ако имате идея дали работят днес?  bouquet

До тоалетните на Тройката /ама в другия край на малката уличка с магазинчетата, влиза се навътре в двора, там има и шивашки услуги/ ... не го обясних май много добре. Едва ли работят днес.

# 606

До тоалетните на Тройката /ама в другия край на малката уличка с магазинчетата, влиза се навътре в двора, там има и шивашки услуги/ ... не го обясних май много добре. Едва ли работят днес.

Много благодаря!Сетих се къде. Не знаех,че още работят. Hug

# 607
  • Бургас
някъде виждали ли сте плюшен маккуин светкавицата?

# 608
  • Бургас

в Джъмбо Peace

# 609
  • Бургас

в Джъмбо Peace
вчера гледах и не видях  newsm78 помниш ли цена и на кой щанд са, че е доста объркано там

# 610
  • Бургас
Бяха при плюшените играчки ,най в края.
Цената  newsm78 май някъде към 25лв беше.

# 611
  • Бургас
благодаря   bouquet

# 612
  • Бургас

Аз съм виждала в Метро! На мен ми трябваше камиончето Матю, но го нямаше, цената  беше 18-20 лева!

Още една похвала за обущаря в Славейков. Казва се стоян и работи перфектно. Даже поочуканите токове прави като нови! Имам му и телефона, ако на някой му трябва, да пише. Тъй като живея в центъра, когато се колебая дали работи или не му звъня предварително  Peace

# 613
Някой познава ли или да има телефон на Ваня-шивачка от Меден рудник, живеела около или във високите блокове.

# 614
А някой скоро ходил ли е в търг.център до у-ще Кирил и методий,в частност-до детския магазин за обувки,дали го има и дали има нещо хубаво зимно.Защото обиколих няколко магазинчета за детски ботушки,но мищо не ми хареса,а за там-не ми остана време да отида....

Общи условия

Активация на акаунт