Къде в Бургас? (28)

• 88 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Къде в Бургас може да се намери готово Гхи (пречистено масло)?

# 616
А някой скоро ходил ли е в търг.център до у-ще Кирил и методий,в частност-до детския магазин за обувки,дали го има и дали има нещо хубаво зимно.Защото обиколих няколко магазинчета за детски ботушки,но мищо не ми хареса,а за там-не ми остана време да отида....
В събота бяхме там.
Ако те интересуват по-малки номера, до към 25-26, има избор. От по-големите, над 30, е съвсем обрано.
Хубавото е, че почти всичко е намалено, а продавачката е склонна и на допълнително намаление Wink

# 617
мерси,Лилита,само да спре да духа и ще отида до там с малката,точно малки номера ме интересуват:)))

# 618
  • у нас
Лилита, 10х и от мен за инфото за басейна  Hug  bouquet

Има ли още задължителни профилактични очни прегледи за деца на 3 и на 6 години? newsm78 Четох тази статия http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4438, на като питах джи пи то, тя ми каза, че незнаела такова нещо.  Thinking

# 619
  • Бургас
Лилита, 10х и от мен за инфото за басейна  Hug  bouquet

Има ли още задължителни профилактични очни прегледи за деца на 3 и на 6 години? newsm78 Четох тази статия http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4438, на като питах джи пи то, тя ми каза, че незнаела такова нещо.  Thinking
профилактичните са на 1 месец, годинка, 3 години-или когато детето може да говори. хубаво е да се правят, но не знам дали се поемат от ЗК. ние ходихме с направление 1вия път, но защото попадахме в рискова група. иначе не съм сигурна, че щяха да ни дадат направление.

# 620
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде в центъра поправят чанти?
И може ли да ми препоръчате фото/фотограф, че искам да закарам децата да им направят професионални снимки. 

# 621
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде в центъра поправят чанти?
И може ли да ми препоръчате фото/фотограф, че искам да закарам децата да им направят професионални снимки. 

Преди чанти поправяха на "Христо Ботев", до един магазин за булченски рокли, малко преди операта, вътре в един магазин за чанти и дрехи беше ателието. Не знам обаче дали го има още.

# 622
Професионални фото сесии знам, че прави фотограф, чието ателие е в сградата на Черноморка / на Трапезица/
И аз питам за фото студио, от което сте доволни, но конкретно за детски снимки!

# 623
Момичета, препоръчайте ми учител по математика. Синът ми е в 8 клас и има нужда от няколко урока. За предпочитане в района на центъра.

# 624
  • Бургас
аз съм водила няколко пъти моето дете във фотото в малката уличка под хотел България и бях много доволна - страхотни снимки направиха

# 625
Професионални фото сесии знам, че прави фотограф, чието ателие е в сградата на Черноморка / на Трапезица/
И аз питам за фото студио, от което сте доволни, но конкретно за детски снимки!
Въпросният фотограф е Калоян Спасов - УНИКАЛЕН Е !!! Направини снимките на сватбата
www.360bg.net
А да ви питам ,на коя дата превеждат детските ? newsm78

# 626
  • у нас

Различно, но по принцип е около 20-то число. Има тема в клюкарника - потребителските групи. Може да я потърсиш и там ще се ориентираш когато има детски  Wink

Прясна информация - детските са преведени в Бургас.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 15:40 от Sinara

# 627
НИКОГА не бих препоръчала Калоян Спасов, който освен техника, друго няма. Лично пострадала съм с най-важния ден в живота ми.

Виж тук : http://www.facebook.com/pages/Kalina-me-Snima/113402162062038

И една форумка се занимава проф. с това, но не намирам страницата на фейсбук - Malenna е никът.

# 628
  • Бургас
На Калина и Малена гледах снимки, но доколкото разбрах не са от Бургас и нещата организационно не ми е ясно как ще се получат  newsm78
Детските на 20-ти по принцип са по картите. Поне от година на тази дата ги тегля и не си спомням да е имало забавяне. Когато обаче подавах документите миналата година Октомври започнаха да ми ги превеждат от следващия месец - Ноември.

# 629

Различно, но по принцип е около 20-то число. Има тема в клюкарника - потребителските групи. Може да я потърсиш и там ще се ориентираш когато има детски  Wink

Прясна информация - детските са преведени в Бургас.
   bouquet
Аз лично съм много доволна !!!

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 18:32 от jenq007

Общи условия

Активация на акаунт