Иначе вървим вече към естествено отбиване и намаляване на кърмата и мен това много ме радва. 
днес една мама ми каза, че на Илиянци не било като преди години и имало хубави неща ..... аз всичко на всичко съм ходила 2 пъти там, като единия път - бях бременна, беше зимата и не влизахме; казаха ми дори, че има мол, ама направо не мога да си представя
4 години и не е мръднал нито като цвят, нито като материя
Оглеждам се тук из Бургас за същата марка, но и нормална цена (тогава си го взех за 25лв комплекта), но засега не намирам. А съм много доволна
Боклуци и тогава имаше много, но имаше и доста сносни неща 
Само не знам размера дали ще уцеля 
Направо ми спести стотина лева
(един чифт обувчици са около 50-60лв от естествена кожа
, а Алекси има чувствителна кожа и му се спарват крачетата, така че залагам на естествената кожа
)
Почти всички дрешки бяха Некст, Н&М и т.н. Искаше ми се за зимата да си напазаруваме от там, че дрешките повечето бяха и с етикети 

, малото меченце, наистина е прекрасен 

Мерси

Естествено нищо не можем да ползваме, а на нея ѝ се стори много странно, че има размери и за бебешките дрешки

и чат пат кис.мляко с бисквити , обича и филийка с кашкавал и шарена сол
много ми е смешна 
. Като материал препоръча естествена кожа
За подметката мисля, че е важно за формирането на свода на стъпалото. Също препоръча да са укрепени откъм глезена за да стъпва по-стабилно. Забравих да питам до кога са тези препоръки
Препоръчани теми