Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 32 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Azzzy, и ние днес по същия начин ядохме солети. Досега не бях му давала таквоз нещо, но той видя че едно дете яде, отиди и си изпроси. Ръцете му не бяха много чисти, но не ми пукаше вече. След 2 дена глад, ми беше все тая. Два дни реших да пробвам пак с детските кухни и само като опита или дори помирише реве кански. От утре пак почвам с моите пюрета. Тях поне ги яде, кога с ентусиазъм, кога - не.

Кисело мляко не пие нито натюр, нито като айрян. Реших да пробвам ноухауто ви и преди малко го прабвах с айрян със сламка - пак не ще. Купила съм мляко Lactana Kinder, което е за над 1 годинка, защото ще го отбивам вече, но още не съм му давала. (Аз досега не съм му давала никакво АМ.)

Кокошката "Ко-ко-ко" беше една от любимите песнички на дъщеря ми. Отдавна не сме слушали детски песнички. Слушаме вече само нашата си музика - ambient, chill-out и от този сорт, но с малкия май ще почнем пак детските.

# 676
В къщи малката откакто проходи не мога да я изхраня. Обикновено хапва пюренце или каквото аз съм сготвила, но вече едно пюренце изобщо не ѝ стига, хем от най-големите по 220 или 250 давам. Детска кухня така и не прояде. Доста е капризна на тема храна, но каквото реши да яде няма спиране.
Кърменето и при нас е май щото аз напомням сутрин и вечер newsm78 Иначе вървим вече към естествено отбиване и намаляване на кърмата и мен това много ме радва.

Уикенда обиколихме моловете за дрешки за малката за зимата и направо съм в шок от цените. Явно ние сме богати, защото хората си пазаруваха, само на мен ми се виждаше много по 20лв за блузка дето ще носи 2-3 месеца или 70 за спортен комплект  Shocked Shocked Сега напазарувах това което ми хареса в мола, но от английски сайтове с посредник и чакам с нетърпение поръчките, че пазарувам за сефте от тях. А за 70лв направо уредих сезона на малката, дано и размерите са ок, че поръчах по-големички за да съм сигурна че ще ѝ стават зимата.

# 677
  • в 1001-та нощ
кои сайтове  newsm78

и на мен вече ми писна от цифромания в цените  #Crazy днес една мама ми каза, че на Илиянци не било като преди години и имало хубави неща ..... аз всичко на всичко съм ходила 2 пъти там, като единия път - бях бременна, беше зимата и не влизахме; казаха ми дори, че има мол, ама направо не мога да си представя  Mr. Green

изобщо си нямам идея - какво има ..... обаче трябва да вземам неща от типа - 10 чоропогащника ... бельо, блузки, анцузи, пантофи ... ескимоси, панталонки ...

горе долу - за обувки ми казаха за 1 магазин..... обаче за другите неща съм в потрес  Sick

# 678
Аз съм си намерила квартални магазинчета с прилични цени и само от там му пазарувам.

...........................

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 15:21 от Danito_d

# 679
  Ле ле какъв ерген!  Grinning Hug
  Дани,много сладурска риза,а за Вики нямам думи!  Heart Eyes Да ти е жив и здрав!  Hug

# 680
  • Stavanger, Norway
Alena, аз преди няколко години като се върнах от Англия от бригада и минахме през Илиенци. Тогава си купих един анцунг на Jumper. Е, няма такова качество  Peace 4 години и не е мръднал нито като цвят, нито като материя  Heart Eyes Оглеждам се тук из Бургас за същата марка, но и нормална цена (тогава си го взех за 25лв комплекта), но засега не намирам. А съм много доволна  Peace Боклуци и тогава имаше много, но имаше и доста сносни неща  Peace
За гардероба през зимата аз си харесах  много хубави якенца и палтенца от бг сайта на Зара http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … 83-36%2Bmonths%29

Цените не са много ниски, но са съвсем конкурентни на фона на якенцета, котио идват от Турция и се продават в повечето магазини  Peace Само не знам размера дали ще уцеля  newsm78

Обувки за есента имаме 2 чифта естествена  кожа от една комшийка. Почти не са носени, а са много хубави  Peace Направо ми спести стотина лева  Crazy (един чифт обувчици са около 50-60лв от естествена кожа  ooooh!, а Алекси има чувствителна кожа и му се спарват крачетата, така че залагам на естествената кожа Peace)
Преди известно време до работата на мъжа ми един нае помещение и си направи склад за втора употреба от Англия. И мъжа ми беше заредил за Алекси НАПЪЛНО нови дрешки за лятото само за 14лв. Но човека нещо не ще да пуска в склада вече и много ме е яд  #Cussing out Почти всички дрешки бяха Некст, Н&М  и т.н. Искаше ми се за зимата да си напазаруваме от там, че дрешките повечето бяха и с етикети   Crazy
Но, все ще го облечем за зимата, а и празници наближават - ще има подаръци  Peace

# 681
Аз чакам поръчки от тук https://www.marksandspencer.com, теско в момента имат mid-season sale, оттам също поръчах малко http://www.clothingattesco.com/home/page/home/, имат и кодче за над 40лири правят 10 лири отстъпка. Ботушки поръчах от http://www.sportsdirect.com. Поръчах до превозвач в Англия и сега ги чакам да пристигнат първо там и после в БГ. За първа година купувам така, но е много на сметка, особено след като видях цените тук.

Веднъж съм пазарувала също и оттук http://www.littlewoodseurope.com, тези имат доставка до БГ за 5 евро, а аз хванах промоция с безплатна доставка.

Данито, много сладък модел си имаш  Heart Eyes Heart Eyes

# 682
  • в 1001-та нощ
Благодаря Момичета   bouquet , малото меченце, наистина е прекрасен  Heart Eyes

Аз също имам проблем с ориентацията в размерите на око .... всичко, което ми харесва ми изглежда огромно .... и като купя "точния размер", преценен на око .....Калоянне може да се нацеди в него, явно много го подценявам и има чудни дрешки, които не е обличал  Cry

Така, че този път съм решила, дори да е с нас, да го измеря - като размери, да нося сантиметър и дрешки, които му стават .....

искам да му стават и напролет ..... до времето за разсъбличане  newsm78

# 683
Дани същата ризка в Zara Baby е 18 евро Shocked А модела е истинско сладурче Heart Eyes

В Зара може да се намерят и доста евтини неща, но трябва да оцелиш промоцията.
Повечето дрешки на Маринела са от братовчедка на мъжа ми - хубави са, запазени, качествени (нея не я тресат финансови сътресения) - защо да не ги ползваме! А и доста ни подаряват. Отделно майка ми носи всеки път от БГ.
По този повод, по-специално към Ади и Евита, препоръчайте ми в Петрич или Сандански магазин за детски обувки Praynig Мерси  bouquet

По-рано пазарувах от http://www.laredoute.gr/collection-%ce%a0%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%a … x?collectionID=21 , но напоследък не съм доволна от качеството.

# 684
Аз поради тази причина вече купувам следващия номер. Така съм сигурна, че ще ги облечем дори самата дрешка да е умалена. Иначе на око добре ги преценявам, но като ѝ взема нещо, което да е добре и след месец вече опъва от някъде  Crazy

А последният път когато майка ми ни беше на гости (малката беше на 9 месеца) ѝ донесе дрешки - зимна рокличка за 00 месеца (50см), блузка за 2 годишно, панталонки също за 2-3 годинки и зимно яке 6-9месеца  newsm78 Естествено нищо не можем да ползваме, а на нея ѝ се стори много странно, че има размери и за бебешките дрешки  ooooh! newsm78

# 685
За млякото - вечер заспива, след като изпие вода, колкото има в шишето (пълня и около 80-100мл, че да не се надува), а сутрин около 6ч пие 140мл кисело мляко и вода, в съотношение 1:1 или малко повечко мляко с половин лъжичка захар. След това се събужда към 7.30ч и към 8 хапва попара със прясно мляко. Някой път следобед и правя плодово (когато имат кифла от кухнята).
За дрешките и обувките - имаме си яке от миналата зима (беше и голямо тогава), а за обувките - не съм купувала още (ходи с тип гуменки), обаче ми е много трудно да я обувам - постоянно си сгъва стъпалото надолу, незнам как ще и обуя боти или ботуши.

# 686
  • гр.София
Здравейте майчета ,
брей Дани мноого сте готини  Wink
Аз напазарувах още лятото от големите намаления -70% блузки ,дънки ,яке ,обувки ,бельо и т.н. и сега сме подготвени за есента  Grinning
Кисело мляко давам вечер ако не иска да си яде храната от кухнята , което е доста често май Mr. Green
Сутрин закусва попара , как не и омръзна незнам  newsm78 и чат пат кис.мляко с бисквити , обича и филийка с кашкавал и шарена сол  Laughing
Много обича да и обличам нови дрехи , гледа се фръцка се и се прави на важна  Joy много ми е смешна  hahaha

# 687
  • Stavanger, Norway
Mermaid1 , нашият ортопед изрично каза, че обувчиците на тази възраст трябва да са с твърда подметка, която да не се огъва  newsm78. Като материал препоръча естествена кожа  Peace За подметката мисля, че е важно за формирането на свода на стъпалото. Също препоръча да са укрепени откъм глезена за да стъпва по-стабилно. Забравих да питам до кога са тези препоръки  newsm78

# 688
Момичета, моля стискайте ни палци!!! От една седмица сме с гаден вирус, моля се на Господ днес вече да го преборим  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 689
Dianadsd fingerscrossed Praynig Hug

Мляко пие винаги, когато и се предложи - АМ, кисело, даже и прясно е пила ooooh! Виж, айрян досега не съм и давала, ще го опита тея дни.

Общи условия

Активация на акаунт