Къде в Пловдив???-24

• 79 440
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, трябват ми стелки за мъжки обувки /45 номер/. Някъде да сте виждали скоро, че аз  се сетих само за началото на ул. Ив.Вазов, до партийния дом близо, но нямаше никой там. Ако пък някой се сети за място в Тракия цена няма да има Mr. Green

Магазин "Geox" -дишащи Peace

# 106
  • Пловдив
Момичета, трябват ми стелки за мъжки обувки /45 номер/. Някъде да сте виждали скоро, че аз  се сетих само за началото на ул. Ив.Вазов, до партийния дом близо, но нямаше никой там. Ако пък някой се сети за място в Тракия цена няма да има Mr. Green

В Deichman мисля има няколко модела и различни размери.

# 107

Deichman, със сигурност има 45-ти, че и 46-ти и 47-ми. Обикновения модел с естествена кожа струваше около 5 лева, а другите 2 модела /лепящи отдолу/ бяха по 13-14 лева.

# 108

и в Мечо пух в Кичука има няколко вида са...от там купих 45 за мъжо.

# 109
В Кауфланда има .

# 110
Къде има козметика на Манхатън??? Обиколих целия град и нищо..  Close Thinking

# 111
В магазина М § В, намира се на ул.Патриарх Евтимий, от спирката към Главната, преди магазин Агресия и р-нт Густо, от същата страна. Никак не мога да обяснявам, но май е номер 19 на улуцата и в бг мапс става по-ясно ако го пуснеш.
Там съм виждала Манхатън, но какво има и дали поддържат цялостен асортимент, не зная Peace

# 112
Мисля,че на козметичния щанд в базара на Слънчеви лъчи съм виждала манхатън.

# 113
  • Пловдив

Карфур-козметичния щанд на първия етаж
Емито до пощата на главната
Козметичния магазин на ъгъла до чешмичката на главната /срещу стълбите на каменица/
Бюти зоната в Мол Пловдив
и доста други места

# 114
Търся балатум на цена под 7 лв при шир 3.5 или 4 м някой да знае къде има на ниски цени балатуми? Изумих се от високите цени, а не си заслужава да слагам в момента скъп.

# 115
  • Пловдив
къде има пътни чанти-не някаква специална или луксозна
центъра или кичука,или тракия

в метро дали има

# 116
  • Пловдив

Момичета, помагайте- от къде да купя хубава дървена табла за игра? Бюджета ми е до 100лв.
portokalche, на няколко места се сещам. Едното е Магазини СОЛО. Имат 2 магазина - единият е на самата главна в началото - до магазин за 1 евро, другият им магазин е до офиса на Глобул до Дриймса. Има също и в магазина за сувенири на края на "Ген. Заимов" от дясната страна, ако идваш от главната. Майка ми софлира сега, че била виждала и в Халите на първия етаж в магазина за сувенири.

Лъки, благодаря много, толкова идеи си ми дала  bouquet Днес отивам да ги обиколя и дано харесам Simple Smile

# 117
Момичета, страхотни сте, при вас винаги се намира нужното нещо, а случайно да знаете някъде в Пловдив където да си намеря почасова работа? Rolling Eyes Имам си основна,но имам и много свободно време и си търся нещо което да правя. Знам, че въпроса ми не е за тази тема Embarassed

# 118
Момичета, страхотни сте, при вас винаги се намира нужното нещо, а случайно да знаете някъде в Пловдив където да си намеря почасова работа? Rolling Eyes Имам си основна,но имам и много свободно време и си търся нещо което да правя. Знам, че въпроса ми не е за тази тема Embarassed
И аз търся допълнителна работа  Praynig

# 119
  • Пловдив
Търся балатум на цена под 7 лв при шир 3.5 или 4 м някой да знае къде има на ниски цени балатуми? Изумих се от високите цени, а не си заслужава да слагам в момента скъп.

Срещу Бриколаж има един магазин за мокети и балатуми. Има различни ширини и дебелини на различни цени. Миналата година оттам взехме за детската градина при това на много прилична цена.

Общи условия

Активация на акаунт