Къде в Пловдив???-24

• 79 476
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте! Моля да ме насочите къде има добро обзавеждане за спалня - магазини, фирми, промоции. Много ще съм ви благодарна. Като чета, доста сте информирани, разчитам на вас. Simple Smile

# 136
Здравейте! Моля да ме насочите къде има добро обзавеждане за спалня - магазини, фирми, промоции. Много ще съм ви благодарна. Като чета, доста сте информирани, разчитам на вас. Simple Smile
За поръчкови мебели не мога да кажа , но от модулните има в:
Арон - най-евтино, полско и те дават най-големи отстъпки
Дизма и Мебел Дизайн - освен полското има и бъларски - въпрос на вкус и възможности
Галеро - още един клас по-нагоре и цените съответно
Явор в Пазарджик правят безплатна доставка и до Пловдив - по стария път за Пазарджик е 20тина минути - имат огромен магазин и внасят корейски неща (дивани например) и други екзотики - работят доста и с полски неща, но цените им са по-високи от Арон
Това са по-евтините варианти на обзавеждане  Peace

# 137

А наясно ли си какво търсиш? Rolling Eyes

# 138
За поръчкови мебели не мога да кажа , но от модулните има в:
Арон - най-евтино, полско и те дават най-големи отстъпки
Дизма и Мебел Дизайн - освен полското има и бъларски - въпрос на вкус и възможности
Галеро - още един клас по-нагоре и цените съответно
Явор в Пазарджик правят безплатна доставка и до Пловдив - по стария път за Пазарджик е 20тина минути - имат огромен магазин и внасят корейски неща (дивани например) и други екзотики - работят доста и с полски неща, но цените им са по-високи от Арон
Това са по-евтините варианти на обзавеждане  Peace
Да добавя и този магазин http://zonaforhome.bg/static/contacts/0/29   Peace

# 139
  • Пловдив
Drozi, desex, благодаря ви!
meri_68 - по-ясно не знам какво да напиша - обзавеждане, което да включва легло, гардероб, нощни шкафчета, скрин и т.н. - готови модули. Водеща е цената в случая, но не естествено за много ниско качество. Все пак, както повечето искаме, хем да е малко пари, хем да не се разпадне на втория ден  Wink

# 140
....meri_68 - по-ясно не знам какво да напиша - обзавеждане, което да включва легло, гардероб, нощни шкафчета, скрин и т.н. - готови модули. Водеща е цената в случая, но не естествено за много ниско качество. Все пак, както повечето искаме, хем да е малко пари, хем да не се разпадне на втория ден  Wink

Като питах дали си наясно имах впредвид цена, цвят и горе-долу модел?!
Мога да ти препоръчам много добър майстор  на мебели. Изработката му е перфектна, много бързо работи, прави това което искаш, като ти предлага и по-добра алтернатива /ако е необходимо/. Като цена няма да е по-скъпо от готовите модулни мебели, но определено ще е по-качествено и здраво.  / изпитано/!!! Peace

# 141
  • Пловдив
Нуждая се от съвет за часовникар, който да пусне нов часовник и да го скаси.... часовника е подобен на този http://www.pazaruvaj.com/chasovnici-c65/sector/contemporary-240- … 4916/galeria.html. Ще съм благодарна на отговорите ви!

# 142
....meri_68 - по-ясно не знам какво да напиша - обзавеждане, което да включва легло, гардероб, нощни шкафчета, скрин и т.н. - готови модули. Водеща е цената в случая, но не естествено за много ниско качество. Все пак, както повечето искаме, хем да е малко пари, хем да не се разпадне на втория ден  Wink

Мога да ти препоръчам много добър майстор  на мебели. Изработката му е перфектна, много бързо работи, прави това което искаш, като ти предлага и по-добра алтернатива /ако е необходимо/. Като цена няма да е по-скъпо от готовите модулни мебели, но определено ще е по-качествено и здраво.  / изпитано/!!! Peace
С масив работи ли?

# 143
Аз май питах, но не си спомням отговори ли ми някой, за което се извинявам, ако съм пропуснала.Така или иначе ,нямам спомен, та: Трябва ми сервиз за поправка на оптика на фотоапарат Самсунг?

# 144

С масив работи ли?

Не мога да кажа със сигурност - разполага с много машини в цеха, но може да питаш : Милен 0897884877 Peace

# 145
  • Пловдив
Нуждая се от съвет за часовникар, който да пусне нов часовник и да го скаси.... часовника е подобен на този http://www.pazaruvaj.com/chasovnici-c65/sector/contemporary-240- … 4916/galeria.html. Ще съм благодарна на отговорите ви!
Часовникарите на Джумаята в магазина Джулиани/дано да не бъркам името/ще ти свършат работа-продават часовници и бижута,ателието е на приземния етаж.
Обзавеждане на добра цена предлага и МарияММ.http://www.mariamm.com/index.php

# 146
Часовникарите на Джумаята в магазина Джулиани/дано да не бъркам името/ще ти свършат работа-продават часовници и бижута,ателието е на приземния етаж.
Обзавеждане на добра цена предлага и МарияММ.http://www.mariamm.com/index.php

В Джулиани доста скъпо ми се стори, че работят. Преди 5 г. ми взеха за скъсяване на верижка /такава на членчета/6 лв.

# 147
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, къде в Пловдив има магазин/аптека, където се предлагат помощни средства /по-точно фиксатори за глезен/? За мен е важно да ги има налични, а не каталог, за да мога да пробвам и да избера това, което ми е най-удобно - не съм съвсем сигурна, че ортопеда ми изписа най-подходящия за мен фиксатор. Знам магазина зад Новотела, но искам да знам и други, в случай че не си харесам там.
Ще се радвам да знаете Simple Smile

# 148
Здравейте, къде в Пловдив има магазин/аптека, където се предлагат помощни средства /по-точно фиксатори за глезен/? За мен е важно да ги има налични, а не каталог, за да мога да пробвам и да избера това, което ми е най-удобно - не съм съвсем сигурна, че ортопеда ми изписа най-подходящия за мен фиксатор. Знам магазина зад Новотела, но искам да знам и други, в случай че не си харесам там.
Ще се радвам да знаете Simple Smile

Представителен магазин на специализирана фирма вносител има в близост до светофара на ул"Васил Априлов" и “Пещерско шосе". Последната пресечка в ляво преди светофара на "Васил Априлов" и после в дясно, около 50 м. Има като малко площадче и в дясно се намира магазина-офис. /ул "Кресна" или "Лагадина"/ От вън има реклама и не може да го сбъркаш, ако си стигнала до там. Продуктите им са  френски и италиански на водещи фирми за ортопедични консумативи. /Дано да е станало ясно от моите обяснения/. Съжелявам, но нямам възможност да цитирам от визитката фирмата и адреса.
Добре е, че всичко което предлагат, го им в наличност. Иначе с тях работят всички санитарни магазини в града, но от тях с поръчка.
Иначе в аптеките също продават фиксатори, но.....................последния път когато ми се наложи да купя за детето, аз се въздържах за тези от аптеките, макар и на половин цена. Peace

# 149
  • somewhere over the rainbow
meri, много ти благодаря! Ще го намерим, няма как. При мен става въпрос за по-специфичен фиксатор, а не от тези в аптеките, така че ми е важно да има разнообразие в наличност.
Мерси пак! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт