Къде в Пловдив???-24

• 79 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Нуждая се от съвет за часовникар, който да пусне нов часовник и да го скаси.... часовника е подобен на този http://www.pazaruvaj.com/chasovnici-c65/sector/contemporary-240- … 4916/galeria.html. Ще съм благодарна на отговорите ви!
на спирката на понеделник пазара, но от към главната има часовникарско ателие- наистина са много добри...тези на джумаята не струват, само парите ще ти вземат.
точно на самата спирка е ...

# 151
meri, много ти благодаря! Ще го намерим, няма как. При мен става въпрос за по-специфичен фиксатор, а не от тези в аптеките, така че ми е важно да има разнообразие в наличност.
Мерси пак! Simple Smile

Мери 68 те е насочила към фирма "Тюан", на френски се пише едно дълго и завъртяно, но така се изговаря май. Добри са им нещата, много са добри. В последно време обаче не съм сигурна дали поддържат пълен асортимент. Ако не намериш там това, което търсиш, ще ти дам координати на пазарджишка фирма вносител на ортопедични продукти, обикновено са много заредени, турски са им ортезите, но са най-високо качество Peace

# 152
Джулси 23, преди месец бях в магазин Дантес на Асеновградско шосе и ми направи
впечатление, че имаше хубави спални комплекти на добри цени- http://dantes.bg/products/view/41.
Интересни модели имат и Ергодизайн, продават се в РУМ Тракия (мебели Идея), и там видях
неща на промоции, които бяха изгодни.

# 153
Здравейте,
бихте ли споделили от къде в града могат да се купят пердета на добра цена/за Баумакс,Практикер и др от сорта съм запозната/.
Благодаря и извинете ако е коментирано!

# 154
me4koni ,магазини за пердета има на много места в града , цените са различни, в зависимост от модели , материя , какво разбираш под "добра цена"? Някои магазини дават цена с включено ушиване .

# 155
  • Пловдив
Здравейте,
бихте ли споделили от къде в града могат да се купят пердета на добра цена...
Последните пердета, които съм поръчвала са от две места:
1) за дневна от фирма "Еридан М" (с ушиване и перделик) - бяха на промоция и съм доволна (фирмата е за щори и дограма по принцип, но шият и пердета). Имат сайт, в който има и пердета (но само част от предлаганото)
2) За детската - много хубаво перде на ТАЧ на много изгодна цена (без шев) - от магазина за хавлии и педета на улицата на заведението "Авеню" - много е говорено тук за него - аз самата по препоръки от тук се насочих към него.

А аз се интересувам къде продават мебели (хубави) от масив или къде се поръчват? Сигурно има на много места, но досега винаги съм купувала разни модулни и не съм се интересувала.

# 156
  • Пловдив
Здравейте,
бихте ли споделили от къде в града могат да се купят пердета на добра цена/за Баумакс,Практикер и др от сорта съм запозната/.

магазина срещу църкава СВ Петка е с добри цени.доволна съм и от ушиването
магазина на кръстовището на бивша патологична,сега клиника Тримонциум,е по-скъп.имат по-голям избор и луксозни материи.един и същи плат във втория магазин беше по-скъп,когато купувах пердета за детската.
разгледай и двата

# 157
Благодаря ви,дами!  bouquet

# 158
може ли да ме ориентирате къде има хубави сватбени албуми,трябва ми за подарък.

# 159
може ли да ме ориентирате къде има хубави сватбени албуми,трябва ми за подарък.

В "Гранда" - на втория етаж, магазина в дясно от детския център. Ако е затворен, инфо в детския център. Peace

# 160
Здравейте,
me4koni, пердетата у нас сме ги купували от магазина на бул. "Цар Борис III" след спирката на университета и преди Тримонциум, точно до кръстовището към ПУ. Ако се движиш от сточна гара къ главната се намира от дясната ти страна. Много сме доволни, идва на място човек да вземе мерки, слагат си корнизи и ако е наличен плата става много бързо.
А аз се интересувам къде продават мебели (хубави) от масив или къде се поръчват? Сигурно има на много места, но досега винаги съм купувала разни модулни и не съм се интересувала.
Правили сме по поръчка кухня и спалня от МДФ, но отнема доста време. Ако те интересува мога да ти дам телефон и снимки да видиш. Иначе детската стая я правихме от ПДЧ, стана страхотна и много бързо.

# 161
Здравейте, къде в Пловдив има магазин/аптека, където се предлагат помощни средства /по-точно фиксатори за глезен/? За мен е важно да ги има налични, а не каталог, за да мога да пробвам и да избера това, което ми е най-удобно - не съм съвсем сигурна, че ортопеда ми изписа най-подходящия за мен фиксатор. Знам магазина зад Новотела, но искам да знам и други, в случай че не си харесам там.
Ще се радвам да знаете Simple Smile

ул. Белград № 8

# 162
Спешно ми трябва промазан плат тип брезент, но може по-нежен и тънък /за употреба на закрито, но пак да не поема петна и мърсотия/, ако може в нежен приятен цвят, ако не - какъвто има, без зелен.
Въобще къде да търся такива платове и как се казват?

все още търся плат тип бандаж на анцузи и бански, но промазания ми е по-спешен

# 163
  • Пловдив
Знае ли някой къде точно е офисът на Еконт в Тракия?Някъде около Кауфланд ми се върти, или бъркам?Ако може номер на блок, че улиците ми са мътни.Благодаря предварително Peace

# 164
  • Пловдив
Ерин Брокович промазка продават в магазина за платове на събота пазара точно срещу училището.

Общи условия

Активация на акаунт