Къде в Пловдив???-24

• 78 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Благодаря ви от все сърце  bouquet. Много обикаляне ми спестихте. Отивам да проверя тези аптеки.

във Вис виталис има със сигурност

# 256
Момичета,
въпросът ми не е точно за тази тема вероятно, но понеже сте ми помагали много пъти, ще питам отново тук. Очаквам гости, които обичат да ходят на пиано бар. Да, но аз нямам впечатления за нито един в Пловдив. С търсачката ми излиза само една тема от 2008.
Моля ви, ако някоя от вас посещава пиано барове, или дори само един такъв, да ми даде някакви насоки.  Благодаря ви, предварително!

# 257
Търся мъжки бански . Някой сеща ли се къде все още са останали и по възможност по-големи номера?

Ето тук: http://www.sportsdirect.com/sale/mens-sale/sale-mens-swimwear
Доставка чрез една мацка в Тракия: шопинг фея й е скайпа

Гледам, че има доста изгодни предложение и смятам и за мъжа да поръчам.

# 258
Момичета,
въпросът ми не е точно за тази тема вероятно, но понеже сте ми помагали много пъти, ще питам отново тук. Очаквам гости, които обичат да ходят на пиано бар. Да, но аз нямам впечатления за нито един в Пловдив. С търсачката ми излиза само една тема от 2008.
Моля ви, ако някоя от вас посещава пиано барове, или дори само един такъв, да ми даде някакви насоки.  Благодаря ви, предварително!
"Роза Негра" до "Каза де Куба" на Васил Априлов.

# 259
Търся мъжки бански . Някой сеща ли се къде все още са останали и по възможност по-големи номера?

Ето тук: http://www.sportsdirect.com/sale/mens-sale/sale-mens-swimwear
Доставка чрез една мацка в Тракия: шопинг фея й е скайпа

Гледам, че има доста изгодни предложение и смятам и за мъжа да поръчам.

Много благодаря, но ми трябва за тези дни, спешно ми е Sad.

# 260
Здравейте на всички тук!Загубих си слънчевите очила и спешно си търся нови,но да са евтини и оригинални.Мисля,че преди време в kolektiva.net имаше оферта за оригинални слънчеви очила на много ниски цени.Забравила съм името на сайта,който ги офертираше.Дали може да ме насочите към такъв сайт,може и да е чужд,стига нещата да са изгодни.Или нещо,което се сетите.Предишните ми бяха Roberto cavalli-модел Diamante за 400лв,които скоро няма да платя и прежаля:(((

# 261
Къде има стикери за автомибили и изобщо аксесоари(в частност поставка за чаша,телефон).И в кой сервиз поставят парктроници?
Благодаря предварително   bouquet

# 262
Момичета, през следващите две седмици предстоят масови проверки по аптеките , от органи, които не са от любимите на частния бизнес. Peace

# 263
  • Пловдив
Изпуснах ви.

# 264
  • до Пловдив
някои знае ли дали в мола в Стара Загора има магазин на ЗАРА
и още нещо къде в пловдив мога да намеря бельо на AZIZ BEBE

# 265
  • Пловдив
Къде има стикери за автомибили и изобщо аксесоари(в частност поставка за чаша,телефон).И в кой сервиз поставят парктроници?
Магазин 4*4 до Румекса продават много аксесоари,за парктроник ми се върти в главата,че пак там някъде слагахме/но някъде преди автомивката/.Мисля че ако питаш в магазина ще те опътят.

# 266
Магазин 4*4 до Румекса продават много аксесоари,за парктроник ми се върти в главата,че пак там някъде слагахме/но някъде преди автомивката/.Мисля че ако питаш в магазина ще те опътят.
Благодаря,утре ще проверя  Peace

# 267
някои знае ли дали в мола в Стара Загора има магазин на ЗАРА
и още нещо къде в пловдив мога да намеря бельо на AZIZ BEBE

всичките магазини на зара - зара, страдивариус, бершка и пул енд беър ги има в мол галерия в стара загора

# 268
Момичета помагайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живея в Тракия. От месец се боря с хлебарки който имам чувство ,че не мога с нищо да унищожа smile3511
С Райт който е пяна уж преди се справях ,но сега май свикнаха.Аз ги пръскам ,а те като че ли ми се смеят и продължават да щъкат Ужассссссссссссссс!!!Моля ,да ми кажете нещо с какво да пробвам Praynig

# 269
  • Пловдив
Благодаря,утре ще проверя  Peace

В магазиан 4х4 наистина Има парктроници, там ще ти кажат и къде ги монтират, но в неделя не работят, както и следващата седмица, понеже са в отпуск  Peace

Общи условия

Активация на акаунт