Къде в Пловдив???-24

• 78 744
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, има ли салса парти някъде в събота вечер, тази седмица?
Да в бар Марано в Форум ТРАКИЯ от 22 часа.

Много ти благодаря! Беше много весело, а освен това ми е и в квартала, страхотно!:)

# 271
Момичета помагайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живея в Тракия. От месец се боря с хлебарки който имам чувство ,че не мога с нищо да унищожа smile3511
С Райт който е пяна уж преди се справях ,но сега май свикнаха.Аз ги пръскам ,а те като че ли ми се смеят и продължават да щъкат Ужассссссссссссссс!!!Моля ,да ми кажете нещо с какво да пробвам Praynig
[/quote ]

Уф в Тракия тази година е ужас с хлебарките! Ние събрахме пари и от фирма напръскаха избите, а всеки в апартамента си слага каквото намери. Има добър ефект засега! Аз у дома слагам къщичките на Райд-продават ги в аптеките и Кауфланд, от тях съм най-доволна като че ли.

# 272
  • Москва
Момичета помагайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живея в Тракия. От месец се боря с хлебарки който имам чувство ,че не мога с нищо да унищожа smile3511
С Райт който е пяна уж преди се справях ,но сега май свикнаха.Аз ги пръскам ,а те като че ли ми се смеят и продължават да щъкат Ужассссссссссссссс!!!Моля ,да ми кажете нещо с какво да пробвам Praynig

Има един препарат за попови прасета, но след пръскане трябва да не се влиза цял ден в  стаята/жилището. Попитай във ветеринарните аптеки.

Някой питаше за мъжките бански-проверете в Метро. От там миналата година купувах на баща си. Имаше и големи номера.

Някой ще може ли да ми помогне с работното време на Джъмбо, моля   bouquet

# 273
  • Пловдив

гела на Габол от Карфур-щендера е до ескалаторите

# 274
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря джапанки Ipanema или Grendha? Миналата година си купих от Мол Галерия, имаше щанд. Тази година има ли, миналата седмица минавах и не видях Thinking

# 275
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря джапанки Ipanema или Grendha? Миналата година си купих от Мол Галерия, имаше щанд. Тази година има ли, миналата седмица минавах и не видях Thinking

имаха изнесен щанд на централния вход
също имат и магазина-мернах го,но не се сещам на кой етаж

в Мол пловдив също трябва да има

# 276
И при нас беше така.....и въпреки,че издадохме маса пари за какво ли не,те излизаха ли излизаха.....................говорим за панелка,не е в Тракия,но явно проблема е в минаващите тръби и мизерията в общите/и някои частни/ помещения...Накрая след кавги и разправии с комшиите/пак масов проблем при такъв вид жилищни сгради/,извикахме фирма,която да напръска от горе до долу/вкл.мазета,тавани и стълбища/......и сега/да ме не чуе  Twisted Evil/,вече няма и помен от гадините/да уточня,че при нас имаше и мишки......и не само....абе,ужасТ,беше положението/.Няма да си позволя директно да препоръчам фирмата,която ни свърши тая услуга,но ако някой се интересува-ще пиша на ЛС/но само ще спомена,че ни направиха и хубава отстъпка,щото иначе още трябваше да се караме с комшиите за събирането на парите/

# 277
  • Пловдив
Знам, че много пъти е обсъждано, но........... сега ми е нужно. Търся козметик за почистване, по възможност в центъра на града, който работи качествено, а не само да лепят маски и препарати по лицето и накрая резултатът е никакъв. С една дума - търся козметичка, която работи с ръцете си............

# 278
Момичета много благодаря !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега почвам да пробвам,дано нещо помогне  Praynigзащото е Ужас !!!

# 279
Знам, че много пъти е обсъждано, но........... сега ми е нужно. Търся козметик за почистване, по възможност в центъра на града, който работи качествено, а не само да лепят маски и препарати по лицето и накрая резултатът е никакъв. С една дума - търся козметичка, която работи с ръцете си............
За ходя в Селена, зад халите точно.

# 280
имаха изнесен щанд на централния вход
също имат и магазина-мернах го,но не се сещам на кой етаж

в Мол пловдив също трябва да има

щандовете на ипанема са затворени вече /били са от май до някое време на август/
в момента на ипанема разпродажба има в мол пловдив в магазина на обувките ливайс /на първи етаж в мола до магазина за игри електронни и оптиката/ - това е 100% сигурно, защото го видях преди 3 дни
на ипанема разпродажба трябва да има и в магазина на булдозер - пак в на същия етаж в мола до дайхман

# 281

аз не ходя по козметички за лице, защото веднъж тръгнеш ли спиране няма, но в салон дебора вдясно от училище димитър благоев, има много добра козметичка - гери - при нея ходя за други неща - грешка няма.
веднъж ме нави за почистване на лице - не видях химия да ползва

# 282
  • София / Пловдив

На Главната, посока към Халите, в ляво, точно след стълбите на Каменица.

# 283
  • Пловдив

Салон Релакс,зад халите.козметичката е Вили 0896610580

# 284
Момичета много благодаря !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега почвам да пробвам,дано нещо помогне  Praynigзащото е Ужас !!!
единственото ефикасно нещо против хлебарки е- къщички за хлебарки- в една кутия са няколко- слагат се на различни места в апартамента и вътре се ловят хлебарките, залепят се и умират. потърси инфо в нета а ако искаш ми пиши на лични
успех

Общи условия

Активация на акаунт