Къде в Пловдив???-24

• 78 717
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм клиент на ДСК и смятам да пробвам  при тях за форинти,ако не стане- отивам в чейнджбюрата,иначе, благодаря на всички , много сте ми от полза!

# 331
  • Пловдив
И аз съм клиент на ДСК и смятам да пробвам  при тях за форинти,ако не стане- отивам в чейнджбюрата,иначе, благодаря на всички , много сте ми от полза!

да намериш форинти в пловдив е много трудно
пиши къде си намерила,ако намериш

# 332
  • Пловдив
bgroza, имай едно на ум за чейндж бюрата. Форинти не намерихме, но купихме чешки крони - част от тях бяха стари и излезли от обръщение.
Щом имаш карта на ДСК - на твое място не бих се поколебала да тегля на място, пълно е с офиси на ОТР.

п.с. И, нали знаеш, за всеки случай - теглене само от банкомат на банков клон, не от разни безпризорни  Wink

# 333
  • Пловдив
Момичета, търся си масло от шеа, да сте виждали някъде?

# 334
jul , да , добър вариант също, особено, ако не намеря форинти от банката. Наистина рискът с чейнджбюрата си го има .

# 335

Ако имаш време да чакаш доставка ,можеш да си поръчаш изгодно от тук:
http://www.iherb.com/Out-of-Africa-Organic-Shea-Butter-Raw-Wild- … d-8-oz/34908?at=0

# 336
  • Бг
Привет, имаш предвид масло от ший или така нареченото масло от карите ? Ако е това същото, аз си взех от една дрогерия в Смирненски. След работа мога да мина да проверя дали все още има налично.
А аз да попитам, момичета, има ли все още таксита, които возят от точка до точка на фиксирана сума. Ще съм благодарна ако ме насочите, че ми се налага спешно. Благодаря предварително   bouquet .

# 337
  • Майничка
...А аз да попитам, момичета, има ли все още таксита, които возят от точка до точка на фиксирана сума. Ще съм благодарна ако ме насочите, че ми се налага спешно. Благодаря предварително   bouquet .

6665, до 3лв., но само при заявка. Също и едни с 61, нататък не съм сигурна.

# 338
  • Бг
Гаргамела, благодаря   bouquet.

# 339
  • Пловдив
...А аз да попитам, момичета, има ли все още таксита, които возят от точка до точка на фиксирана сума. Ще съм благодарна ако ме насочите, че ми се налага спешно. Благодаря предварително   bouquet .

6665, до 3лв., но само при заявка. Също и едни с 61, нататък не съм сигурна.

Има едни 6191 - не знам дали за тях говориш. Ползвам тях от пролетта, но те не са от точка до точка. Обаче ме впечатлиха, че карат на по-ниска тарифа - то си я пише и на стъклата им. Засега не съм забелязала да лъжат в това отношение

# 340
Момичета, помагайте с агенции за недвижими имоти. Моля ви!!!

# 341
  • Пловдив
Привет, имаш предвид масло от ший или така нареченото масло от карите ? Ако е това същото, аз си взех от една дрогерия в Смирненски. След работа мога да мина да проверя дали все още има налично.
А аз да попитам, момичета, има ли все още таксита, които возят от точка до точка на фиксирана сума. Ще съм благодарна ако ме насочите, че ми се налага спешно. Благодаря предварително   bouquet .
Явно е различен превода, защото за шеа и ший пише едни и същи неща...Ето такова имам предвид, не е задължително да е същата марка. Искам да си забъркам това мазило за стрии  Laughing Смирненски ми е далече, ако някой знае в Тракия или центъра, но в краен случай и там става Simple Smile
bgroza, пиши ми на лични, ако поръчваш от този сайт, наистина изгодно излиза  Peace

# 342
А аз да попитам, момичета, има ли все още таксита, които возят от точка до точка на фиксирана сума. Ще съм благодарна ако ме насочите, че ми се налага спешно. Благодаря предварително   bouquet .

Явно е различен превода, защото за шеа и ший пише едни и същи неща...Ето такова имам предвид, не е задължително да е същата марка. Искам да си забъркам това мазило за стрии  Laughing Смирненски ми е далече, ако някой знае в Тракия или центъра, но в краен случай и там става Simple Smile
bgroza, пиши ми на лични, ако поръчваш от този сайт, наистина изгодно излиза  Peace

В доста аптеки- от големи до малки има маслата на Икаров и това е едно от тях. Купувала съм си преди около 2 години, но цената беше символична- около 3 лв. Нещо такова ми се върти в главата. Сигурна съм, че лесно ще го намериш!
http://static1.framar.bg/product/ikarov-maslo-karite.jpg

# 343
  • Пловдив
6199 - от точка до точка - 3лв. независимо от сумата

# 344
Да допълня, за да не разтягам допълнително цитата. Има го в аптеки Дара Simple Smile
http://aptekadara.com/product.php?ProductID=9796

Общи условия

Активация на акаунт