Къде в Пловдив???-24

• 78 651
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Козметика на Буржоа има на Железарска във Венера козметикс.

# 436
  • Пловдив
Момичета, къде мога да открия козметика на Bourjous и в коя аптека предлагат пудрите и ФДТ на Vichy, Avene Thinking

Карфур

# 437
Много ви благодаря   bouquet Heart Eyes Hug

# 438
ееее, твоето момиче май беше рибка, досега не съм видяла риба на света да пише красиво.
при всичките положението е ужасно и не минава номера, че били инженери или доктори. просто пишат ужасно!
Taка ли? Aз пък твърдя точно обратното. В момента се сещам за поне 5 риби, които пишат мн, мн красиво. А аз пишех най-красиво в класа ми. Риба съм.

# 439
Здравейте,   bouquet
искам да попитам дали някой е виждал и къде, дамски чанти от плат тип торба, но с цип? newsm78
Търсих, но има само от изкуствена кожа.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 11:08 от kori_1

# 440
Момичета имам голям проблем с дивите гълъби,които са се нароили по нашия покрив и покривите на съседните къщи и кооперации. Терасите ми, двора, всичко е в перушина и куришки , а освен това издават и едни такива ужасни звуци , просто е нетърпимо! А знам ,че пренасят и зарази!
Как да се оттърва от тази напаст- ХЕИ ще ми обърнат ли внимание или какво да правя?

# 441
и ние имаме.стъклата са непрекъснато щамбирани,пране не може да се изнесе..
ужасен ужас е!

# 442
  • Пловдив
Момичета имам голям проблем с дивите гълъби,които са се нароили по нашия покрив и покривите на съседните къщи и кооперации. Терасите ми, двора, всичко е в перушина и куришки , а освен това издават и едни такива ужасни звуци , просто е нетърпимо! А знам ,че пренасят и зарази!
Как да се оттърва от тази напаст- ХЕИ ще ми обърнат ли внимание или какво да правя?

За ХЕИ - незнам, по има едни профили - birdcontrol, точно за тази цел.

Здравейте,   bouquet
искам да попитам дали някой е виждал и къде, дамски чанти от плат тип торба, но с цип? newsm78
Търсих, но има само от изкуствена кожа.

В подлеза на Тримона, точно до баничарницата има платнени чанти и то на разпродажба - 5 -7 лв.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 06:49 от did_tag

# 443
Момичета, преди време в тази тема се коментираше за нова денонощна детска клиника. До колкото си спомням май се намираше в Транспортна болница, дори някой беше посочил телефон. Някой досеща ли се как се казва и дали наистина се намира там, че нещо не мога да я открия в гугъла, а ми трябва спешно?

# 444
  • Пловдив
Момичета, преди време в тази тема се коментираше за нова денонощна детска клиника. До колкото си спомням май се намираше в Транспортна болница, дори някой беше посочил телефон. Някой досеща ли се как се казва и дали наистина се намира там, че нещо не мога да я открия в гугъла, а ми трябва спешно?

Тел. е 0800 15 060,но името незнам... Peace

# 445
Някой виждал ли е по аптеките "Бял крем Рачев"?
Попитах в 2-3 в Кючук-а,но нямат такова нещо Thinking

# 446
Момичета,препоръчайте ми частна детска кухня с доставка до вкъщи.С баткото ползвах 1-ва лъжичка,но скорошни отзиви няма да са ми излишни.Благодаря предварително   bouquet

# 447
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря кариока (диадема) за коса, но по-широка - за голям човек, не за дете. Уж съм виждала, но сега като се замисля не се сещам къде, а където проверявам навсякъде са теснички.

# 448
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря кариока (диадема) за коса, но по-широка - за голям човек, не за дете. Уж съм виждала, но сега като се замисля не се сещам къде, а където проверявам навсякъде са теснички.

широки има в магазина за мъниста в капана зад халите
в джъмбо също

# 449
  • Пловдив

широки има в магазина за мъниста в капана зад халите
в джъмбо също

Благодаря, тъкмо утре малката има рожден ден и ще ходим до Джъмбо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт