Къде в Пловдив???-24

• 78 624
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Някоя мама да е клиентка на студио Съни в Кичука/с-у бившия Айсберг/???Исках отзиви...за или против  Wink

# 496
  • Пловдив
Момичета, продават ли някъде в Пловдив домашни луканки?

# 497
Имаш предвид семена за домашни пуканки ли? Такива съм виждала на четвъртък пазара преди да го преместят, предполагам и сега ще има.  Peace

# 498
  • тук-там
Момичета, продават ли някъде в Пловдив домашни луканки?

Имаш предвид семена за домашни пуканки ли?

Joy
И аз ще следя за луканките!

# 499
  • Пловдив
Имаш предвид семена за домашни пуканки ли? Такива съм виждала на четвъртък пазара преди да го преместят, предполагам и сега ще има.  Peace

Joy

Не, точно Луканки имах предвид  Hug

# 500
Някоя мама да е клиентка на студио Съни в Кичука/с-у бившия Айсберг/???Исках отзиви...за или против  Wink

Зависи за какво? Аз съм ходила там на масажи и съм много доволна. Теб какво те интересува?

# 501
Предстои ми да си подменям шофьорската книжка. Изкарах си медицинско, от тук насетне накъде? Таксата -  мога ли да направя превод от сметката ми , вместо да внасям парите с вносна бележка?
Снимка- къде ще ме снимат - в КАТ снимат ли?
Други документи и такси -какви ще ми искат?

# 502
  • Пловдив
Таксата -  мога ли да направя превод от сметката ми , вместо да внасям парите с вносна бележка?

а какъв документ ще представиш,че е внесена сумата?

# 503
Таксата -  мога ли да направя превод от сметката ми , вместо да внасям парите с вносна бележка?

а какъв документ ще представиш,че е внесена сумата?

Платежно нареждане?

# 504
Платежно, естествено.

# 505
  • Пловдив
Платежно, естествено.

е,естествено-може да се правят преводи и с онлайн банкиране

# 506
Платежно може да се разпечата и при онлайн банкиране.

# 507
  • Пловдив
Преди два месеца си подновявах шофьорската книжка. Аз подадох документите във II РУП, защото ми е близо,а си взех готовата книжка от КАТ. Но имаше хора, които подаваха документи направо в КАТ. И на двете места те снимат при подаването на документите. Но най-голямото недомислие е, че ти дават син талон, ако искаш златен, отиваш на друго гише, там проверяват дали имаш нарушения, връщаш току що издадения син талон, отиваш в банката, плащаш новия златен талон, връщаш се и ти го издават  #Crazy А това би могло да се случи още на първото гише като получаваш книжката, едва ли е толкова сложно.  ooooh!

# 508
Търся стол за бюро.
Хем да е детски, т.е. цветен /момичешки вариант търся за стая в розово и бордо/, хем да не е с анимационни герои някакви.
Дайте идеи къде да ходя, за да не обикалям с часове.

Виж каталога на офис 1 - ние от там купихме, но по-отдавна - детски, свежи и въртящи - най-важното според моите девойки.............

Мерси, ще проверя!

В И-Нет каталога им виждам няколко мн.симпатични модела, дано ги имат и в магазините тук.

Бим бам, ако не държиш да е с картинки, а си навита и на едноцветен, аз миналата година точно по това време на процоция в Карфур взех бордо с двойно регулиране на облегалката, висок (не само на кръста) и с подлакътници на много добра цена  Peace

# 509
razel_dazel,мерси ,а попълваше ли някакви формуляри при  подмяната ?
И  този златен талон- мога ли направо на първото гише да си го поискам. Колко струва златният талон?

Общи условия

Активация на акаунт