Къде в Пловдив???-24

• 78 639
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
А, каталози на ИКЕА и в Пловдив ли ще има? Не знаех! Ех, как искам  #Crazy

На 03 ги пуснаха по пощ.кутии - поне в центъра................

И в Тракия...МiA,май не са стигнали още до вашата  Wink

# 481
Моля за съвет от къде да накупя долнища за момченце /р-р 116/ за градина? Трябва да купя поне 4-5 за младежа, а цената не ми е съвсем без значение.
Миналата година купувах долнище, тениска и май пижама от един магазин в началото на пешеходния мост, отдясно, в посока от аптека Марица към новотела. Не знам защо си мисля, че магазина беше на Стела Русе, но може и да бъркам. Имаше долнища на цени 8 - 12 лв. Цената зависеше от ръста на детето и плътността на панталона.

Знам го магазина, благодаря! Не се бях сетила за него.
Елипе днес ги видях, но ми се сториха доста широки крачолите долу около глезена. В Гранд попогледнах, но под 10 лв не видях.

# 482
Да ти подаря моя, ако не съм го хвърлила де Simple Smile

# 483
Моля за съвет от къде да накупя долнища за момченце /р-р 116/ за градина? Трябва да купя поне 4-5 за младежа, а цената не ми е съвсем без значение.
Миналата година купувах долнище, тениска и май пижама от един магазин в началото на пешеходния мост, отдясно, в посока от аптека Марица към новотела. Не знам защо си мисля, че магазина беше на Стела Русе, но може и да бъркам. Имаше долнища на цени 8 - 12 лв. Цената зависеше от ръста на детето и плътността на панталона.

Знам го магазина, благодаря! Не се бях сетила за него.
Елипе днес ги видях, но ми се сториха доста широки крачолите долу около глезена. В Гранд попогледнах, но под 10 лв не видях.
За градината като бяхме вашия ръст съм купувала от Съником (на ул.Велико Търново отстрани на Градската градина). По-евтино с приемливо качество не съм видяла. На Стела също съм пробвала, но освен, че са по-скъпи, наистина са и по-плътни и се свиват доста. А пък щампите им остават по ютията, та трябва да се внимава  Wink

# 484
Да ти подаря моя, ако не съм го хвърлила де Simple Smile

Да, да, да:) Не се майтапя, направо съм пристрастена:)

# 485
  • Пловдив
Ееее, и ние нямаме каталог - снощи зяпах онлайн, но друго си е на хартия  Confused

Откъде мога да намеря най-изгодно въглища  newsm78

# 486
  • София / Пловдив
Търся стол за бюро.
Хем да е детски, т.е. цветен /момичешки вариант търся за стая в розово и бордо/, хем да не е с анимационни герои някакви.
Дайте идеи къде да ходя, за да не обикалям с часове.

# 487
Здравейте, някой използва ли боя за коса на Yunsey - Color - http://www.yunsey.com/ ? И ако е виждал къде в Пловдив продават, такава ще съм благодарна ако ми пише. Благодаря Ви предварително   bouquet

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 11:07 от kori_1

# 488
  • Пловдив
Търся стол за бюро.
Хем да е детски, т.е. цветен /момичешки вариант търся за стая в розово и бордо/, хем да не е с анимационни герои някакви.

Виж каталога на офис 1 - ние от там купихме, но по-отдавна - детски, свежи и въртящи - най-важното според моите девойки.............

# 489
......................
Насипно ли ти трябват или на чувал? Ако е за насипно - довечера ще те информирам каква е най-добрата цена вмомента.

# 490
Здравейте, някой използва ли боя за коса на Yunsey - Color - http://www.yunsey.com/ ? И ако е виждал къде в Пловдив продават, такава ще съм благодарна ако ми пише. Благодаря Ви предварително   bouquet

Преди години съм се боядисвала с тази боя, купувах я от Зара.

# 491
  • Пловдив
......................
Насипно ли ти трябват или на чувал? Ако е за насипно - довечера ще те информирам каква е най-добрата цена вмомента.

Може и насипно - ще си ги сложим в нещо  Laughing Laughing Laughing
Ама ми трябват към  50-70 кила някъде, не знам да не се продават по повече тези насипните. За майка ми - ще се топлят на дърва, но искат да добавят и по малко въглища - не съм оринтирана какво количество е нужно  Embarassed

Благодаря ти предварително   bouquet

# 492
  • София / Пловдив
Търся стол за бюро.

Виж каталога на офис 1 - ние от там купихме, но по-отдавна - детски, свежи и въртящи - най-важното според моите девойки.............

Мерси, ще проверя!

В И-Нет каталога им виждам няколко мн.симпатични модела, дано ги имат и в магазините тук.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 15:08 от bim_bam

# 493

Преди години съм се боядисвала с тази боя, купувах я от Зара.
Благодаря Ви, а къде се намира?  bouquet

# 494
Зара има много магазини. Най-старият се намира на ъгъла срещу централния дом на младоженците, има и на ул. "Кап.Райчо" в ляво под блоковете, в Смирненски, в Кичука до пазара на р-т "Хоризонт".

Общи условия

Активация на акаунт