Къде в Пловдив???-24

• 78 645
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Майничка
А някой да е получил вече в пощенската си кутия каталога на Икея?

Да, на 3ти. За протокола - къща в центъра.

# 466
  • Пловдив
 Относно каталога на Икея -в началото на месеца ,в кв Тракия/Скобелева майка/ -беше закачен на вратите на апартаментите.

# 467
а защо е тайна къде е този склад
онзи ден бях по случайност в сградата където се намира и видях кашоните, даже си помислих, че това им е базата...
защо е тайна, нелегален ли е, какво е?

Да не се прави реклама сигурно, знам ли и аз...  newsm78

# 468
  • Майничка
а защо е тайна къде е този склад
онзи ден бях по случайност в сградата където се намира и видях кашоните, даже си помислих, че това им е базата...
защо е тайна, нелегален ли е, какво е?

Да не се прави реклама сигурно, знам ли и аз...  newsm78

Изобщо не е тайна, коментиран е много пъти, ако си направите труда да пуснете търсачка във форума, ще ви излезе упътването.

# 469
Аз вече получих много хубаво и подробно описание от теб, за което ти благодаря.  Flutter   bouquet
Ако ми позволиш мога да го пейстна тук ако не го пазиш ти...?  Flutter

# 470
  • Майничка
Пускай, няма проблем. Grinning

# 471
Моля за съвет от къде да накупя долнища за момченце /р-р 116/ за градина? Трябва да купя поне 4-5 за младежа, а цената не ми е съвсем без значение.

# 472
  • Пловдив
В следствие на всички коментари, вчера минахме покрай този склад- на гърба на бирената и по моето скромно и неангажиращо никого мнение -  от такава кочина и подарък не бих приела................ А цените са като в луксозен магазин......................

# 473
  • Пловдив
Моля за съвет от къде да накупя долнища за момченце /р-р 116/ за градина? Трябва да купя поне 4-5 за младежа, а цената не ми е съвсем без значение.

Имаше много добри в Лидл-от промоцията им.Но дали има все още...аз взех 110-116р-р. Peace

# 474
Благодаря, ще проверя. Не се бях сещала за там.

# 475
  • Майничка

Провери в магазинчето на Вимакс, с/у входа на у-ще Душо Хаджидеков, под една кооперация. До него има плод-зеленчук. Цената зависи от материала и размера, но обикновено се движи ок.6-9лв.
Също и в Маркет центъра на "Капитан Райчо", последния магазин на Елипе имаха долнища по 6-8лв., но купувах по-малки размери и не видях нагоре до кой са.

# 476
Миналата година купувах долнище, тениска и май пижама от един магазин в началото на пешеходния мост, отдясно, в посока от аптека Марица към новотела. Не знам защо си мисля, че магазина беше на Стела Русе, но може и да бъркам. Имаше долнища на цени 8 - 12 лв. Цената зависеше от ръста на детето и плътността на панталона.

# 477
  • Пловдив
 Embarassed изпуснала съм темата  Embarassed

# 478
А, каталози на ИКЕА и в Пловдив ли ще има? Не знаех! Ех, как искам  #Crazy

# 479
  • Пловдив
А, каталози на ИКЕА и в Пловдив ли ще има? Не знаех! Ех, как искам  #Crazy

На 03 ги пуснаха по пощ.кутии - поне в центъра................

От темата за Икеа, копирах линка за каталога им:

http://onlinecatalogue.ikea.com/BG/bg/2012/IKEA_Catalogue/

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:37 от did_tag

Общи условия

Активация на акаунт