Къде в Пловдив???-24

• 78 649
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми частна детска кухня с доставка до вкъщи.С баткото ползвах 1-ва лъжичка,но скорошни отзиви няма да са ми излишни.Благодаря предварително   bouquet

Аз ги  ползвам от 3-4 месеца -много съм доволна, малката ги хапва добре  Peace

# 451
Трябват ми спешно координати на ветеринарна аптека в Кючука-Възстанически още по-добре.Може и около гарата. Помагайте!

# 452
did_tag, какви са тия профили birdkontrol  и къде да ги търся?

# 453
  • Пловдив
В Карфур има симпатични раници по 5 лв.Не стават за първолаци и малки ученици,защото не са анатомични.Съвсем обикновени.

# 454
Трябват ми спешно координати на ветеринарна аптека в Кючука-Възстанически още по-добре.Може и около гарата. Помагайте!

В Кичука знам ветеринарен кабинет, от където предполагам ще можеш да си купиш необходимите лекарства, до болницата Св. Анна е, тя не е отворена все още, но лесно се вижда от бул. Ал. Стамболийски. Ако прецениш, че може да ти свърши работа ще ти напиша подробно описание. Успех.  Peace

# 455
  • Пловдив
Момичета, преди време в тази тема се коментираше за нова денонощна детска клиника. До колкото си спомням май се намираше в Транспортна болница, дори някой беше посочил телефон. Някой досеща ли се как се казва и дали наистина се намира там, че нещо не мога да я открия в гугъла, а ми трябва спешно?
Клиниката се казва Пловдимед, но ако попаднете като нас на д-р Тончева, няма да сте доволни...

# 456
Момичета, има ли в Пловдив магазин където могат да се намерят детски дрешки на H&M?

# 457
Добър вечер на всички Simple Smile . Исках да Ви попитам , ако знаете дали складът зад бирената на Le coq sportif  вече е отворен , защото разбрах , че са получили нова стока .  Peace
Склада работи.Днес ходих.Работното време е до 18.30ч.
Какъв е този склад,който коментирате?
И аз искам да попитам същото.Може ли да ми обясните къде точно се намира?
popy1979,Only пиша ви на лични къде се намира склада.

# 458
  • Пловдив
did_tag, какви са тия профили birdkontrol  и къде да ги търся?

Нямам идея, потърси из чичко Гугъл. Просто съм ги виждала по покривите .....................

Ще попитам днес на работата и ако разбера още нещо ще пиша.

Ето такова е:

Не знам дали не нарушавам правилата на форума, но ето това намерих:

http://www.fartt.com/pdf/122%20%D0%A1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0 … 8%D1%86%D0%B8.pdf

от тази фирма:
http://www.fartt.com/contacts.php

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 06:54 от did_tag

# 459
  • до Пловдив

Добър вечер на всички Simple Smile . Исках да Ви попитам , ако знаете дали складът зад бирената на Le coq sportif  вече е отворен , защото разбрах , че са получили нова стока .  Peace

Какъв е този склад,който коментирате?
И аз искам да попитам същото.Може ли да ми обясните къде точно се намира?

и аз се интересувам от този склад пиши ми моля те и на мен на лс къде се намира

# 460
а защо е тайна къде е този склад
онзи ден бях по случайност в сградата където се намира и видях кашоните, даже си помислих, че това им е базата...
защо е тайна, нелегален ли е, какво е?

# 461
  • Бг
Добро утро !
Някой ако може да ми даде координати на добър майстор на перални, който да не взима и много скъпо де, че ми се развали пералнята и голям зор.
Благодаря   bouquet и хубав ден !

# 462
  • Пловдив
Доколкото знам склада на Le coq sportif е легален и не е никаква тайна къде се намира. Ще се опитам да обясня- тръгвате по Иларион Макариополски (пресечка на Богомил, задната улица на Бирената фабрика). Подминавате х-л Норис, на около 200 метра навътре в улицата от дясно се вижда един портал. Влизате през него и в ляво се намира склада. Има табела на вратата.

# 463
А някой да е получил вече в пощенската си кутия каталога на Икея?

# 464
а как си го поръчахте?

Общи условия

Активация на акаунт