Къде в Пловдив???-24

• 78 655
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Майничка

Само да спомена книжарница "Нанси" зад бившия детмаг на главната, преди внасяха някакви испански и не бяха зле. С подсилен гръб, макар и не твърде детски имаше в книжарница Пегас, зад Гранда.

Някои използвал ли е такова нещо - http://www.bebu.bg/product/2047/trenazhor-obuchavasht-moliv-writ … rite-it-left.html, за подобряване на краснописа на детето си?

Каката пробва веднъж от любопитство подобна джаджа на детето на една приятелка, резултат 0. Според мен е за мъници, които не се усещат как да хванат молива, моята си го държи прекрасно, но какво излиза под него... Mr. Green

# 421
Благодаря! Значи ще се купува само за забавление. Laughing

# 422
ееее, твоето момиче май беше рибка, досега не съм видяла риба на света да пише красиво.
при всичките положението е ужасно и не минава номера, че били инженери или доктори. просто пишат ужасно!

аз поръчах такова нещо и ще го пробвам на моето дете, благодаря за линка. имам деца в занималнята, които държат лошо химикала и е изнервящо за тях постоянно да им се натяква. ако разрешат титулярните учителки, ще го използвам и после ще пиша отзиви.

# 423
Добър вечер на всички Simple Smile . Исках да Ви попитам , ако знаете дали складът зад бирената на Le coq sportif  вече е отворен , защото разбрах , че са получили нова стока .  Peace
Склада работи.Днес ходих.Работното време е до 18.30ч.

# 424
Хора, кажете откъде купувате качествени обувки за децата. Наистина не съм обикаляла навсякъде, но не откривам никъде подходящи   bouquet

# 425
  • Пловдив
Хора, кажете откъде купувате качествени обувки за децата. Наистина не съм обикаляла навсякъде, но не откривам никъде подходящи   bouquet

аз харесвам и купувам на Елефантен от Дайхман-стабилни,меки,удобни и здрави
нямаме скъсали се,повредени ,а само ни умаляват
Геокс също са добри,но нямам лични впечатления

иначе съм разочарована от Колев и Колев и Капчица

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 17:30 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 426
  • Пловдив
Какъв е този склад,който коментирате?

# 427
  • Пловдив
Добър вечер на всички Simple Smile . Исках да Ви попитам , ако знаете дали складът зад бирената на Le coq sportif  вече е отворен , защото разбрах , че са получили нова стока .  Peace
Склада работи.Днес ходих.Работното време е до 18.30ч.
Какъв е този склад,който коментирате?
И аз искам да попитам същото.Може ли да ми обясните къде точно се намира?

# 428
  • Майничка
Аз купувам от Касида. И двете ми щерки са с висок "гребен" на крака и почти нищо на Колев и Колев не им става. Сандали пък купувам някакви румънски от магазинче под блока с/у Гранда, за игра са идеални и не са скъпи, та в края на сезона мятам без жал.

# 429

Обувки купувам предимно от магазин Касида /имат много хубави модели,вярно е че са
по -скъпички,но пък са супер удобни и  качеството е страхотно/  Peace  Peace

# 430
  • Пловдив
Мами, някой да знае добър фризьорски салон в който да си направя удължение на косата, но искам да е качествена. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 431
  • Пловдив
Купихме раница от Джъмбо  Hug благодаря ви!
Нашата е Крейзи кар. С подсилено гръбче, картинка /най-важната за първолака/ и странични джобчета за вода и кърпички /важно за мама  Wink/.
Имат избор за момчета сравнително голям - ако на някой е интересно ще изброя - Хот уилс, Крейзи кар, Маккуин, Спонж боб, Батман, Спайдърмен, Бен 10. Никъде другаде не намерихме толкова голям избор  Peace

# 432
Момичета, къде мога да открия козметика на Bourjous и в коя аптека предлагат пудрите и ФДТ на Vichy, Avene Thinking

# 433
  • Майничка
ФДН на Виши има в аптеката на Гранда и в тази до МЦ Тримонциум, бившата патологична бременност.

# 434
  • Пловдив
за малко да ви изпусна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт