Къде в Пловдив???-24

• 78 675
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Те в Гранд са няколко. Велевски е добър, работят още и Крумов и още един друг лекар, но не помня името. Нещо с П... newsm78

А...за този П. писах аз! Peace

Отклоняваме се от темата за пазаруването в Пловдив, но д-р Патишанов е в екипа на д-р Велевски в АГ Европа, ТЦ Гранд

# 406
  • Пловдив
Някой знае ли,  дали шият в Пловдив ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА ОТ БРЕЗЕНТ ?

# 407
  • Пловдив
Моля ви помогнете с инфо къде има ученически ранички в Пловдив.
Проверих днес в Гранд-а, в Джулия на Антим I, в Хиполенд и Карфур - нищо не избрах.
Търся раничка за момче с картинки, но НЕ спайдърмен или бен10 - всичко, което намерих беше с тях двамата или с колите  ooooh! за момичета имаше доста голям избор...
Някой ако се сети за магазин с избор на раници, моля да се включи  Peace

# 408
  • Пловдив
Проверих днес в Гранд-а, в Джулия на Антим I, в Хиполенд и Карфур - нищо не избрах.
Търся раничка за момче с картинки, но НЕ спайдърмен или бен10 - всичко, което намерих беше с тях двамата или с колите  ooooh! за момичета имаше доста голям избор...

много раници има в Джъмбо-по 40 лв

# 409
  • Пловдив

много раници има в Джъмбо-по 40 лв

А дали са с ортопедичен гръб /ако случайно си обърнала внимание/ и с картинки на герои ли са?  Hug

# 410
  • Пловдив

А дали са с ортопедичен гръб /ако случайно си обърнала внимание/ и с картинки на герои ли са?  Hug

има с картинки и без картинки
но май не са ортопедични
нищо не разбирам от раници-далече ми е още  Wink

# 411
  • Пловдив

има с картинки и без картинки
но май не са ортопедични
нищо не разбирам от раници-далече ми е още  Wink

Миналата година по това време разглеждах раниците на Джъмбо и останах с впечатление, че са обикновени без подсилен или ортопедичен гръб... благодаря ти все пак  Hug

# 412
На Пешеходния мост има едно магазинче с ученически и детски артикули на уинкс, хана монтана и прочее. Имат и ученически раници /вкл. за момчета/, но не обърнах внимание дали са ортопедични и с какви герои. Има към15-тина момчешки раници - ако другаде не намериш, може да провериш там  Peace

# 413
  • Пловдив
Извинявам се, че май въпросът ми не е за тук, ама не знам къде да потърся информация  newsm78 Според вас дали ще работи утре Централна поща, че имам една пратка да си взема, или трбва до сряда да чакам   Rolling Eyes

# 414
В Джъмбо има с подсилен гръб - аз бях харесала една на Хот Уилс, която си беше направо гъзарска, а Хот Уилс са си модерни в момента отвсякъде.
Бен10 и Спайдърмен е леко аут ъф спейс за седемгодишни наистина.
Нашата я взех от Джулия - с футболна топка е, но много елегатно вмъкната и изглежда много добре. Казаха ми, че са единични бройки зареждани и може би заради това са се изчерпали...
Ако все пак не намериш, искай от Джулия да ти заредят по каталог ако харесаш.

# 415
Някой използвал ли е такова нещо - http://www.bebu.bg/product/2047/trenazhor-obuchavasht-moliv-writ … rite-it-left.html, за подобряване на краснописа на детето си?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 00:20 от mese4ko

# 416
  • Пловдив
Благодаря на включилите се  Hug ще се разходя  до Джъмбо  Peace
И през пешеходния мост ще мина - а после ще споделя резултата  Wink
/кофтито е , че детето е болно и не може да дойде с мен /...

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 21:22 от Джони

# 417
Добър вечер на всички Simple Smile . Исках да Ви попитам , ако знаете дали складът зад бирената на Le coq sportif  вече е отворен , защото разбрах , че са получили нова стока .  Peace

# 418
  • Пловдив
Извинявам се, че май въпросът ми не е за тук, ама не знам къде да потърся информация  newsm78 Според вас дали ще работи утре Централна поща, че имам една пратка да си взема, или трбва до сряда да чакам   Rolling Eyes

не работят 100 процента

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 22:19 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 419
  • Пловдив
Благодаря за отговора, Елфита    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт