Къде в Пловдив???-24

• 78 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
За огромно съжаление насилниците на деца се вихрят точно там, където децата са най-беззащитни!  #Crazy Да, директорката знаеше, че има проблем с тази служителка, според нея е сравнително от скоро, изпратена от друга ясла. Реакцията й беше да следим и ние родителите, да споделяме всичко и ако нещата не влязат в норма, да се работи за уволнение. На мен ми стана адски жал не само за моето дете, а и за всички останали ужасени човечета. искрено се надявам да успея да постигна отстраняването й, а останалите сестри да се светнат, че този път не е верния...
Много ми се иска всички хора да сме по-инициативни в търсене на правата си, само така могат да вървят нещата към добро:)

# 391
MiaMIa  шокирана съм(меко казано) и това се води уж ЕЛИТНА ясла!Думи нямам,ние направо на градина ще тръгваме и от сега взех да мисля как ще е!А това със шамарите,мале мале,направо не мога да си представя!Ужас!Вземи им акъла,точно така! smile3515

Да ти кажа големия ми син е на градинка и такива проблеми сме нямали изобщо! Имаше си период на свикване, рев сутрин като го оставям, но срещнах невероятно разбиране от госпожите и да чукна на дърво, хората в градината са прекрасни.

Така, че всичко е до хора!Не се притеснявай излишно, просто следи от близо как са нещата, за да си спокойна. Говори с детето и другите родители. Такива неща не остава за дълго скрити.

# 392
  • Пловдив
MiaMIa ,а за преместване в друга група мислила ли си?Като разбира се няма да оставиш нещата така с г-жа Попова.

# 393
А удрянето не е ли достатъчен повод за уволнение? какво повече трябва да се случи?
Че аз нашите съм ги насосвала пред директорката, че само ги гледат безучастно без да ги гушнат и успокоят докато плачат, а ако им крещят или ударят, директно съм влезнала с вратата и съм я изхвърлила  и не си правя майтап.

# 394
Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ благодаря мн за отговора първо ще се насоча към Висвиталис и после ако има време ще отскоча до някой от др магазини!!

# 395
Elfita, сина ми ще е в другата група, това е сигурно-сега са сборни групи и затова я засякохме. А с нея съм се заела и заради това, че не искам такова поведение да се приема за нормално!
Ерин, да, аз си мислех, че ще трябва да правя такива забележки-и до тях ще стигнем, сега по-големия проблем.

Удрянето се води малтретиране на дете, според мен никой родител засега не се е заел сериозно. А и нали ти казвам как реагират повечето майки "Нали ни гледат децата, нямаме избор, много се впечатляваш" #Cussing out  Какъв е тоя непукизъм не знам!

# 396
а ако им крещят или ударят, директно съм влезнала с вратата и съм я изхвърлила  и не си правя майтап.

И аз и аз, малко ми остана да я удуша миналия ден! След това реших, че първо ще опитам да я уволня, а ако я набия няма да съм в добра позиция:)Но много ясно обясних...Аз не съм от хората, които си премълчават, сега търся най-добрия начин за трайно решаване на проблема-за всички дечица.

# 397
  • Пловдив
Протест и информационна кампания Против Шистовия Газ Пловдив 05.09.2011
площада пред Централна Община - 05 септември 2011 г. ·  19:00 -  20:30

# 398
  • Пловдив
Спешно ми трябват координатите на гинеколог в района около Гранд. Спешно но е.

# 399
  • Пловдив
Отстрани на Гранд-а нали има една лаборатория, сигурно има всякакви специалисти  Peace

# 400
  • Пловдив
Отстрани на Гранд-а нали има една лаборатория, сигурно има всякакви специалисти  Peace

Питах за там колежки,които са ходили/ и 3-те/ и Не са доволни!На всяка е изписал еднакви лекарства... Whistling

# 401
Спешно ми трябват координатите на гинеколог в района около Гранд. Спешно но е.
гр.Пловдив ул. "Петко Д Петков" № 23
Акушеро-гинекологичен център "Европа"
д-р Велевски
0898 51 83 71

# 402
Те в Гранд са няколко. Велевски е добър, работят още и Крумов и още един друг лекар, но не помня името. Нещо с П... newsm78

# 403
  • Пловдив
Благодаря ви момичета. Ходих на място, записах час в МЦ Европа, при д-р Иванов.

# 404
  • Пловдив
Те в Гранд са няколко. Велевски е добър, работят още и Крумов и още един друг лекар, но не помня името. Нещо с П... newsm78

А...за този П. писах аз! Peace

Общи условия

Активация на акаунт