Къде в Пловдив???-24

• 78 690
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Пак за яслите. Първо разбира се много ясно обясних на сестрите, че съм ги слушала и няма да позволя подобно поведение. Обаждах се до Агенция за закрила на детето, до общината, до социална помощ-където се сетих! Днес ходих и се видях и с директорката, която вече беше получила обадания от две институции и беше много любезна. Искрено се надявам, че на сестрите ще им дойде акъла...

Вчера засякох, че удариха през лицето едно дете, през цялото време им се крещеше ужасно, вместо да ги успокояват ги ужасяваха, две от персонала се скараха зверски пред децата-успяваха да ги надвикат!
По-ужасна обстановка не мога да си представя...

Така че на който му предстои да бъде бдителен и да не приема на доверие думите на сестрите-проверявайте, търсете си правата!

Аз съм решила да кисна под прозорците и да им взема акъла!

# 376
MiaMIa  шокирана съм(меко казано) и това се води уж ЕЛИТНА ясла!Думи нямам,ние направо на градина ще тръгваме и от сега взех да мисля как ще е!А това със шамарите,мале мале,направо не мога да си представя!Ужас!Вземи им акъла,точно така! smile3515

# 377
Дънки Rodi? Къде в Пловдив?
мисля че се преместиха в един магазин Петер  се казваше- към коматевския възел. вече там ги продават

Благодаря! Този магазин изобщо не ми допада, но ще го посетим  Grinning.

Пчелен клей съм виждала на Възстанически в блока, срещу баня "Русалка". В един от гаражите на голяма жълта табела пише "Пчелен мед, производител". Няколко пъти сме купували мед от там и сме много доволни, последният път купих и тинктура от тях направена и сега давам на децата от нея. Но мисля, че видях и клей, защото се зачудих дали да не си я направя аз, но мързелът надделя Embarassed и взех готовата.

# 378
  • Пловдив
MiaMIa,онемях.Как може такова държание от страна на лелите в яслата?Аз също шпионирам нашата група,без да ме видят и нямам лоши впечатления.За коя ясла става въпрос?

# 379
  • Пловдив
MiaMIa,онемях.Как може такова държание от страна на лелите в яслата?Аз също шпионирам нашата група,без да ме видят и нямам лоши впечатления.За коя ясла става въпрос?

За Едгар Бороу в Тракия...И аз съм потресена!!! ooooh! А лелките какво ти отговориха като ги пита направо???Интересно ми е...

# 380
момичета,бих искала да ви попитам да знаете къде в пловдив мога да открия чорапогащници "пенти "и дрехи на "мара марго"?
благодаря ви предварително! Hug

# 381
  • Бг
Привет, чорапогащници "Пенти" можеш да намериш във фирмения им магазин на бул. "Шести септември", точен номер не мога да ти кажа. Горе-долу като ориентир мога да ти кажа от Здравната каса като излезеш на булеварда, вдясно, дългите блокове, отдолу има магазинчета, третото или четвъртото се пада. Няма начин да не го забележиш. Аз съм им редовна клиентка и имат страхотни неща там.
За магазин на "Мара Марго" не мога да ти помогна, дори не съм и чувала за тази марка.

# 382
благодаря ти,но магазина е развален там вече.и са други собственици...
и аз им бях клиентка.

# 383

За Едгар Бороу в Тракия...И аз съм потресена!!! ooooh! А лелките какво ти отговориха като ги пита направо???Интересно ми е...

То си е потресаващо, колкото повече питам майки наоколо, толкова повече ужасяваща информация събирам за същите лели.

Ами като в прав текст й казах, че съм ги слушала през цялото време, просто ме погледна тъпо и каза "няма такова нещо", това беше отговора на това, защо така се държат с децата. И само това ми повтаряше, каквото и да питах.

Днес директорката мисля ме разбра правилно...дано! Каза, че още вчера ги е събрала и е забранила крещенето, за удрянето да не говорим. Искрено се надявам да уволнят тези чудовища-каквото зависи от мен ще го направя...НО да ви кажа най-се ужасих от някои майки с които споделих.

Техните деца са в същата група и цитирам "Много се впечатляваш"-е за това има такива лелки още на работа-просто онемях! Че аз да не съм раждала деца да ми ги малтретират!

# 384
Лелката, която в момента ми е под прицел се казва Попова-пазете се от нея!

# 385
  • Пловдив
MiA,искренно се надявам да постигнеш Нещо!Имам предвид положителен резултат Peace Но да кажа за директорката-не я знам каква е,но мисля,че знае как се държат подчинените и.Няма н-н сега да научава от теб!То явно е масово при тях,а тя не ги гони!А има толкова безработни хора... ooooh! Ох,България...

Успех,мила! Peace

# 386
  • Пловдив
такаааааааа днес разбрах,че и в нашата ясла /в Кършияка/ има съмнение за насилие от страна на персонала.родителите са извадили медицинско.не знам от тук нататък какво ще предприемат

направо ми се свива сърцето  Confused

# 387
Здарвейте ще идвам да пазарувам за бебето си първите покупки и искам да ви питам според вас към къде е най-добре да се насоча едното място е вис виталис чудя се за касида и хиполенд.

# 388
  • Пловдив
Patrisia,за първи покупки за бебето аз уважавам Вис Виталис-хубави материи,добри цени.Имат всичко.Не пречи след това да минеш през Хипото и Касида да си добавиш глезотийки

# 389
такаааааааа днес разбрах,че и в нашата ясла /в Кършияка/ има съмнение за насилие от страна на персонала.родителите са извадили медицинско.не знам от тук нататък какво ще предприемат

направо ми се свива сърцето  Confused

Да не би да е "Весела" на бул. "Дунав" - аз от нея имам горчив спомен...

Общи условия

Активация на акаунт